Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Turniej na luzie - GT2 [Dyskusja]

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• I myk, finałowy przejazd Toyo w Q3

Komentarz

• mała poprawka 1:11.537

Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył cie
      Za szyjke mocno chwyć i napij się!
      Jabol punk!

Komentarz

• Na odstresowanie

Komentarz

• Panowie, w najbliższych dniach moja aktywność w turnieju nieco osłabnie, bo jestem na urlopie tak jakby i nie mam możliwości sprzętowych, żeby coś pokręcić jeszcze. Także moje marne 1.10.8 zostaje już ostatecznym wynikiem a do piątej rundy podejdę ze sporym opóźnieniem, co nie zmienia faktu, że czas i tak będzie zrobiony.

Pozdrawiam Was wariaty!

PS JISAW - gratuluję wyniku!

Komentarz

• Jak rozumieć brak ograniczeń w pokonywaniu zakrętów? Chodzi o to, że w ostatniej rundzie przymykamy oko na jakieś drobne przybrania kołami pobocza i tym podobne nieznaczne przekroczenia limitów toru? Czy po prostu każdy może ciąć wszystko jak chce, byleby wykręcić jak najkrótszy czas przejazdu?

Komentarz

• Zamieszczone przez C5R Zobacz posta
              Panowie, w najbliższych dniach moja aktywność w turnieju nieco osłabnie, bo jestem na urlopie tak jakby i nie mam możliwości sprzętowych, żeby coś pokręcić jeszcze. Także moje marne 1.10.8 zostaje już ostatecznym wynikiem a do piątej rundy podejdę ze sporym opóźnieniem, co nie zmienia faktu, że czas i tak będzie zrobiony.
              Dobrze, liczymy na Twój udział.

Mamy to! Ostatnia runda właśnie się rozpoczęła. Legendarny tor z nie mniej legendarnym autem, tym razem na nieco specjalnych warunkach. Oprócz tego mam zaszczyt ogłosić, że po czterech rundach zwycięstwo w całym turnieju przypadło JISAW-owi, który do tej pory uzbierał komplet punktów. Mimo to liczymy na jego dalszy udział. Na drugim miejscu wciąż plasuje się Olo699, jednak zaczyna czuć oddech Toyo na plecach, który zredukował swoją stratę jedynie do czterech punktów. Równie ciekawie przedstawiają się dalsze pozycje w klasyfikacji, gdzie doszło do małego przetasowania. ProDriver awansował na piątą pozycję i traci jedynie punkt do C5R. Jednak mysi dzielnie trzyma się za nimi i nie zamierza odpuszczać. Emocje do ostatniego okrążenia - coś, na co pewnością każdy tutaj liczył.

Komentarz

• Zamieszczone przez Toyo Zobacz posta
                Chodzi o to, że w ostatniej rundzie przymykamy oko na jakieś drobne przybrania kołami pobocza i tym podobne nieznaczne przekroczenia limitów toru? Czy po prostu każdy może ciąć wszystko jak chce, byleby wykręcić jak najkrótszy czas przejazdu?
                Jedno i drugie

Komentarz

• Zamieszczone przez Olo699 Zobacz posta

Jedno i drugie

Gdybym wiedział ze tak chcesz odpierdolić maniane to bym sobie darował wybieranie pojazdu i toru... A jak juz to mogłem wybrać Vipera i drag na 400m albo okrążenie na Super Speedway... ten sam poziom trudności

Ostatnio edytowany przez JISAW; 16.04.2021, 07:05.

Komentarz

Jedno i drugie
                    Ok, ja nie mam nic przeciwko, jesteś organizatorem, Ty ustalasz reguły. Wiem, że w ten sposób będę sporo tracił siłą rzeczy, ale moje przejazdy będą mimo wszystko na czysto, czyli maksymalny wyjazd poza track limit jedynie na obszare tarki. Zero brudnych cięć. No nie umiem się przełamać na coś takiego po prostu.

Tymczasem problemy ze sprzętem chwilowo rozwiązane, rozpoczynam licytację! Kto da mniej???

​​​
                    Ostatnio edytowany przez C5R; 16.04.2021, 09:16.

Komentarz

• 1:25.265

Komentarz

1:25.265
                        Olo, czemu nie 1.24.8?

Moja poprawka:

Komentarz

• Tamten czas był wprawdzie lepszy, ale jakoś nie byłem z niego zadowolony.

Komentarz

• Rozumiem, wiem o co chodzi. Coś mały ruch na Lagunie widzę.

Komentarz

• Cóż, domyślam się, że nie wszystkim spodobał się pomysł na tę rundę.

Komentarz

• Eee, ludzie, nie spinajta się. Zapraszam wszystkich do Californii, gorący piasek, krzaki, Korkociąg. Zasada jest taka, że nie ma zasad Można sobie raz zaszaleć przecież, nie? Ja tam staram się czysto, ale jestem świadom konsekwencji

Komentarz

Pracuję...
                                X