Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Dyskusja] Gran Turismo 2 Weekly Race Series 2 (GT2WRS2)

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [Dyskusja] Gran Turismo 2 Weekly Race Series 2 (GT2WRS2)

To może jeszcze wymyślimy jakieś tricki z resetowaniem kompa? Można to nazwać "turn off/turn on"

Komentarz

Witam ! Przejechałem troche okrążeń i wykręciłem taki czas:

Może to nie jest jakiś oszałamiający wynik , ale myśle , że dam rade przejechać to troszkę szybciej .

Komentarz

Komentarz

Sklejanie sektorów w okrążenie. Owszem, używam tej opcji w innych grach na psx. W GT2 daje ona wielkie ułatwienie i poprosiłbym o jasną deklaracje. Jeździmy w taki sposób, czy nie?
          Szykujcie się na ostre skręcanie!!!

Komentarz

jak ci łatwiej to tak jedź
            Ja jade normalnie bo jak próbowałem skleić to nic mi nie wyszło co drugi sektor by dobry a na pozostałych traciłem.
            Jadę normalnie bo tak sie nauczyłem

Komentarz

Witam nowego kierowcę. Musisz trochę przycisnąć, bo w tej chwili nie mieścisz się w 103%. Spokojnie, jest jeszcze kilka dni.

Stoperan, nadal nie rozumiem, o co Ci chodzi. Każdy chyba tu stara się skleić wszystkie sektory do siebie, pojechać jak najszybciej każdy z nich, by osiągnąć możliwie najlepszy czas.

Komentarz

Musiałbym to dokładnie przetestować, ale uważam, stoperan, że Twoje* "save/load" na pewno nie sprawi, że będziesz szybszy o 10 sekund. Zawsze jest granica, której się już nie da przekroczyć. Co innego ścinanie szykan, zakrętów, zmienianie ustawień, dokupowanie elementów poprawiających pracę silnika, aero lub podnoszące moc, czyli wszystko to, co jest zabronione w WRS.

* - nie oskarżam, tylko od jakiegoś czasu co chwilę piszesz o tym "save/load", "sklejaniu okrążeń" :wink:

Komentarz

Dla tych, którzy nie widzieli, na stronie 14. w tym temacie jest uwaga odnośnie aktualnego eventu. Proszę się z nią zapoznać.

Komentarz

1.25.046

Przecież taka gra typu save/load jest totalnie bez sensu i robi się z tego jakieś głupie, totalnie niesamochodowe arcade... Zero przyjemności. Nie ma to jak satysfakcja kiedy po niezliczonej ilości okrążeń pokonuje się to perfekcyjne od początku do końca Poza tym grający na konsolach mogą czuć się pokrzywdzeni.

Komentarz

Ja jeszcze napewno poprawię ale nie będzie rewelacji bo
                      Chcę zmniejszyć balast to raz
                      a dwa to ostatnio zagrywam się w PSXowego Harvest Moona ^^ znów mi się udzielił ;p

Komentarz

Zamieszczone przez stoperan
                        Sklejanie sektorów w okrążenie. Owszem, używam tej opcji w innych grach na psx. W GT2 daje ona wielkie ułatwienie i poprosiłbym o jasną deklaracje. Jeździmy w taki sposób, czy nie?
                        Nie, nie i jeszcze raz nie Dla mnie to poprostu oszustwo i tyle. Wiem na czym to polega, ale to poprostu mija się z celem. Jak powiedział F288GTO, konsolowcy mogą poczuć się pokrzywdzeni i oszukani, przez co frekwencja może spaść, gdyż wtedy nie mają czego tutaj szukać, skoro wiadomym będzie, że wygrana będzie nie możliwa. Może daje ułatwienie, ale jeśli już, to w trybie Single Player, a nie, kiedy ścigamy się w doborowym towarzystwie, jest fajnie i fair. Każdy liczy wtedy na swoje umiejętności, a nie "sklejanie". To się mija z celem takie turnieje...

Komentarz

O takie deklaracje chodziło. Dzięki. Dla mnie też taki rodzaj jazdy mija się z celem.
                          Szykujcie się na ostre skręcanie!!!

Komentarz

Długo jeszcze tak będziecie lamentować? Nie lubię robienia problemów z niczego, a już najbardziej szukania dziury w całym. Zajmijcie się ściganiem.

Komentarz

No ale był problem, to trzeba było go rozwiązać. A jeśli chodzi o ściganie, to mów za siebie .

Komentarz

Zamieszczone przez Olo699
                                No ale był problem, to trzeba było go rozwiązać.
                                Problem? To był w ogóle jakiś problem? Jakoś nic nie zauważyłem.. Może pominąłem kilka postów.

Komentarz

Pracuję...
                                X