Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Turniej na luzie - GT2 [Dyskusja]

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Olo699
    Tymczasem widzę, że między mną, Toyo i JISAW-em jest na razie 0.25s różnicy, a mamy dopiero sobotę. Zapowiada się ciekawie.
    Początkowo będzie dość ciasno, ale z czasem zacznie wysuwać się JISAW, który w finałowym przejeździe wyrzeźbi kilka dziesiątych sekundy zapasu Sądzę na tę chwilę, że powinien być w stanie dobić z czasem do okolic 1:13.1xx, a przy trafieniu w odpowiednią linię jazdy może nawet 1:12.8 ^^

Ja sam jeszcze mam zamiar poeksperymentować z różnymi liniami jazdy, bo na tych nachylonych łukach można dużo zyskać, ale i wiele tracić, jeżeli ciągle pokonujesz je gorszą linią, bo nie odkryłeś tej lepszej

Komentarz

• Panowie, może spróbujcie rozreklamować swóje turnieje.... Napisałęm właśnie o tym:
      Panowie, fajnie że wielu z was stara się rozwijać swoje inicjatywy, natomiast czy nieroważyliście publikować swoich turniejów na Polskich grupach facebookowych? GT Sport https://www.facebook.com/groups/granturismosportpl/ https://www.facebook.com/groups/256838061391204/ https://www.facebook.com/groups/192764972078192

Są dwie retro grupy i niektóre z grup typu Playstation dotyczą wzystkich modeli więc warto spróbować.
      Przydałoby się trochę świerzej krwi na forum.

Komentarz

• Dobra, najwyższy czas przełamać granicę 1:14 Czekam na odpowiedź Świebodzina

Komentarz

• Wykonałem mapę z zaznaczonymi wierzchołkami, jak mniej więcej wygląda moja linia. To tylko poglądowe ujęcie:

Komentarz

• Ja z kolei pierdyknąłem sobie odręczną mapkę, by mieć ją cały czas na widoku w czasie jazdy, na której mam zamiar zaznaczać sobie optymalne prędkości w poszczególnych zakrętach

Komentarz

• Poprawka #2: 1:13.944

Zamieszczone przez Toyo Zobacz posta
              Dobra, najwyższy czas przełamać granicę 1:14 Czekam na odpowiedź Świebodzina
              Kogo?

Komentarz

• Zamieszczone przez Toyo Zobacz posta
                Ja z kolei pierdyknąłem sobie odręczną mapkę, by mieć ją cały czas na widoku w czasie jazdy, na której mam zamiar zaznaczać sobie optymalne prędkości w poszczególnych zakrętach

Gmoch xd Dej wykresy xd

Komentarz

• Zamieszczone przez Olo699
                  Kogo?
                  Przed laty w Świebodzinie wybudowano pomnik Jezusa Chytrusa... to znaczy Chrystusa, który jest o ileś metrów wyższy od słynnego pomnika w Rio de Janeiro. Gdy ukończono budowę, w Internecie przez pewien okres panowała moda na memy z serii "Czekamy na odpowiedź Świebodzina", w których internauci śmiali się z tego, że Świebodzin to mistrzowie przebijania wszelkich osiągnięć i rekordów.

Przykład:

Zamieszczone przez JISAW
                  Gmoch xd Dej wykresy xd
                  Już naniosłem sobie pierwsze, orientacyjne prędkości, które będę korygował w miarę eksperymentów w poszczególnych sekcjach

Komentarz

• Wydaje mi się, że największym dobrodziejstwem na tym forum jest fakt świadczący o naszym mózgowym jebnięciu. Zwykły umysł ludzki nie jest w stanie zrozumieć złożoności procesów, jakie zachodzą w naszych wypaczonych głowach. Żyjemy na spokojnej wyspie ignorancji pośród czarnych mórz nieskończoności i wcale nie jest tak do końca powiedziane, że to my słabujemy na umysłach. Mogą to być te zwykłe byty, które mijamy codziennie na ulicy, w autobusie, w pracy.

Pielęgnujmy to, nie utraćmy tego.

To taki sparafrazowany cytat HP Lovecrafta, jestem jego wielkim fanem, wyznawcą, członkiem kultu.

Komentarz

• Toyo teraz sobie to przypominam, jednak to był już dosyć dawno temu, że nie skojarzyłem.

Zamieszczone przez C5R Zobacz posta
                      Mogą to być te zwykłe byty, które mijamy codziennie na ulicy, w autobusie, w pracy.
                      Czyli te zaawansowane NPC, które obiecywano w Cyberpunku 2077, ale ostatecznie nie pykło.

Tymczasem Świebodzin: 1:13.773

Komentarz

• Zamieszczone przez Olo699 Zobacz posta
                        Tymczasem Świebodzin: 1:13.773
                        Już grubo, he : )

A to w ramach takiej ciekawostki, to jest oryginał Lovecrafta, który w tłumaczeniu brzmi w takim tonie:

Wydaje mi się, że największym dobrodziejstwem na tym świecie jest fakt, że umysł ludzki nie jest w stanie skorelować całej swej istoty. Żyjemy na spokojnej wyspie ignorancji pośród czarnych mórz nieskończoności i wcale nie jest powiedziane, że w swej podróży zawędrujemy daleko. Nauki – a każda z nich dąży we własnym kierunku – nie wyrządziły nam jak dotąd większej szkody; jednakże pewnego dnia, gdy połączymy rozproszoną wiedzę, otworzą się przed nami tak przerażające perspektywy rzeczywistości, a równocześnie naszej strasznej sytuacji, że albo oszalejemy z powodu tego odkrycia, albo uciekniemy od tego śmiercionośnego światła, przenosząc się w spokój i bezpieczeństwo nowego mrocznego wieku.

To był nadzwyczajny człowiek.

Komentarz

• Opracowanie wersji polskiej: Rio de Janeiro. Czytał Tomasz Knapik.

P.S.
                          JISAW, obudź się, kuffa! Skończ już nie żyć, tylko wskakuj za kółko i już się tak nie czaj

Komentarz

• Zamieszczone przez Toyo Zobacz posta
                            P.S.
                            JISAW, obudź się, kuffa! Skończ już nie żyć, tylko wskakuj za kółko i już się tak nie czaj
                            OK

Miałem lepszy od tego wyniku ale nie trafiłem dobrze w tor i jednym kołem za bialą linie mi się wyleciało :/ Więc dodaje to z czym sie ścigałem

Komentarz

• Zamieszczone przez JISAW Zobacz posta
                              Miałem lepszy od tego wyniku ale nie trafiłem dobrze w tor i jednym kołem za bialą linie mi się wyleciało :/ Więc dodaje to z czym sie ścigałem
                              Masz jeszcze trochę czasu, żeby ewentualnie poprawić.

Komentarz

• Tu coś odemnie jeszcze 1:16.900

Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył cie
                                Za szyjke mocno chwyć i napij się!
                                Jabol punk!

Komentarz

Pracuję...
                                X