Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gran Turismo 2 CHAT

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Gran Turismo 2 CHAT

Wie może ktoś, o co chodzi z oponami typu Control? Dokładniej to Tire>Professional>Control Tires. Oraz czy opłaca się kupić Cultusa zamiast Escudo? Czym się różnią. Dzięki za odpowiedzi .

Komentarz

na oponach control samochód zachowuje się bardziej jak w realu.

Co do Escudo czy tego drugiego nie kupuj żadnego.

Jest tyle dobrych wozów więc jeśli ich nie potrzebujesz to nie kupuj ich no chyba że chcesz szybko kasy na trzepać to tylko ESCUDO :wink:

Komentarz

Opony Control oferują o wiele niższą przyczepność, niż opony normal. Mają tym symulować realne prowadzenie. Im mniejsza moc, tym mniej odczuwalne. Jeśli wybierzemy odpowiedni wóz, założymy do niego opony Control i wyjedziemy na kręty tor, to jesteśmy pozbawieni układu kierowniczego

Jeśli koniecznie musisz mieć któryś z nich, to wybierz Escudo. Ma lepsze osiągi od swojego brata Cultusa. Wozy całkiem ciekawe, tylko brakuje im odpowiednich rywali na torze.

Komentarz

Roznica miedzy Controlami, a Normalami to nawet 10s na okrazeniu. Miedzy bardziej przyczepnymi mieszankami oczywiscie ta roznica jest jeszcze wieksza.

Opony Control nie nadaja sie do wyscigow. Mozesz jedynie pojezdzic na nich dla przyjemnosci/podciagniecia umiejetnosci, co szczerze polecam.

Komentarz

Co za error
            http://img641.imageshack.us/img641/7407/beztytuuwse.jpg
            Czemu nie dało srebra?

Komentarz

Musisz zejsc ponizej tego czasu, czyli 25.199, by zaliczylo srebro.

Komentarz

!PRZYPOMINAM!

O turnieju [GT2]KnockOut Cup: First Strike, zapisały się tylko 3 osoby ,a do końca już tylko 7 godzin i 15 minut.
                Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Siema,

mam pytanie, czy w GT2 jest "Cinkłaczento" bądź "Sejczento"? Jeżeli tak, to proszę o foto. :wink:

Komentarz

Komentarz

Tak, 500 i 600 sa w Gran Turismo 2

Komentarz

Witam i zarazem błagam o pomoc
                        Posiadam GT2 NTSC-U oraz epsxe i mam olbrzymi problem, a mianowicie chodzi mi o save'y. W GT2 już trochę grałem i szczerze powiedziawszy nie chcę mi się jeszcze raz przechodzić całej gry żeby zdobyć jakąś pokaźną sumkę na bawienie się w tej kultowej gierce, więc czy ktoś może mi jakimś cudem podesłać save w którym gra jest ukończona co najmniej w 50 %? Od razu piszę, że patrzyłem już na posty pt. SAVE, ale jak wklejam je do folderu memcards, to gdy wciskam F3 nic mi się nie ładuje
                        Jeszcze raz proszę o pomoc.

Komentarz

Bo to nie są sejwy do twojej wersji GT. Sprawdź może w google. Napewno powinno coś być. Albo ściągnij sobie wersję pal.

Komentarz

Dodalem temat z save NTSC-U na glownej stronie dzialu Gran Turismo 2.

Komentarz

I problem z głowy

Komentarz

Dzięki
                                Już tam zaglądam

Komentarz

Pracuję...
                                X