Wy cioty! Cadillac cien to superwóż, który tak łatwo wygrać! 1100 koni i wcale zle nie skręca, bez żadnych ustawień!
Ejjjj koles opanuj sie. Ciota to mozsz byc tylko Ty. A co do Cien'a to kazdy lubi inne samochody. Cien byłby spoko gdyby nie skrzynia biegów (lol skad oni ja wzieli??) i układ kierowniczy (Cizeta?)
Wy cioty! Cadillac cien to superwóż, który tak łatwo wygrać! 1100 koni i wcale zle nie skręca, bez żadnych ustawień!
Ejjjj koles opanuj sie. Ciota to mozsz byc tylko Ty. A co do Cien'a to kazdy lubi inne samochody. Cien byłby spoko gdyby nie skrzynia biegów (lol skad oni ja wzieli??) i układ kierowniczy (Cizeta?)
Taa gdyby nie skrzynia biegów to przyśpieszałby 2x szybciej. Duużo traci na zmianie biegów. A to coś to wogóle ma układ kierowniczy? Na początek on jest dobry bo wystarczająco nadrobi na prostej to coś straci waląc w bande na każdym zakręcie. Tyle że większość popełni noobowski błąd i stuninguje go na maxa... Wtedy to już jest horror, bo kompletnie nei skręca ale szybki jest jak nie wiem... Już prawie nei nadaje sie do użytku. Typowy amerykański "Japie*****nieskręca" Kiedy Ci amerykanei zrobią coś co skręca?
Cien nie jest taki znów zły, a jeśli nawet źle skręca, słabe sprzęgło, długie przełorzenia biegów to można to wszycho zmienić w konfiguracji chyba nnnieeeee?!?!?!?!?!
Długiego sprzęgła nie zmienisz... I nie wiem jak można zmienić skręcanie. Bezsens. Można ustawić zbieżność czy coś, ale nie żeby lepiej skręcał
Wg mnie w realu Cien to samochód dla szpanu - za kilka milionów (trochę przesadzam) do lansu i praktycznie tylko na szpanie się kończy funkcja auta. Już Ford Mustang jest bardziej popularny (nic dziwnego).
No a - jak zapowiadano - w GT4 samochody są prawie takie same jak w rzeczywistości. Więc jeśli w grze to jest szit to nie ma co o nim dużo gadać na jawie.
Komentarz