Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Dyskusja] Gran Turismo 2 Weekly Race Series 2 (GT2WRS2)

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [Dyskusja] Gran Turismo 2 Weekly Race Series 2 (GT2WRS2)

Uuuuuuuu chyba dzięki balastowi przeskoczyłem nawet F288GTO ....
    Ale znowu w magiczny sposób mimo balastu znowu będę z tyłu
    Naruciak... mam nadzieje że będziemy wciąż rywalizować między sobą na zacnych AT
    Chciałbym mieć GT5

Komentarz

Nie wiem, co tutaj Wam tak miota. Jeśli już, to tylko podsterowność daje się we znaki. Ale auto widać od razu, że amerykańskie^^. Zawieszenie niczym puch^^. Mięciutkie^^

Komentarz

Zamieszczone przez Olo699
        Nie wiem, co tutaj Wam tak miota. Jeśli już, to tylko podsterowność daje się we znaki. Ale auto widać od razu, że amerykańskie^^. Zawieszenie niczym puch^^. Mięciutkie^^

Coś mi śmierdzi ten twój czas bo nagle o 1 sek mnie bierzesz? Ty który nie miałeś zemną szans w pojedynku nagle eksplodowałeś formą?? Możliwe iz to jest w zasięgu osiągnięcia ale to już naprawdę solidne kółko musiało by być chciałbym replay.

Czas kolegi F288GTO to zrozumiem ale ciebie napewno nie.
        Ja zeby zejść poniżej 1:09 to się musiałem najeździć a nie sądzę abym tak odstawał.

Komentarz

Możliwe, że właśnie odstajesz Ji. Olo ostatnio melduje się w czołówce, więc raczej to prawda. Mój czas jest o 0,1s gorszy od Twojego, a pojechałem tylko po to, by zrobić potem zdjęcia do uwag.

Komentarz

Wiem
            Zgrywam się trzeba trochę wprowadzić zamieszania niech się coś dzieje

Komentarz

Ale wstawiajcie te replaye w niedziele bo ja zawsze się ich naoglądam i mam potem zepsutą zabawę :mrgreen:

Komentarz

Męczyłem się do 34 okrążenia, ale po tym 14 (1:08.944) było tylko gorzej. Najlepiej jeździ się "na świeżo", zaraz po ?zasiąściu/zasiądnięciu? za kierownicą

F288GTO
                W niedzielę to jedni idą na ryby, inni na grzyby, jeszcze inni do kościoła i nie ma kiedy nagrywać replayów. A przymusu oglądania przecie nie ma nikt prócz thooorna

Komentarz

Zamieszczone przez JISAW
                  Coś mi śmierdzi ten twój czas bo nagle o 1 sek mnie bierzesz? Ty który nie miałeś zemną szans w pojedynku nagle eksplodowałeś formą?? Możliwe iz to jest w zasięgu osiągnięcia ale to już naprawdę solidne kółko musiało by być chciałbym replay.

Czas kolegi F288GTO to zrozumiem ale ciebie napewno nie.
                  Ja zeby zejść poniżej 1:09 to się musiałem najeździć a nie sądzę abym tak odstawał.
                  Nie zgrywaj się, bo i tak osiągniesz czas conajmniej sekundę lepszy.

Komentarz

Mam cichą nadzieję iż ten czas przetrwa do niedzieli ^^ bo w innym przypadku będę zmuszony do trzaskania kolejnych okrążeń a nie bardzo mi się chce;p

Nie sugerujcie się ilością okrążeń przed tym czasem było ich kilkanaście aż porządnie wątek złapałem ^^

Komentarz

Panowie, ruszać się Ledwo sześciu wysłało swoje czasy. Czekam na resztę.

Komentarz

Obawiam się, panowie, że za niedługo czeka mnie przerwa w startach. Pad zaczyna niedomagać. Na prostych coraz częściej "odbija" gaz, jakbym na ułamek sekundy odpuszczał i zaczynają się problemy z biegami, czasami dopiero po trzeciej próbie udaje się wreszcie zredukować. Teraz jest to jeszcze drobna niedogodność, ale czuję, że jeszcze kilkadziesiąt przejechanych kilometrów i koniec wyścigowej jazdy.

Komentarz

Toyo, ja kupiłem pada do kompa z wejściem usb za 1zł na allegro i śmiga jak marzenie. Także nie przesadzaj, zamów sobie (z przesyłką chyba 15zł wychodzi) i korzystaj z produkcji naszych chińskich przyjaciół

Komentarz

zdechnie ci za 3 miechy ja tak miałem

Komentarz

Sam mam śmieciopada firmy noname za 20zł z Reala :wink:

Komentarz

Ale jak długo już?? miesiąc ??

Komentarz

Pracuję...
                                X