Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gran Turismo 2 CHAT

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Gran Turismo 2 CHAT

Ci co chcą poprawiać czasy to tylko ci co wysłali screeny, a ci co nie dali rady [np. ja] to do następnego eventu.
    Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Wczoraj wystartował drugi Event WRS2! W pierwszym wystartowała rekordowa ilość uczestników! Pobijmy raz jeszcze ten wynik!

Komentarz

Do osób pykających na klawie. Spróbujcie ustawienia: skręty lewo/prawo- strzałki kierunkowe, gaz-S, hamulec-D, rękaw-A, bieg góra- Spacja, bieg dół-L.Shift
        Szykujcie się na ostre skręcanie!!!

Komentarz

Uwaga. Poszukuję dźwięku "zaakceptowania/wyboru" z menu GT2. Może być to w formie mp3 lub aac. Dziękuję

Komentarz

Chodzi o dźwięk np przy zakupie samochodu czy części w sklepie?

Komentarz

ok już ma zrobiłem mu na poczekaniu.

Komentarz

http://www.mediafire.com/?xlawk84i6yl85dj
                Tu jest kilka różnych dźwięków z menu i mapy. Wszystko w .mp3 192kbps

Plik możesz sobie pociąć bardzo prostym w obsłudze programem do edycji audio
                http://www.instalki.pl/programy/downloa ... acity.html

Wyciągniesz sobie nim potrzebne Ci dźwięki

Komentarz

Jisaw mi pomógł. Mimo to dzięki za chęci, można to gdzieś przykleić dla potomnych

Komentarz

podzieliłem glówny ranking na sezony tak jak kiedyś mialem w planach mam nadzieje że nie jest tak straszny

Komentarz

Ciekawe zestawienie, dzięki, ale mogłeś to w jednym poście zrobić

Komentarz

Nadal nie mam przypisanej jednej wygranej w 2010

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                          Ciekawe zestawienie, dzięki, ale mogłeś to w jednym poście zrobić

wiem ale celowo to zrobiłem
                          aby każdy post był osobnym sezonem.

do każdego można by dopisać jakieś adnotacje opis całego sezonu

Jest jeszcze jedna sprawa.

Chodzi o duże imprezy (turnieje)
                          Proponował bym przyznawanie większej ilości punktów turniejach podobnych do WRS
                          i turniejów gdzie liczba tras,eventów jest większa niż 4.
                          Również wyścigi na większą liczbę okrążeń (więcej niż 5) powinien być więcej punktowany.
                          Można by było przyjąć jakąś skalę punktową przyznawaną za rodzaj wyścigu czyli im dłuższy tym więcej punktów.

Komentarz

Wszystkie punkty uzyskane w WRS zostaną dopisane do Rankingu, jak poprzednio.

Komentarz

Zapraszam do mojego pierwszego tunieju: Racing Career. Samochody zamierzam dobierać tak, aby każda impreza była wymagająca i zmuszała do skupienia się oraz, dla wykręcenia dobrego czasu, wykazania sporych umiejętności.

Jestem otwarty na wszelkie rady i sugestie dotyczące turnieju. Tymczasem od jutra startujemy Mini Cooperem 1.3i na Autumn Ring. Życzę powodzenia

Komentarz

POMOCY !!!!!!!
                                mam problem Kupilem czesc do evo 5 engine>computer. i mam taki problem podczas kupywania niezainstalowalem jej do samochodu jak moge teraz ja zainstalowac ???? problem jest taki ze bez tej czesci nie moge dalej modyfikowac samochodu prosze o pilna odpowiedz pozdrawiam Cenio

Komentarz

Pracuję...
                                X