Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Turniej na luzie - GT2 [Dyskusja]

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Zamieszczone przez Toyo Zobacz posta
    Załatwiłem draństwo w sposób radykalny - nic na siłę, wszystko młotkiem. W ustawieniach emulatora wyczyściłem całą klawiszologię, po czym po kolei zacząłem od nowa przypisywać przyciski z pada, pomijając trójkąt, a zamiast niego przypisując w to miejsce backspace z klawiatury. Okazało się, że w ten sposób wynalazłem obejście problemów z hardwarem i mogę przystąpić do zabawy, jak za dawnych, ryczących czasów.

Rozumiem, że tylko Arcade Mode i tylko Honda, która jest do wyboru w klasie B? Żadnych zakupów Hondy na Simulation Mode, dopieszczenia w niej ustawień i zaimportowania z Home Garage przy wyborze wozu w Arcade Mode?
    Niby tak ale Olo to oszust i swoja Honde ma z sim mode !!! Zakupił sobie cześci których nie można regulować i udaje ze ma stock XDDDD
    Świetnie że ogarnąłeś sytuacje

Komentarz

Aż mnie palce od pada bolą heh Zacząłem lecieć na manualu i zaraz lepiej idzie.

Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa: ePSXe - Enhanced PSX emulator 20.03.2021 16_55_15.png
Wyświetleń: 130
Rozmiar: 1,36 MB
ID: 221914

Komentarz

To i ja coś dorzucę 1:12.842

Nazwa: turniej 1 gt2.png
Wyświetleń: 132
Rozmiar: 1,00 MB
ID: 221916

Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył cie
        Za szyjke mocno chwyć i napij się!
        Jabol punk!

Komentarz

Mój zawodnik też cos pojechał

MłodyJISAW 1:17.931

Nazwa: IMG_20210320_103608.jpg
Wyświetleń: 138
Rozmiar: 268,5 KB
ID: 221919

Komentarz

No, no, czyżby młody miał zadatki na takiego samego dzika kierownicy, jak ojciec?

Edit, drobna poprawa czasu, zaczynam powolutku opracowywać odpowiednie linie jazdy w poszczególnych sekcjach, które pozwalają mi lepiej ustawiać się do kolejnych kluczowych wiraży.

Nazwa: Toyo.png
Wyświetleń: 129
Rozmiar: 840,3 KB
ID: 221921
            Ostatnio edytowany przez Toyo; 20.03.2021, 23:17.

Komentarz

No, no, czyżby młody miał zadatki na takiego samego dzika kierownicy, jak ojciec?

Edit, drobna poprawa czasu, zaczynam powolutku opracowywać odpowiednie linie jazdy w poszczególnych sekcjach, które pozwalają mi lepiej ustawiać się do kolejnych kluczowych wiraży.

Nazwa: Toyo.png
Wyświetleń: 129
Rozmiar: 840,3 KB
ID: 221921
              Chcialbym hehe ale mlody preferuje inne gry pogrywa w scigalki ale brakuje mu tego zaciecia hehe
              Dobrze sie zapowiadal jak byl maly hehe nawet w GT 5 mial przymiarki heh nawet fotki byly gdzies tu na forum z tego okresu

Komentarz

Zamieszczone przez JISAW Zobacz posta

Chcialbym hehe ale mlody preferuje inne gry pogrywa w scigalki ale brakuje mu tego zaciecia hehe
                Dobrze sie zapowiadal jak byl maly hehe nawet w GT 5 mial przymiarki heh nawet fotki byly gdzies tu na forum z tego okresu
                Oj, czyli nie będzie forumowych Josa i Maxa Verstappenów

