Informacja: Dzisiaj od 17:00 do jutra 4:00 PSN jest niedostępne. Kod 8002A203
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Przerwa w PSN
Zwiń
X
-
Komentarz
-
Re: Przerwa w PSN
Hehehe SONY się doigrałoNajwiększa na świecie organizacja hakerska "ANONYMOUS" ich gnębi i muszą serwery pilnować więc pewnie zamykają dostęp częściowo
A ta konserwacja to tylko taka przykrywka,bo przecież nie przyznają się,że nie dają sobie rady z hakerami
A wszystko się zaczęło od tego "GEOHOT"'a który ma teraz procesy sądowe za hackowanie PS3 (wcześniej ścigany za złamanie zabezpieczeń Iphone'a).Wiec hakerzy za nim stanęli i soniakom nie odpuszczą.Tylko,że my gracze na tym cierpimy po części
Komentarz
-
Zamieszczone przez TERMINATORHehehe SONY się doigrałoNajwiększa na świecie organizacja hakerska "ANONYMOUS" ich gnębi i muszą serwery pilnować więc pewnie zamykają dostęp częściowo
A ta konserwacja to tylko taka przykrywka,bo przecież nie przyznają się,że nie dają sobie rady z hakerami
A wszystko się zaczęło od tego "GEOHOT"'a który ma teraz procesy sądowe za hackowanie PS3 (wcześniej ścigany za złamanie zabezpieczeń Iphone'a).Wiec hakerzy za nim stanęli i soniakom nie odpuszczą.Tylko,że my gracze na tym cierpimy po części
A cierpi na tym jak zwykle szary użytkownik...
Komentarz
-
Oświadczenie w sprawie Playstation Network
Jak zapewne zauważyli wszyscy użytkownicy Playstation 3 od 20 kwietnia Playstation Network przestało działać i od tego czasu nic w tej materii się nie zmieniało. Oto oświadczanie z tym związane.
Bardzo żałujemy, że działanie PlayStation Network oraz Qriocity services zostało zawieszone, a my walczymy z czasem aby przywrócić je do życia. Nasze wysiłku aby do tego doprowadzić związane są z przebudową naszego systemu w taki sposób, żeby zwiększyć siłę struktury naszej sieci. Niestety to zadanie jest czasochłonne, uznaliśmy jednak, że poświęcenie tego czasu jest konieczne, aby wprowadzić do systemu dodatkowe zabezpieczenia.
Dziękujemy za cierpliwość i prosimy jeszcze o chwilę czasu, na dokończenie tego projektu. Będziemy informować o wszystkich zmianach na bieżąco.
Co to oznacza? Tyle, że nadal nie wiadomo, kiedy PSN ponownie stanie na nogi.
Komentarz
-
Jeżeli jest tak jak piszą, że to sprawka hackerów to nie wiem czy zasługują teraz na moje poparcie. Wiem, że niejednokrotnie walczą w naszej sprawie ale dlaczego tym razem to dotknęło nas ? Dlaczego zadecydowali za nas i odcięli nas os PSN ? Wiem, że tragedii nie ma, bo można niby wytrzymać kilka (lub kilkanaście) dni ale nie podoba mi się, ze ktoś decyduje za mnie
Zamieszczone przez QuattroAfera to by była, gdyby hackerzy usuneli całą baze danych PSN. Wszystkie konta, pucharki, statystyki poszły by w piździec. Tylko Sony pewnie co godzine zapisuje stan strony. :mrgreen:
Komentarz
-
-
Komentarz
Komentarz