Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Lukas

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [ZdjÄ™cia] Lukas

Siemka

1.Dobre i ciekawe ale przesadzone z tym zaciemnieniem,żeby było widać choć zarys tych okularów.
    2.Przepiękna fotka .Super,moja nauczycielka od matmy by się nie czepiła. Idealne.
    3.Åšliczne zdjÄ…tko,jak na reklamÄ™. :wink:
    4.Tu też ciekawie i malowniczo ale ja bym ciut zbliżył kadr.
    5.Nie jest idelane ale bardzo ładne.Widać po rozmazaniu że robione PS'em (nie żeby to było coś złego ale na innych fotach nie widać tego) :wink:

Ocena 5.4/6.0-Kolejna super sesja.Mógłbyś wstawić fotkę nr.2 bez przeróbek,chcę ją zobaczyć. :wink: Gratuluję dobrych zdjęć
    GT-żeby ono jeszcze gotowało...

http://lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/875187.html

Komentarz

Bang bang Lucky Luke to teraz ja:
      1-Trudno mi określić wygląda jakby gdzieś za samochodem eksplodowała głowica jądrowa i blask zaślepił obraz
      2-zdjęcie bardzo ładne (pewnie mnie za to znienawidzicie) ale nie podoba mi sie auto.
      3-auto i... no właśnie nic pustka po prostu jadący bolid.
      4-To zdjęcie jest znakomite najlepsze z sesji. Takie zapierdalanko
      5-podobne do wcześniejszego ale 4 i tak najlepsza

Lukas no stary tak moim skromnym zdaniem to średnio tak raczej ta sesja,nie obraź się te wcześniejsze były o niebo lepsze.

Pozdrofffki.

Komentarz

Dziękuję bardzo za opinię chłopaki
        A TUTAJ zdjęcie nr.2 "niemieszane" I od razu uprzedzam, że bez Photoshopa moje fotki to dno....

Pozdrawiam

Komentarz

• Nowe Fotki

Witam

1.

2.

3.

4.

5.Bonusik

Pozdrawiam

Komentarz

Siema siema bez większych czułości he he zdjęcia

1-Bardzo ładne zdjęcie w zasadzie nie ma się do czego przyczepić no może do tego że wszystko jest trochę nie naturalnie rozjaśnione- poza tym bardzo ładnie auto i sceneria piękna.
            2-Raczej średnio,sceneria rozmazana a samo auto w dużym cieniu.
            3-Mimo że auto znów jest w sporym cieniu to fajnie dorobiłeś tło i ładnie widać refleksy na karoserii. Więc spoko.
            4-To jest najfajniejsze z sesji mimo że auta też tam nie za wiele widać to jest takie jakby to nazwać... nastrojowe he he -bardzo mi się podoba.
            5-Latające formułki już gdzieś widziałem... he he

Lukas Ty stary fotomontarzysto co Ci tu dużo gadać co prawda nie zaskoczyłeś ale fotki trzymają "Lukasowski" poziom.
            Wiec jest na prawdÄ™ w porzÄ…dku. :wink:

Pozdrawiam. :mrgreen:

Komentarz

1. Byłem na tym moście w tle :mrgreen: Fotka super, razi tylko ta blacha, no i gleba jakaś strasznie duża
              2. Fajne, coÅ› mi nie pasuje, ale raczej jako plus zaliczam te fotke.
              3. Przekombinowane.
              4. Szkoda, że ta druga uliczka jest zagrodzona. Byłoby zdjęcie-marzenie.
              5. Mało ambitne

8/10
              http://najalternatywniej.blogspot.com/
              keep calm & carry on
              digart - lastfm
              ---
              REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Siemka Lukas

1.Śliczna fotka,ta symetria i wogóle,jednak oddaliłbym kadr,nie ogniskową o jakieś dwa metry.
                2.Tu już pięknie.Te refleksy...te felgi.Byłaby jednak ładniejsza z ostrym tłem.
                3.Samochód wyszedł ciekawie,jak z NFS ale tło jednak nie dodaje uroku przy tym kadrze :wink:
                4.Kurcze,fotka byłaby najlepsza z sesji gdyby było widac samochód ,super,brawo za ujęcie.Czuć klimat :wink:
                5.Nuudne....Od tych fotek na forum zaczyna się już roić. :wink: I w dodatku takie matowe i jakby za mgłą. :wink:

Ocena 4.8/6.0-Pierwsze dwie fotki Jaguara są genialne,podobają mi się jak cholera...3 i 4 też super ale jednak są niedociągnięcia :wink: o 5 nie mówię już.Sesja podobała mi się,nie powiem ale robiłeś lepsze fotki. :wink:
                GT-żeby ono jeszcze gotowało...

http://lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/875187.html

Komentarz

Wszystko fajne ale znowu te okrutne felgi

Komentarz

Nie przepadam za tym tematem ale zdjęcia Lukasa mi się naprawdę bardzo podobają.
                    Lukas - ukłonik w twoją stronę. Dobra robota!

-------------------------------------------------------------

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                      Wszystko fajne ale znowu te okrutne felgi
                      Hmmm, mi siÄ™ podobajÄ… takie.....misiaczki
                      Zamieszczone przez poindexter
                      Nie przepadam za tym tematem ale zdjęcia
                      Może warto by było spróbować nowej profesji ?

A ogólnie to wszystkim dziękuję serdecznie za opinię i komentarze

A teraz fotka którą wystawiłem już do PTOC'a, ale wstawiam ją też pod waszą ocenę drodzy forumowicze

Oto ona:

Przedstawia ona moją największą miłość w GT4, w dwóch kolorkach :wink: Jest to moje pierwsze zdjęcie "typu BelegU$", czyli takie z dwoma samochodami na mapie w Photo Travel :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

No...jest git. Naprawdę super wyszło. jesli uzywac PS to tylko do takich zabiegów

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                          Przedstawia ona moją największą miłość w GT4, w dwóch kolorkach :wink: Jest to moje pierwsze zdjęcie "typu BelegU$", czyli takie z dwoma samochodami na mapie w Photo Travel :wink:

Pozdrawiam
                          I co ciekawe, jest od razu lepsza od moich Gratuluję zdjęcia, jest kapitalne Pozdrawiam.

Komentarz

Heh, dzięki wam za te opinie
                            Staram się jak mogę, ale myślę jeszcze o jakimś większym projekcie....może cały parking Galantów :mrgreen:

Pozdrawiam

Komentarz

Super te zdjęcia Przez chwilę myślałem że są prawdziwe 20/10

Komentarz

• Nowe Fotki

Witam

Dzisiaj jeszcze nie będzie całego parkingu Galantów, ale znalazłem na dysku kilka fot, więc wrzucam

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Pozdrawiam

Komentarz

PracujÄ™...
                                X