Znam dwa inne sposoby jak wyjechać z Motor Sports Land, ale wtedy samochód zachowuje sie tak jakby pchał ścianę i rozpędza się tylko do 3 biegu (HKS 180 SX). W twoim sposobie tego nie ma?,do ilu rozpędziłeś auto?
No w pewnym momencie auta czasem łapią muła i wolną przyśpieszaja.
Napisz jeszcze twoje sposoby jak się wydostać z Motor sport land.
Sposób 1:
Natychmiast po załadowaniu się trasy wcisnąć wsteczny (kwadrat) i trzymać dopóki auto nie przekroczy z powrotem linii start/meta.Kiedy auto przejedzie linię zawrócić i jechać pod prąd aż pojawi się napis "OUT OF COURSE".Wtedy gaz do dechy i w bok i za ścianę.
Sposób 2:
Pozwoliłem sobie wykorzystać twój rysunek.
Tak jak na rysunku,podjechać powoli przodem do ścianki w tym miejscu toru i skręcić koła w lewo.Oprzeć się lewym kołem o ściankę i delikatnie dodawać gazu aż auto samo wyjedzie poza tor.
Uuuuu.....!!! i tu sie mylicie bo ESCUDO to nie jest najszybszy samochód
HKS180SX wymiata go jak chce!!!!
Zresztą moge sie nawet założyć że więcej niż 430km/h ESCUDO nie pojedziecie a HKS-em to i ponad 450km/h pociśnie
Aha a w pytaniu jest napisane rekordy prędkości a nie rekordy czasu okrążenia
_________
POZDRO!!!
A ja ci powiem, że pojechałem Escudo 434km/h. A napisałeś, że nie da rady więcej niż 430km/h. A jak Escudo jeszcze trochę podkręce, to napewno z 460 pojedzie.
Jakbyś zagrał w GT2 to byś wiedział.W tym HKS 180 SX jest silnik z dragstera TOPFUEL albo z innego potwora,ale napewno nie z nissana po jakimkolwiek tuningu.
Komentarz