Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Turniej VERSUS] ONE on ONE (Pojedynki Graczy)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Pojedynki graczy

Wiesz co ja nie wiem czy mam robić jakiś termin bo widzę że mamy taki sam poziom w GT Jak chcesz to może ogłosimy remis? Tylko nie pomyśl że się boje Powiem ci tyle że wszystkie te czasy które zrobiłem GTSem pochodzą z jednego przejazdu. Zrobiłem je w jednym dniu i po robiłem zdjęcia tak aby mieć na jakiś czas bo teraz nie dam rady dodać nowego Jak osiągniesz lepszy to ja będę miał lepszą motywację Dzisiaj rano zrobiłem 1.13.897 ale to się nie liczy bo nie zrobiłem foty. bo się śpieszyłem na autobus.

Komentarz

Jak chcesz remis, to nie ma sprawy. Jak nie, to możemy targać dalej. Ale wybór należy do Ciebie.

Komentarz

Wiesz ja jeszcze trochę mogę polatać chyba że ci się znudziło? Jak czujesz że nie dasz rady więcej wycisnąć to możemy się przenieś na inną trasę ale też VIPERem. A co do tego twojego problemu z VIPERem to spróbuj imitować te wspomaganie odpowiedzialna za trakcję wciskając gaz dosyć szybko ale też nie za szybko bo go jebnie na bok. Ja VIPERem latam na wyczucie. Chodzi o to że w zakrętach nie skręcać równocześnie nie dodając gazu bo bąk wita. Ja robię w ten sposób że pierw daje gaz a potem skręcam różnica między tymi czynnościami to ułamek sekundy więc trzeba na wyczucie. Zdarza mi się błąd zrobić wtedy lekko samochód za rzuci Ogólnie stosując tą metodę to samochód chodzi lepiej i tak jak by był przyklejony Gdyby nie zrobić żadnego błędu na każdym zakręcie to na pewno czas by był w granicach 1.11. Mówiłem ci o tym że mój kumpel zrobił taką salonówką 1.10 z haczykiem. No właśnie tą metodę ma w małym palcu.

Komentarz

Ja na pewno osiągnąłbym czas na poziomie 1:13, ale ciągle tracę czas na tej cholernej fontannie. Ja często Viperem jednocześnie dodaję gazu i skręcam. Po prostu potrafię nad nim zapanować w takim momencie.

Komentarz

Wiesz ja nie mówię że nie potrafisz nad nim zapanować bo to nie problem dla zaawansowanego gracza. Chodzi mi o to że na tych pieprzonych ślizgach traci się cenny czas. Mam propozycje. Jeśli uda ci się zrobić 1.13 za jakimkolwiek haczykiem to zmienimy tylko trasę ok? Tak samo w moim przypadku jak ja zrobię tą normę

Komentarz

Wporządku :wink:
              Potem ustalimy trasę. Pozostajemy z Viperami. Tymi co teraz.

Komentarz

Dobra, JISAW, zmieniamy trasę, bo przez tą cholerną fontannę na pewno nie zejdę poniżej 1:14.

Komentarz

Proponuję wam Grand Valley Speedway

Komentarz

A poprawiłeś mój czas? 1.14.022? Jaką proponujesz? Ja zaś ci powiem czy na PSP mam dostęp do tej trasy bez ograniczeń jeśli nie to zrobimy jakiś limit mocy dobra? Ja jeszcze sobie nie pobrałem z neta wersji arcade na PSP więc sorry za utrudnienia :wink: Jeszcze mam małe pytanie czy próbowałeś jechać VIPEREM tym sposobem co ci pisałem?

Komentarz

Może spróbujemy na GRINDELWALD? Jeszcze dzisiaj na PSP spróbuje zrobić na tamtej trasie coś koło 1.13

Komentarz

Jak by co to podaj swój typ trasy żeby nie było że ja tylko będę podawał :mrgreen:

Komentarz

Próbowałem, aczkolwiek lepiej mi sie jeździ moim sposobem. 1:13 osiągnąłbym, gdybym idealnie przejechał przez konfigurację przy fontannie. Jak płynnie przez nią przejadę, to znowu źle wychodzę na krótką prostą przed łukiem prowadzącym na prostą start/meta. Moje typy trasy: Grindelwald, Laguna Seca, Rome Circuit Full Course, Apricot Hill.

Komentarz

Jak ci tam pasuje Zaś ja ci powiem z jaką mocą samochodu będziemy jeździć :mrgreen:

Komentarz

Więc targamy na Laguna Seca, a ty podaj moc samochody (i jak zmieniasz markę, to daj nazwę).

Komentarz

dobra jedziemy bez ograniczeń bo mogę jechać bez problemu. I nadal bez wspomagania :mrgreen: Mam jakiś wstępny czas ale sorry za jakość no ale wiadomo PSP i mój nędzny telefonik to zdjęcia są jakie są Czas jest 1.14.509

Komentarz

Pracuję...
                                X