Cien znaczy 1000 ale nie jestem pewien w jakim jezyku...chyba francuskim.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Cadillac Cien
Zwiń
X
-
Moim zdaniem to autko nie jest takie tragiczne aż ale z drugiej strony ta skrzynia biegów pozostawia wiele do życzenia. . . . . .
Myśle że w realu jest lepszym wozem chociaż to prototyp (chyba) . . . .
Pozdrawiam
PS.Czy oprócz Ciena w grze są jakieś inne Cadillaci ??
Komentarz
-
Sorki za mały OT ale chciałbym spytać czy Omega Lotus Carlton występuje w grze więcej niż jeden raz??
Bo miałem go w used cars room II ale nie zdążyłem kupić i nie wiem czy jeszcze nadaży się okazja a bardzo chciałbym go mieć . . . .
A co do Cadillaca to niewiem co oznacza nazwa ale pewnie ilosć niezadowolonych nabywców
Pozdrawiam
Komentarz
-
Zamieszczone przez SerwerZamieszczone przez HONDA S2000 RULEZJuż sama nazwa wskazuje Cien-nias ...hehe
Moderator Serwer
co sie dowalasz??nie mówię że Honda S2000 jest najszybszym autem na świecie!! A chodziło mi o sterowanie ,a nie np. o przyspieszenie bo wiadomo że w tej kwestii honda nie ma szans.
Komentarz
-
[quote=HONDA S2000 RULEZ]Zamieszczone przez SerwerZamieszczone przez "HONDA S2000 RULEZ":1a3wqb5hJuż sama nazwa wskazuje Cien-nias ...hehe
Moderator Serwer
co sie dowalasz??nie mówię że Honda S2000 jest najszybszym autem na świecie!! A chodziło mi o sterowanie ,a nie np. o przyspieszenie bo wiadomo że w tej kwestii honda nie ma szans.[/quote:1a3wqb5h]
Chodziło mi o to, że w każdym poście(prawie) ośmieszasz się pisząc posty typu "bla bla bla, Honda S2000 RLZ" co w moich oczach jest właśnie ośmieszeniem. I wyciągam z tego wniosek taki, że uważasz tę Hondę swoją za cud miód i orzeszki, a co inne to be be. Równie dobrze mogę powiedzieć, że jest cienka nie mając do tego jakichkolwiek podstaw. A co do tego, że ją bierze to oczywiście odnośnie spostrzeżeń z gry.
Moderator Serwer
Komentarz
Komentarz