Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Turniej na luzie - GT2 [Dyskusja]

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Turniej na luzie - GT2 [Dyskusja]

Wątek założony do dyskusji w turnieju. Szczerze nie spodziewałem się takiego ruchu w tym turnieju, więc postanowiłem, że stworzę osobny wątek na dyskusję, aby zachować porządek. Informacje na temat obecnej klasyfikacji oraz szczegółów na temat danej rundy znajdziecie tutaj -> https://www.granturismo.pl/forum/gra...j-na-luzie-gt2

Ostatnio edytowany przez Olo699; 22.03.2021, 12:27.

Chętnie wezmę udział, jak za dawnych czasów, tylko u mnie jest to uzależnione od spraw sprzętowych, a konkretnie ich kapryśności Coś bowiem dzieje mi się z wejściami USB w pececie, przez co losowo wariuje mi kontroler, uniemożliwiając w takim przypadku normalną, swobodną grę.

Z tego powodu, o ile uda mi się przejechać kilka kółek, aktualizowanie przeze mnie czasów również niestety będzie nieregularne i zależne od rzeczy, na które nie mam praktycznie żadnego wpływu, bo nadal nie udało mi się znaleźć przyczyny problemu.

Komentarz

Dobrze, jak nazwa turnieju wszystko na luzie. Na razie robimy wszystko rozpoznawczo i bez spiny.

Komentarz

Zamieszczone przez Olo699 Zobacz posta
        Dobrze, jak nazwa turnieju wszystko na luzie. Na razie robimy wszystko rozpoznawczo i bez spiny.
        Ty sam jestes bez spiny xd zapierdalac trzeba! Aaa i jeszcze jedno! Rozumiemy ze to ja wygrywam bo inaczej nie gram xddd

Komentarz

Zamieszczone przez Toyo Zobacz posta
          Coś bowiem dzieje mi się z wejściami USB w pececie, przez co losowo wariuje mi kontroler, uniemożliwiając w takim przypadku normalną, swobodną grę.
          Znam ten ból, jechałem ostatnio Laguna Seca 90 laps i w okolicach 80 okrążenia rozłączył mi się pad, mimo, że kabel był podłączony normalnie do kompa. Gra się nie zapauzowała, tylko moja Denso Supra JGTC wylądowała gdzieś w żwirze. A żeby móc na nowo podłączyć pada, musiałem zrestartować grę i wszystkie bombki szlag trafił.

Gdzieś mam jeszcze na pc Emu i GT2, więc jak tylko możliwości techniczne pozwolą, to #C5R bierze udział w wydarzeniu.

Komentarz

Zamieszczone przez C5R Zobacz posta

Gdzieś mam jeszcze na pc Emu i GT2, więc jak tylko możliwości techniczne pozwolą, to #C5R bierze udział w wydarzeniu.
            Jeśli ktoś ma problem z ISO do emulatora to służę pomocą na priv.

Komentarz

Jeśli ktoś ma problem z ISO do emulatora to służę pomocą na priv.
              Próbuję do Ciebie wysłać priva, ale pojawia mi się takie o:

"Can not send message. User Olo699 has exceeded their private message quota."

Komentarz

Zamieszczone przez C5R Zobacz posta

Próbuję do Ciebie wysłać priva, ale pojawia mi się takie o:

"Can not send message. User Olo699 has exceeded their private message quota."
                Z tym to pewnie trzeba isc do łojca Piotra hehe

Komentarz

Okazało się, że miałem skrzynkę zapchaną i nie mogłem ani odebrać, ani wysyłać wiadomości. Ale teraz powinno wszystko być ok

Komentarz

Okazało się, że miałem skrzynkę zapchaną i nie mogłem ani odebrać, ani wysyłać wiadomości. Ale teraz powinno wszystko być ok
                    Ty to mosz łeb zapchany xd

Mosz wpisowe

Ostatnio edytowany przez JISAW; 18.03.2021, 17:13.

Komentarz

Fajny pomysł z takim turniejem, GT2 zawsze spoko.
                      Sygnatura została usunięta ponieważ złamano 16 punkt regulaminu forum

Komentarz

Moje wpisowe: 1:11.115

Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa: IMG_20210318_174825616.jpg
Wyświetleń: 226
Rozmiar: 908,4 KB
ID: 221842
                        Załączone pliki

Komentarz

Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa: IMG_20210318_185210.jpg
Wyświetleń: 226
Rozmiar: 274,9 KB
ID: 221844poprawka

Komentarz

Wróciłem niedawno z pracy, wyprałem się, nalałem sobie piwka i zasiadłem do piecyka, by też machnąć jakieś wpisowe, ale niestety dziś nie mogę wziąć jeszcze udziału w turnieju Cały czas trzyma mi jakaś zwara na wszystkich wejściach USB, przez co wóz cały czas ma zablokowany pełny gaz na wstecznym biegu, i nie mogę zrobić nic, poza wyhamowaniem wozu kwadratem lub kółkiem. O normalnej grze, kręceniu okrążeń i śrubowaniu czasów nie ma mowy. Nadal muszę czekać, aż kaprysy mojego hardware'u miną i trafię w okienko, gdy pad, USB i/lub płyta główna nie będą wariowały, pozwalając mi machnąć kilka kółek - a to równie dobrze może nie nastąpić nigdy

It's permission to say COCK!

Komentarz

Zamieszczone przez Toyo Zobacz posta
                              Wróciłem niedawno z pracy, wyprałem się, nalałem sobie piwka i zasiadłem do piecyka, by też machnąć jakieś wpisowe, ale niestety dziś nie mogę wziąć jeszcze udziału w turnieju Cały czas trzyma mi jakaś zwara na wszystkich wejściach USB, przez co wóz cały czas ma zablokowany pełny gaz na wstecznym biegu, i nie mogę zrobić nic, poza wyhamowaniem wozu kwadratem lub kółkiem. O normalnej grze, kręceniu okrążeń i śrubowaniu czasów nie ma mowy. Nadal muszę czekać, aż kaprysy mojego hardware'u miną i trafię w okienko, gdy pad, USB i/lub płyta główna nie będą wariowały, pozwalając mi machnąć kilka kółek - a to równie dobrze może nie nastąpić nigdy

It's permission to say COCK!
                              Nic z tą puszką nie możesz zrobić?

Komentarz

Pracuję...
                              X