Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Cadillac Cien

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Cadillac Cien

A ja lubie sobie pojeździć Cien' em, według mnie nie jest taki tragiczny jak tu piszecie :wink:
    http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
    GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
    GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
    GranTurismo 5 99%
    GranTurismo 6 100%

Komentarz

Według mnie ten cadilac to porazka nawet na RS przód tył ślizgał się jak na lodzie a jeżeli załączy się do niego jeszcze 1010 hp to żeby to poczuć przyjanmniej jakieś troszke większe przyspieszenie to trzeba się udać na jakiś szybki tor a na mistrzostwach nie zawsze takie są ale pozatym to ja do wyglądu nic nie mam tylko ten srebrny kolor mnie troszke dobija

Komentarz

Dla mnie bardzo fajny jest cadilac cien ma śmieszny dźwięk silnika

Komentarz

Mi się tam podoba Cadilac, jest szybki, dynamiczny i po prostu jeśli się umie dobrze grać to można nim szybko wchodzić w zakręty nie wypadając z nich. To auto ma słabe hamulce po przez wzgląd na moc, dlatego musicie hamować przed zakrętem, a nie w zakręcie bo inaczej wypadniecie.

Komentarz

Zamieszczone przez Evo16
            dlatego musicie hamować przed zakrętem, a nie w zakręcie bo inaczej wypadniecie.
            To raczej podstawa w prawidłowej jeździe

A Cien jest wolny, niedynamiczny a zmiana biegu trwa całą wieczność.

Komentarz

Wcale, że nie u mnie ma tylko 750 koni + nitro. Nic nie kupowałem, najdłużej wrzuca się chyba dwójka, przynajmniej u mnie. Ale porównaj sobie Cadilaca Cien do Suzuki Escudo. Suzuki Escudo dopiero ma długie przełożenia. Cien może rozwalić nawet kolesi z tuningowanymi samochodami (typu: Opel Calibra etc.)

Komentarz

Re:

Zamieszczone przez ADVAN
                Zamieszczone przez Spoon
                Ta, najważniejsze, że na prostej wyprzedza te wszystkie Focusy i inne Silvie xd.
                Cien to kupaaa!!!!
                Masz racje... Jedynie to ten "super" wóz sprawdza sie tylko na Test Crouse
                Rzeczywistość kończy się po 300km/h

http://zapodaj.net/03f2209c4e02.png.html

Komentarz

U mnie Cien w sumie zasłużył sobie tylko tym że można go drogo sprzedać a szybko zdobyć.
                  Dodam tylko jak wyglÄ…da u mnie jego pozycja w czasach na norburbringu:
                  alfa 155 Touring car
                  Lancia Delta S4
                  CIEN
                  speedster(taki przerobiony by wygrał swój event)
                  Ford RS200 rally

Komentarz

PracujÄ™...
                  X