Komentarz

Oj, czyli nie będzie forumowych Josa i Maxa Verstappenów
                  Może jeszcze załapie i zacznie cisnąć. Od jakiegoś czasu i tak więcej gra w wyścigi niż kiedyś. Najwięcej to w Forze Horizon 4 pogrywa ze mną a najlepszą rzeczą jaką ostatnio mi powiedział to to że żałuje że kazał mi kupić mu Xboxa na komunię Xd Pamiętam jak staliśmy przy regale i były Xśmiecie i PS4 Miał mega dylemat którą wybrać. Teraz twierdzi że jednak mogliśmy brać PS4 i GT Sport Tak czy siak zaczyna małymi kroczkami tylko jest problem z tym ze szybko się poddaje jak mu jakiś wyścig nie wychodzi i wyłącza hehe Może i dobrze bo jakby miał grać i się wkurzać jak stary to kolejny w rodzinie który łamałby pady i klawiatury XDD

Komentarz

mysi, dziękuję za wpis. Następnym razem proszę jednak screena z widocznym autem. Jednak sam zapomniałem dopisać tego szczegółu w regulaminie (już aktualizuję), więc tym razem uznam.

JISAW dzięki za czas młodego. Proszę, aby ewentualne kolejne zdjęcie było lepszej jakości

UWAGA: zaktualizowałem wpis regulaminu. Całość oczywiście znajduje się w pierwszym poście turnieju.

"- jako dowód przejazdu wrzucamy zdjęcie z czasem przejazdu i widocznym samochodem, najlepiej zaraz po przekroczeniu linii mety, można wrzucać nieskończoną liczbę razy"

Reszta zostaje bez zmian.

Komentarz

Jutro już będzie nowy pad, więc szybcikiem do Was dołącze, bo śledzę wyniki i jestem pod wrażeniem. Skoro jest takie zainteresowanie, to może dobrym pomysłem będzie rozszerzenie mistrzostw o kilka torów wincyj? Takie Seattle, Rzym czy Laguna Seca np?

W każdym razie jutro, najpóźniej we wtorek wpadam do Was na Tahiti i robimy bibę.

Komentarz

Zamieszczone przez C5R Zobacz posta
                        Jutro już będzie nowy pad, więc szybcikiem do Was dołącze, bo śledzę wyniki i jestem pod wrażeniem. Skoro jest takie zainteresowanie, to może dobrym pomysłem będzie rozszerzenie mistrzostw o kilka torów wincyj? Takie Seattle, Rzym czy Laguna Seca np?

W każdym razie jutro, najpóźniej we wtorek wpadam do Was na Tahiti i robimy bibę.
                        Super, czekamy Tak, będą inne trasy, ale na początek chciałem dać coś, co można odpalić z samą płytką bez jakiegokolwiek zapisu. Dzięki temu może uczestniczyć więcej osób i jednocześnie jest czas, żeby odblokować sobie kolejne tory, jeśli ktoś ich nie ma.

Komentarz

Jednocześnie pamiętajmy o tym, że gdy stworzymy rundę lub turniej, które wymagają konkretnego bolidu w Simulation Mode i zapasu creditsów, by wymagany wóz zakupić, to w głównym dziale GT2 są do pobrania save'y do wersji PAL, NTSC-JAP i NTSC-US. Więc gdyby ktoś chciał w takowym wziąć udział, ale dysponowałby "czystym" stanem gry (brak licencji, 10.000 Cr i pusty garaż), wystarczy, że pobierze save'a i jest gotowy do zmagań.

Komentarz

Mały update, teraz z poprawnym screenem 1:12.260

Nazwa: turniej 1 gt2.png
Wyświetleń: 122
Rozmiar: 1,12 MB
ID: 221937

Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył cie
                            Za szyjke mocno chwyć i napij się!
                            Jabol punk!

Komentarz

Moja poprawka: 1:09.013

Nazwa: IMG_20210321_171046068.jpg
Wyświetleń: 123
Rozmiar: 899,7 KB
ID: 221940

mysi, dziękuję za poprawiony screen

Komentarz

A czy jak jedziecie ostatni zakręt, to da radę tą Hondą na pełnej pipie?

Dzisiaj po robocie jadę po pada, huehuehuehuehuehue...

Komentarz

Pracuję...
                                X