Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Emulacja GT2 na PC

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Emulacja GT2 na PC

Jak by co zawsze mogę wysłać Ci mojego, ePSXa w pełni skonfigurowanego z biosami, pluginami itp.

Komentarz

A spasują pluginy na mój sprzęt? Jeżeli tak to zarzuć np. na speedyshare ;]

Komentarz

http://chomikuj.pl/JISAW?inbox=1 <<< tutaj powinien być mój EPSXE ze wszystkim wysłany był dawno temu i chodził jak burza. jeśli chcecie to możecie se downloada zrobić :wink:

Komentarz

Ty tego chomika podales po to, zebys mial jak najwiecej gosci ? -.-
          Trzeba sie rejestrowac, mam stare konto ale nie znam danych, wrzuc na co innego xD

Komentarz

nie bo kiedyś jak robiłem formata na laptopie to nie chciałem nic stracic i znów robić zasranych konfiguracji. Więc zabezpieczenie takie na przyszłość jak by były problemy :wink: Jak możesz to ściągnij bo i tak tego chomika mam do zabezpieczenia :wink:

Komentarz

http://rapidshare.com/files/304807881/N ... a.rar.html tu jest, pluginy 2 biosy itp, kilka pluginów wideo
              Mnie czeka format kompa, a na mojej płycie z GT1, GT2 i innymi nagrałem od nowa coś innego Idę się powiesić, bo z dysku już skasowałem. A mówiłem: trzeba kupić dysk zewnętrzny

Konto NIE premium.

Komentarz

W Twoim i Jisawa emu i jeszcze innym wyświetlało się jak dawałem run bios: Error loading wnaspi32.dll.
                Pobrałem ten plik i wtedy: Error in init aspi (235).

Co może być tego przyczyną? Od razu mówię, że gra nie działała na żadnym emu :f

Komentarz

Format Ja dzisiaj robię.

Komentarz

Jak ustawic inny Aspect Ratio w ePSXe? Popularne to 4:3, 3:2, 16:10 i 16:9. Standardowa wielkosc dla PAL to 4:3, czyli 768x576. Dla NTSC 3:2, czyli 720x480.

Na screenie widzimy ustawienia sterownika GPU Pete 2.7. W desktop Resolution wpisana maksymalna wartosc (dostepna na moin monitorze). Zaznaczony FullScreen Mode. Nizej mamy Window Size, a obok Widescreen fix. Zaznaczamy te opcje i wpisujemy odpowiednia wartosc, jesli chemy uzyskac niestandardowy Format Obrazu.

Monitory CRT w wiekszosci posiadaja AR 4:3. Monitory LCD w wiekszosci wymuszaja wielkosci 16x10 i 16x9, wiec przy nich wystarczy ustawic maksymalna dostepna rozdzielczosc zgodnie z parametrami monitora.

Monitory CRT
                    Dla 1600x1200 (PAL 4:3)
                    3:2 1600x1067
                    16:10 1600x1000
                    16:9 1600x900

Dla 1280x1024 (PAL 4:3)
                    3:2 1280x854
                    16:10 1280x800
                    16:9 1280x720 (HD 720p)

Dla 1024x768 (PAL 4:3)
                    3:2 1024x683
                    16:10 1024x640
                    16:9 1024x576

Komentarz

Kurcze, wzięło mnie na GT2, ściągnałem 4 różne wersje emulatorów, łącznie z tego z paru postów powyżej i nie śmiga, a na tym kompie już kiedyś grałem, bootuje iso, czarny ekran i nic więcej.

Komentarz

psxe 1.6 lub 1.7 i musi ruszyć. A jak nadal czarny ekran to zmieniaj i sprawdzaj pluginy graficzne na którymś w końcu ruszy.

Komentarz

No właśnie żadna gra nie rusza . Robię formata i dam znać jak po.

Komentarz

Musiałeś coś poplątać przez przypadek w plikach DLL co spowodowało taki efekt :/ też tak kiedyś miałem i musiałem wszystkie emulatory odinstalować i wyczyścić rejestr by móc ponownie ściągnąć i zainstalować emu jak i za równo pluginy do emu, ja tam korzystam z ePSXe 1.6.0 i nie narzekam.

Szukałem też innych ,np. AdriPSX, PCSX itp. ale to kicze, tak samo bleem! identyko.

Jedyne emu jakie mogę polecić to :
                            - ePSXe 1.6.0
                            - PSXFin 1.13
                            - Emurayden 2.2

Więc w razie czego masz wybór
                            Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Format kompa, czysty system, tylko sterowniki zainstalowane, wszystkie USB odłączone, i nadal to samo, każda gra pod każdym emulatorem, po odpaleniu ISO czarny ekran, bios śmiga, mam windowsa xp sp3

Komentarz

Ja nie jestem w tym taki dobry, ale postaram się pomóc. A jakiego sterownika używasz (chodzi mi o ten Pete... i tak dalej).

Komentarz

Pracuję...
                                X