Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Emulacja GT2 na PC

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Emulacja GT2 na PC

Mi sie wydaj że nie powinno być problemu jak zaczoł bym gre na iso ale przed miejscem wymiany zapisze stan gry wyłacze emu i włącze jeszcze raz ale już z napędu zmienie płytę gdy zostanę o to poproszony przejde ten momęt zapisze stan gry i wyłacze emu. Włacze spowrotem ale już z pliku iso
    :mrgreen:

Komentarz

Nie mam pojecia. Kombinuj, ale jesli nic z tego nie wyjdzie to lepiej odpal normalnie CD >>> CD.

Komentarz

ok jak dostanę gre to bede działał

Komentarz

Witam!
          jestem tu nowy,mam prosbe,mógłby ktos podac najlepsza konfiguracje by osiagnac najlepsza grafike na emulatorze do GT2?
          Z góry dziekuje

Komentarz

Jeśli masz wszystkie pluginy to nic trudnego. :wink: Żeby grafę mieć dobrą to na max ustaw rozdzielczość ale odpowiednią do twojego kompa

Komentarz

Jisaw, on prosil o konkretne ustawienia, a nie o to, gdzie sie to ustawia.

Plugin: GPU Pete OpenGL 2.9

Najlepsze ustawienia. Shaderow nie polecam ustawiac, bo wiekszosc gier ma z nimi problemy. Emulator sie wtedy albo zawiesza albo pojawiaja sie dziwne bledy.

Komentarz

no tak ale co sam nie da rady/
                se tam ustawić?

Komentarz

Najwyrazniej nie, skoro poprosil nas o to.

Komentarz

Dziekuje bardzo za pomoc

Komentarz

Mam wielką prośbę...
                      Otóż dziś mam ochotę pograć sobie w GT2 na emulatorze. ściągnąłem tu z forum wersję skonfigurowaną i nie zadziałała (zmieniałem pluginy i nic), próbowałem z emulatorem PSXFin lecz jest na nim koszmarna grafika. Dałoby radę skonfigurować mi Epsx'e do jak najlepszej grafiki lub powiedzieć jakich pluginów użyć?

Mój komp:
                      GeForce FX 5700 128MB
                      Intel Pentium IV 2.8GHz
                      512MB RAM

Komentarz

W tym temacie nie raz juz pisalem o konfiguracji i najlepszych pluginach. Przesledz caly watek. Pojawia sie tam opisy i linki do pluginow. Konfiguracje GPU masz wyzej.

Komentarz

Zapomniałem dodać, że gdy dam run bios wyskakuje takie coś:

Komentarz

a masz plugin biosu??

Komentarz

Zamieszczone przez JISAW
                              a masz plugin biosu??
                              Niema czegoś takiego jak plugin biosu tylko jest bios. Poza tym staraj się pisać bardziej treściwe posty a jeden znak zapytania wystarczy wiemy co znaczy.

Niech kolega sprawdzi czy ma poprawny bios i pluginy jeśli tak to odsyłam:

Jeśli te ustawienia nie pomogą to wróć i się pomyśli co dalej.

Komentarz

Na stronie 2 w tym temacie jest opis konfiguracji z wszelkimi pluginami mojego autorstwa. Wywal wszystko i wrzuc na nowo. Powinno dzialac. :wink:

Przeczytaj tez inne posty w tym temacie. Znajdziesz tam wiele pomocnych informacji. Skonfiguruj epsxe, a jesli nie znajdziesz juz zadnych odpowiedzi na swoje pytania, zadaj je nam tutaj.

Komentarz

Pracuję...
                                X