Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Turniej na luzie - GT2 [Dyskusja]

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Zamieszczone przez JISAW Zobacz posta
    Poprawka!!

Zaczyna się...

Komentarz

Zamieszczone przez Toyo Zobacz posta

Zaczyna się...

Komentarz

Komentarz

Za karę masz kolejny zrobiony wczoraj jeden po drugim XD

Komentarz

Zamieszczone przez C5R Zobacz posta
            Understood.

EDIT:

Kurwa mać. Nie uda się dziś. Pad już jest, ale walczę z tym pierdolonym emulatorem, bo gra ciągle się tnie i nie jestem w stanie wchodzić nawet dobrze w zakręty. Nie rozumiem, mam kompa z 2014 roku, który ma problemy z przetworzeniem gierki o 15 lat starszej. Nie wiem, dziś już mi ręce opadają, zajmę się tym jutro, najwyżej nie będę sklasyfikowany w pierwszej rundzie. Naprawdę, takie rzeczy to nie dla mnie, nie mam cierpliwości do tego typu spraw. Ale jutro jeszcze popróbuję coś i zobaczymy jak to wyjrzy. Gra przycina się okropnie, a wraz z obrazem dźwięk i niemal niemożliwe jest przejechanie czystego kółka, kiedy co sekundę obraz się zatrzymuję na jej ułamek i tak co chwila. Nic, będę walczył dalej. Może to wina emulatora.

Mam ePSXe 2.0.5, kartę NVIDIĘ GForce GT 820M, procesor i3, 4GB ramu - jakby ktoś chciał coś podpowiedzieć.
            Najpierw spróbuj dać tą opcje

Jeśli się nie uda, lub chcesz podrasować troszkę wygląd GT użyj pluginu graficznego Pete's OpenGL2 Driver 2.9 ( http://www.pbernert.com/gpupeteogl209.zip ), możesz ustawić w ten sposób(u mnie robiło różnice przestawienie wartości Vram z autodetect na 512):

jeżeli będziesz miał problem z wycentrowaniem obrazu w trakcie gry musisz kliknąć prawym przyciskiem na ikonę emulatora, wejść we właściwości i w zakładce zgodności zaznaczyć Wyłącz optymalizacje ekranowe

Dalej musisz wejść w zmień ustawienia wysokiej rozdzielczości DPI i ustawić opcje jak tu:

Powinno chulać
            Ostatnio edytowany przez mysi; 23.03.2021, 15:34. Powód: Poprwaiłem kolejność kroków, bo troche bez ładu i składu to napisałem

Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył cie
            Za szyjke mocno chwyć i napij się!
            Jabol punk!

Komentarz

Toyo, JISAW, Olo, Mysi,

bardzo Wam dziękuję za sugestię, spróbuję dzisiaj wszystkiego. Będę w domu koło 18 i pokombinuję dalej.

Kontakcik jak co.

Komentarz

I jak tam, C5R? Poprawiła się płynność?

Tymczasem zostawiam mój czas 1:11.110 jako ostateczny, bo nic więcej już nie urwę u siebie na NTSC Teraz czas na ostateczny pojedynek między Olo i JISAW'em na ostatnich metrach pierwszej rundy

Komentarz

I jak tam, C5R? Poprawiła się płynność?

Tymczasem zostawiam mój czas 1:11.110 jako ostateczny, bo nic więcej już nie urwę u siebie na NTSC Teraz czas na ostateczny pojedynek między Olo i JISAW'em na ostatnich metrach pierwszej rundy
                  Emocje jak na grzybach XD Ten pewnie piłuje czas bo go nawet na FB nie widać XD

Komentarz

Sposób Mistrza JISAWA okazał się najlepszy. Oto moje wpisowe, jutro i w czwartek będę jeszcze zrywał, bo czuję jeszcze zapas w niektórych miejscach, tylko muszę go wydobyć z tej Hondy.

Jeszcze raz dziękuję wszystkim zaangażowanym, którzy zechcieli mi podsunąć jakiś sposób. Niech Was Mercedes i Boski Lewus błogosławią. Amen.

Komentarz

Jeszcze jest chwila na poprawę czasu

Komentarz

Dobra, zawsze coś do przodu ?

Komentarz

Minęła 20:00, a więc koniec rundy pierwszej! Czas na rundę drugą! Szczegóły oczywiście -> https://www.granturismo.pl/forum/gra...j-na-luzie-gt2
                          Powodzenia!

Komentarz

Przetarcie szlaku, pierwszy bolid wyjeżdża na tor.

Komentarz

Moje wstępne: 0:58.800

Tak w ogóle jeśli ktoś nie posiada zapisu, aby odblokować pozostałe trasy i auta w trybie Arcade, niech zajrzy tutaj -> https://www.granturismo.pl/forum/gra...-turismo-2-pal

Komentarz

W ogóle gdzie się podział główny wątek turnieju, ten z wynikami? Nie widzę go nigdzie u siebie w dziale "Turnieje".

Komentarz

Pracuję...
                                X