Wątek założony do dyskusji w turnieju. Szczerze nie spodziewałem się takiego ruchu w tym turnieju, więc postanowiłem, że stworzę osobny wątek na dyskusję, aby zachować porządek. Informacje na temat obecnej klasyfikacji oraz szczegółów na temat danej rundy znajdziecie tutaj -> https://www.granturismo.pl/forum/gra...j-na-luzie-gt2
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Turniej na luzie - GT2 [Dyskusja]
Zwiń
X
-
Chętnie wezmę udział, jak za dawnych czasów, tylko u mnie jest to uzależnione od spraw sprzętowych, a konkretnie ich kapryśnościCoś bowiem dzieje mi się z wejściami USB w pececie, przez co losowo wariuje mi kontroler, uniemożliwiając w takim przypadku normalną, swobodną grę.
Z tego powodu, o ile uda mi się przejechać kilka kółek, aktualizowanie przeze mnie czasów również niestety będzie nieregularne i zależne od rzeczy, na które nie mam praktycznie żadnego wpływu, bo nadal nie udało mi się znaleźć przyczyny problemu.
-
Zamieszczone przez Olo699 Zobacz postaDobrze, jak nazwa turnieju wszystko na luzie.Na razie robimy wszystko rozpoznawczo i bez spiny.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Toyo Zobacz postaCoś bowiem dzieje mi się z wejściami USB w pececie, przez co losowo wariuje mi kontroler, uniemożliwiając w takim przypadku normalną, swobodną grę.
Gdzieś mam jeszcze na pc Emu i GT2, więc jak tylko możliwości techniczne pozwolą, to #C5R bierze udział w wydarzeniu.
Komentarz
-
Zamieszczone przez C5R Zobacz posta
Gdzieś mam jeszcze na pc Emu i GT2, więc jak tylko możliwości techniczne pozwolą, to #C5R bierze udział w wydarzeniu.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Olo699 Zobacz postaJeśli ktoś ma problem z ISO do emulatora to służę pomocą na priv.
"Can not send message. User Olo699 has exceeded their private message quota."
Komentarz
-
Zamieszczone przez C5R Zobacz posta
Próbuję do Ciebie wysłać priva, ale pojawia mi się takie o:
"Can not send message. User Olo699 has exceeded their private message quota."
Komentarz
-
Zamieszczone przez Olo699 Zobacz postaOkazało się, że miałem skrzynkę zapchaną i nie mogłem ani odebrać, ani wysyłać wiadomości. Ale teraz powinno wszystko być ok
Mosz wpisowe
Ostatnio edytowany przez JISAW; 18.03.2021, 17:13.
Komentarz
-
Wróciłem niedawno z pracy, wyprałem się, nalałem sobie piwka i zasiadłem do piecyka, by też machnąć jakieś wpisowe, ale niestety dziś nie mogę wziąć jeszcze udziału w turniejuCały czas trzyma mi jakaś zwara na wszystkich wejściach USB, przez co wóz cały czas ma zablokowany pełny gaz na wstecznym biegu, i nie mogę zrobić nic, poza wyhamowaniem wozu kwadratem lub kółkiem. O normalnej grze, kręceniu okrążeń i śrubowaniu czasów nie ma mowy. Nadal muszę czekać, aż kaprysy mojego hardware'u miną i trafię w okienko, gdy pad, USB i/lub płyta główna nie będą wariowały, pozwalając mi machnąć kilka kółek - a to równie dobrze może nie nastąpić nigdy
It's permission to say COCK!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Toyo Zobacz postaWróciłem niedawno z pracy, wyprałem się, nalałem sobie piwka i zasiadłem do piecyka, by też machnąć jakieś wpisowe, ale niestety dziś nie mogę wziąć jeszcze udziału w turniejuCały czas trzyma mi jakaś zwara na wszystkich wejściach USB, przez co wóz cały czas ma zablokowany pełny gaz na wstecznym biegu, i nie mogę zrobić nic, poza wyhamowaniem wozu kwadratem lub kółkiem. O normalnej grze, kręceniu okrążeń i śrubowaniu czasów nie ma mowy. Nadal muszę czekać, aż kaprysy mojego hardware'u miną i trafię w okienko, gdy pad, USB i/lub płyta główna nie będą wariowały, pozwalając mi machnąć kilka kółek - a to równie dobrze może nie nastąpić nigdy
It's permission to say COCK!
Komentarz
Komentarz