Jak wszyscy wiemy to większość odwiedzin stron pochodzi z Google. Niestety Google bardzo nie lubi nowych stron i bardzo powoli je dodaje do swojej bazy danych. Wiem bo tak było z http://www.granturismo-racing.com. Nareście po pół roku nas dodali i wtedy mieliśmy bardzo niskie rankingi mimo jesteśmy największym portalem GT w sieci. Dziś powoli zyskujemy na popularności i coraz więcej odwiedzin pochodzi od Google.
Z tego co wiem to Google w szczególności nie lubi for bo zalicza je jako komentarze bądź SPAM. Na Google istnieje wiele for, więc myśle że to jest kwestja czasu zanim do nas dotrzą. Natomiast mam plan by przyspieszyć tą działalność.
Zobaczymy co się stanie w przyszłości bo odwiedziny z Wirtualnej Polski z pewnością nie wystarczą a ja chce żeby Polscy użytkownicy nas mogli znaleść niemal wszędzie.
Z tego co wiem to Google w szczególności nie lubi for bo zalicza je jako komentarze bądź SPAM. Na Google istnieje wiele for, więc myśle że to jest kwestja czasu zanim do nas dotrzą. Natomiast mam plan by przyspieszyć tą działalność.
Zobaczymy co się stanie w przyszłości bo odwiedziny z Wirtualnej Polski z pewnością nie wystarczą a ja chce żeby Polscy użytkownicy nas mogli znaleść niemal wszędzie.
Komentarz