Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Dobry start w GT4 - pierwszy samochód

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Ja nawet nie pamiętam co miałem pierwsze bo dawno to było,ale chyba nic wspaniałego skoro nie pamietam.Chyba jakis Civic używany :wink:

Komentarz

Moim pierwszym była stara (Late 80) Silvia K's. Piękny wóz, trochę nim pośmigałem...

Komentarz

ja tam dobrze wspominam pontiac gpx (o ile sie nie myle)

Komentarz

A wasza pierwsza nowa bryczka,prosto z salonu.Nie wygrana ale kupiona?
          U mnie to było Audi Rs6.ciężko na niego tyrałem bo do tanich nie należało za to inwestycja bardzo szybko się zwróciła.Cały special conditions nim przejechałem a wygrane tam autka poszły na sprzedaż i tak się szybko wzbogaciłem.Cały czas mam to autko bo jest po prostu ładne i silnik ładnie mruczy :wink:

Komentarz

no ja jeszcze cos dodam jedna z bryczek która wprost zadziwia nie wiem gdzie ja dostałem chyba w special conditions to Toyota RSC, jakie było moje zdziwienie kiedy na tskubie wett toyota minolta cv-88 dostała, autko swietne na szutr jak i asfalt

Komentarz

Moją pierwszą "nówką" był... Ford F-150. Do wyścigu pick-up'ów z Begginer...
              Długo zastanawiałem się, czy kupować...

Komentarz

co do HPA r32
                Zamieszczone przez Spoon
                I co, nie było zbyt trudno ? :s
                Nie po prostu chęć posiadania czegoś szybkiego
                Gram, bo lubiÄ™!

Komentarz

Moim pierwszym autkiem byla używana CRX SiR.... mam nadal w garażu...duuuzo kilosów nia zrobiłem a pierwsze autko.....albo BMW M5 albo Ford GT40

Komentarz

Zamieszczone przez exeqtor
                    ja tam dobrze wspominam pontiac gpx (o ile sie nie myle)
                    No to Sunfire GPX concept, tak jak ja :wink:

Komentarz

ja kupiłem Civica EK9 i robiłem go na N/A,jakiś wydeszek po SC,odelżyłem go troche,jakieś fele Enkei i latałem
                      NO VTEC-NO FUN

Komentarz

Spoon napisał:

I co, nie było zbyt trudno ? :s
                        Wiadomą sprawą jest, że tak wysoko punktowane wyścigi nie są proste. To chyba oczywiste że nie było łatwo.

BzdurÄ… sÄ… auta za licencje...
                        Nie wiem co miałeś na myśli, ale większość z tych samochodów to dobre maszynki.

soundtropolis : To nie był czasem wyścig FF ?
                        Sunday Cup, FF : Honda Today G
                        FR : Honda City Turbo

A tak w ogóle, to aż nie chce mi się wierzyć w Twoje wyczyny.
                        Jeśli nie chcesz, nie musisz :wink: Nie jest to takie trudne jakie mogłoby się wydawać. Wystarczy chwile pokombinować (stosunek mocy do masy).
                        No i wiadomo, jeśli lecisz po złoto (200pkt: ), to w większości eventów bez NOS-u bardzo cieżko.

Pozdrawiam

Komentarz

Moją pierwszą furą był jakiś Skyline z Early 90's. Pierwsząkupioną był Chevy SSR do wyścigów pickupów i convertible.
                          http://najalternatywniej.blogspot.com/
                          keep calm & carry on
                          digart - lastfm
                          ---
                          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Mój pierwszy samochód to Honda Civic Type R '98 biała.

Komentarz

Re: Dobry start w GT4 - pierwszy samochód

Zamieszczone przez zxl
                              witam.
                              gralem we wszystkie wersje gt ale w gt 4 jeszcze nie. jaki sie oplaca kupic auto za te 10.000 i w jakich wyscigach jezdzic.

ja zaczynałem od hondy civic, a zbierałem na Skyline R34 GTR V-spec.
                              jezdze nim do teraz
                              Skyline GT-R; kto tego nie kocha, nigdy nie zrozumie

Komentarz

Ja zaczynalem ta, ze po zrobieniu licencji sprzedalem te samochody ktore dalo sie sprzedac i kupilem biala Toyote Supre 2.5 biturbo. Teraz w garazu stoi 8 takich . A Skyliny'ow tez sie troche znajdzie

Komentarz

PracujÄ™...
                                X