Swoją drogą - co sądzicie o planowanych bonusach "za lojalność"?
Z bonusów będzie zadowolona zdecydowana większość korzystających z PSN.
Dla mnie największym bonusem od SONY będzie ponowna możliwość pojeżdżenia z przyjaciółmi w GT5 online :mrgreen:
Normalnie mi lukier wypłynął z monitora
A mi wystarczy żeby wreszcie PSN włączyli (prawdopodobnie ta wyczekiwana przez wszystkich chwila nastąpi we wtorek bądź w środę - normalnie na GT5 tak nie czekałem jak na to
Bedą zadowoleni o ile nie przeanalizują wyników sprzedaży produktów na PSS i nie dadzą za darmo najpopularniejszego :wink: , a PS+ musiał być darmowy przynajmniej dla tych, którzy kupili już wcześniej, żeby nie stracili pieniędzy.
Sorry za psucie atmosfery ale system rekompensaty jest trochę śmieszny. A darmową grą będzie pewnie jakaś kupowata minigierka.
Tam nie jest napisane, że to będzie gra - to mają być "darmowe elementy" a to równie dobrze może się równać gratisowemu motywowi, tapecie ewentualnie avatarowi etc...
No właśnie,to że dadzą te darmowe "gadżety" to tylko ich dobra wola i nastawienie do klienta.Ja sam bardzo ucieszony będę jak PSN będzie już sprawne,bo tak to czuję taką pustkę
Naprawdę to już przechodzi ludzkie pojęcie, pomyślcie w jakiej sytuacji są Japończycy, a teraz jeszcze jeden z największych koncernów (i pracodawców) przechodzi już drugi tak wielki atak w jednym miesiącu. To się nie mieści w głowie jak można być takim gnojem żeby robić coś takiego.
Komentarz