Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

HKS Drag w GT2

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• HKS Drag w GT2

W tym temacie chciałem się spytać,który HKS Drag jest szybszy i ogólnie lepiej się nim jeździ - HKS Drag 180SX czy HKS Drag R33 Skyline?Ogólnie to przydałoby mi się wiedzieć który jest szybszy i którym lepiej pobijać rekordy prędkości.
    6
    HKS Drag 180 SX
    0,00%
    0
    HKS Drag R33 Skyline
    100,00%
    6
    http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
    GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
    GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
    GranTurismo 5 99%
    GranTurismo 6 100%

HKS Drag 180SX ofkorz
    Gram, bo lubiÄ™!

Komentarz

Rekordy predkosci radzilbym bić Suzuki Escudo Pikes Peek V. Dragstery nie są sterowne, wręcz nie skręcają A suzuczką bez problemu wjedziesz ładnie w zakrety

Komentarz

Re:

Zamieszczone przez saint_kg
        Rekordy predkosci radzilbym bić Suzuki Escudo Pikes Peek V. Dragstery nie są sterowne, wręcz nie skręcają A suzuczką bez problemu wjedziesz ładnie w zakrety
        Wiem Ale HKS'ami też bym się chętnie pobawił
        GranTurismo 5 99%
        GranTurismo 6 100%

Komentarz

no pewnie ze escudo

Komentarz

Uuuuu.....!!! i tu sie mylicie bo ESCUDO to nie jest najszybszy samochód
            HKS180SX wymiata go jak chce!!!!
            Zresztą moge sie nawet założyć że więcej niż 430km/h ESCUDO nie pojedziecie a HKS-em to i ponad 450km/h pociśnie
            Aha a w pytaniu jest napisane rekordy prędkości a nie rekordy czasu okrążenia
            _________
            POZDRO!!!

Komentarz

No właśnie Romek Diabełek ma rację.
              GranTurismo 5 99%
              GranTurismo 6 100%

Komentarz

no jeslli dobrze pamietam to escudo pocisnalem jakies 418 km/h zas toyota gt one 424 km/h [a bylo to jeszcze na psx ktory juz nie dziala ;( pad nadal mi dobrze sluzy :] ]
                co do tych dragsterow to nie lubilem ich za ten brak sterownosci, ale skoro kolega romi mowi ze mozna pocisnac nimi wiecej niz 430 to sprobuje :] [poswiece sie i odpale emulatorek ]

Komentarz

No to może by tak moje nienajlepsze rekordy

Lub ewentualnie takie zdjęcie:

Komentarz

Niezłe,naprawde niezłe.Tym HKS'em 480 km/h - jak ty to robisz?.Mógłbyś zapodać ustawienia?
                    GranTurismo 5 99%
                    GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zawsze można odpalić Arcade Disc potem Time trial i trasę Motorl Sports land i biorąc ostatni zakręt przyklejamy się do wewnętrznej bandy pojawia się napis Out of couse i robimy wypad poza trasę po drodze mijając lustra prawdziwej trasy.
                      Teraz można zobaczyć co potrafią najmocniejsze maszyny.
                      W pewnym momencie kamera zza samochodu ucieka a samochód zaczna odrywać się od drogi!!!

oto mapka jak wyjechać
                      Gram, bo lubiÄ™!

Komentarz

Szkoda tylko że nie mam tego ARCADE DISC bo z chęcią bym sie pobawił
                        no a te 480km/h to na trasie TEST COURSE.
                        Fajna zabawa czekasz na starcie kilka sekund, ruszasz, nabierasz prędkośi i doganiasz przeciwnika jadąc za nim (mowie o tym tunelu aero..) bo na MACHINE TEST to udało mi sie zaledwie, a może i aż 452km/h Aha wydaje mi sie że to nie są najlepsze wyniki przynajmniej Toyotą GT bo jechałem nią ostatnio i 438km/h można nia pojechać
                        Ale i tak zawsze bede jeździł FORD'em GT40 (305KM) booo... jest najlepszy! hehe
                        Moje ustawienia (tylko wersja 305KM):

_______
                        pozdro!!!

Komentarz

Zamieszczone przez bumekps2
                          Zawsze można odpalić Arcade Disc potem Time trial i trasę Motorl Sports land i biorąc ostatni zakręt przyklejamy się do wewnętrznej bandy pojawia się napis Out of couse i robimy wypad poza trasę po drodze mijając lustra prawdziwej trasy.
                          Teraz można zobaczyć co potrafią najmocniejsze maszyny.
                          W pewnym momencie kamera zza samochodu ucieka a samochód zaczna odrywać się od drogi!!!
                          Znam dwa inne sposoby jak wyjechać z Motor Sports Land, ale wtedy samochód zachowuje sie tak jakby pchał ścianę i rozpędza się tylko do 3 biegu (HKS 180 SX). W twoim sposobie tego nie ma?,do ilu rozpędziłeś auto?
                          Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Ja też nie mam arcade discu,musze se załatwić Da sie tam auta z gt mode wrzucać
                            GranTurismo 5 99%
                            GranTurismo 6 100%

Komentarz

oczywiście,jest opcja "LOAD HOME GARAGE".klikasz i masz auta ze swojego garażu.Działa w każdym trybie ale najlepiej grać na TIME TRIAL.
                              P.S. Żeby mieć MOTOR SPORTS LAND trzeba najpierw wygrać wyścigi na jakimkolwiek proponowanym torze(polecam HIGH SPEED RING) na wszystkich 3 stopniach trudności.Potem masz dostęp do wszystkich torów i jazdy pod prąd (REVERSE) oprócz LAGUNA SECA i TC bo one nie mają opcji REVERSE
                              Gram w GT już 15 lat

Komentarz

PracujÄ™...
                              X