Re: [Dyskusja] Gran Turismo 2 Weekly Race Series 2 (GT2WRS2)
Ja też jestem zaciekawiony jak tak szybko można tu cisnąć.
Skubany nie chce powiedzieć jak jechał nie mam tu namyśli:
sejwowania, ścinania,ulepszania wozu czy tez innych wspomagających zagrywek
Nie chcę być świnią dla swojego mentora ale jednak mógł dać replay.
Oj tam, nie rozżalaj się nad sobą. Przez to nie możesz uwierzyć w siebie i wykręcić dobrego kółka. Trzy głębokie wdechy i spróbuj uzyskać lepszy rezultat :wink: .
Dzień wcześniej niż myślałem zasiadłem do eventu i . . . zakochałem się w tym wozie. Ogólnie nie przepadam za lekkimi konstrukcjami ale w tym przypadku jest inaczej. Lepiej mi się jeździ niż np. Lotusami. Trasa - (jedna z ulubionych) + taki car= bajka. Nie piszę o czasach ale o samej przyjemności. Mimo wszystko mam jeszcze 2 dni i spróbuje coś urwać.
Co do Lotusa, to przyznam Ci rację, ponieważ posiadam Arcade Mode i są tam Tommykaira ZZ-S właśnie i Lotus Elise 190. Lotus jest nieprzewidywalny, nadsterowny, a Tommy da się opanować, można nim poszaleć bez martwienia się o konsekwencje.
Ale się turniej rozbujał hehe Gdyby mi ktoś powiedział w 2000r, że za 11 lat będzie się grać turnieje GT2, to bym się popukał w łysinę( hmm wtedy miałem włosy Wracając do tematu lightweightów, Elise nieźle by tańczył na Autumn Ringu tuż przed tunelem . . .@Thooorn, planujesz jakiegoś Muscle cara? Btw, którego z nich kręciło się dużo wcześniej niż na AT?
Tak, tak, prosiłbym jakiegoś muscle cara :mrgreen: . Racja, bo wtedy gubią tego "kopa". Tak jest w GT4 np: z Plymouth Cuda Six Pack 440. Kręci, kręci obroty, ale jak dochodzi do czerwonego pola, to trzeba szybko zmieniać bieg, gdyż wtedy nie traci się przyspieszenia. Łatwo to można sprawdzić na Seatle Circuit na podjazdach. Sorry za OT.
Niektóre Muscle Car'y (jeśli nawet nie większość) trzeba kręcić duuużo wcześniej, niż do czerwonego pola. Rok temu w jednym z eventów było to chyba 1500 lub 2000 rpm przed czerwonym polem.
Nie wrzucam swojego, bo nawet nie moglem zejsc ponizej 1:29. Juz nie ta forma co przed laty...no coz, trzeba zaczac ostro trenowac. Jutro jade jakis endurance ^^ Nie poddam sie ^^
Komentarz