Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

HKS Drag w GT2

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Zamieszczone przez schumi
    Znam dwa inne sposoby jak wyjechać z Motor Sports Land, ale wtedy samochód zachowuje sie tak jakby pchał ścianę i rozpędza się tylko do 3 biegu (HKS 180 SX). W twoim sposobie tego nie ma?,do ilu rozpędziłeś auto?
    No w pewnym momencie auta czasem łapią muła i wolną przyśpieszaja.

Napisz jeszcze twoje sposoby jak się wydostać z Motor sport land.
    Gram, bo lubię!

Komentarz

Sposób 1:
      Natychmiast po załadowaniu się trasy wcisnąć wsteczny (kwadrat) i trzymać dopóki auto nie przekroczy z powrotem linii start/meta.Kiedy auto przejedzie linię zawrócić i jechać pod prąd aż pojawi się napis "OUT OF COURSE".Wtedy gaz do dechy i w bok i za ścianę.
      Sposób 2:
      Pozwoliłem sobie wykorzystać twój rysunek.

Tak jak na rysunku,podjechać powoli przodem do ścianki w tym miejscu toru i skręcić koła w lewo.Oprzeć się lewym kołem o ściankę i delikatnie dodawać gazu aż auto samo wyjedzie poza tor.

A tak przy okazji-tu są mapy oryginalnych torów z GT2 i GT4
      http://virtualglobetrotting.com/categor ... s_virtual/
      Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Jakoś mi to nie działa z tym wstecznym...
        http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
        GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
        GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
        GranTurismo 5 99%
        GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez romi_aniolek
          Uuuuu.....!!! i tu sie mylicie bo ESCUDO to nie jest najszybszy samochód
          HKS180SX wymiata go jak chce!!!!
          Zresztą moge sie nawet założyć że więcej niż 430km/h ESCUDO nie pojedziecie a HKS-em to i ponad 450km/h pociśnie
          Aha a w pytaniu jest napisane rekordy prędkości a nie rekordy czasu okrążenia
          _________
          POZDRO!!!

A ja ci powiem, że pojechałem Escudo 434km/h. A napisałeś, że nie da rady więcej niż 430km/h. A jak Escudo jeszcze trochę podkręce, to napewno z 460 pojedzie.

Komentarz

Ja Escudo (dosłownie) poleciałem 526km/h na ustawieniach co kiedyś w PSX Extreme były.

Komentarz

Aha, jeżeli chodzi o HKS-y to lepszy jest HKS Drag 180 SX.

HKS R33 DRAG: 1026ps, 1280kg

HKS DRAG 180SX: 1026ps, 980kg. <------- i tu HKS 180SX jest lepszy. Lżejszy, czyli się szybciej rozpędza.

Komentarz

Nie grałem w GT2, niestety...

... ale zastanawia mnie jedna sprawa...

...jak zwykły, tylko dobrze stunningowany Nissan 180SX dostępny na allegro w cenie...

...niższej niż 10 tyś zł...

...może wymiatać super wózki pokroju Vipera, Cerbery, Skyline'a i Escudo? Co to - mamy cię?

Komentarz

Jakbyś zagrał w GT2 to byś wiedział.W tym HKS 180 SX jest silnik z dragstera TOPFUEL albo z innego potwora,ale napewno nie z nissana po jakimkolwiek tuningu.
                  Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Zdecydowanie szybszy jest Drag 180SX pamiętam że kiedyś udało mi sie nim pojechać coś koło 480 km/h

Komentarz

Zamieszczone przez Toyo
                      Aha, jeżeli chodzi o HKS-y to lepszy jest HKS Drag 180 SX.

HKS R33 DRAG: 1026ps, 1280kg

HKS DRAG 180SX: 1026ps, 980kg. <------- i tu HKS 180SX jest lepszy. Lżejszy, czyli się szybciej rozpędza.
                      Owszem, ale HKS R33 Drag ma napęd na cztery koła.
                      Zamieszczone przez BelegU$
                      Nie grałem w GT2, niestety...

... ale zastanawia mnie jedna sprawa...

...jak zwykły, tylko dobrze stunningowany Nissan 180SX dostępny na allegro w cenie...

...niższej niż 10 tyś zł...

...może wymiatać super wózki pokroju Vipera, Cerbery, Skyline'a i Escudo? Co to - mamy cię?

Jeśli dobrze stuningujesz - może.Bez problemu.Tylko, że w takim Nissanie byś musiał wymienić dosłownie wszystko.
                      http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                      GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                      GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                      GranTurismo 5 99%
                      GranTurismo 6 100%

Komentarz

Pracuję...
                      X