Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

GranTurismo.pl i Google.com

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• GranTurismo.pl i Google.com

Jak wszyscy wiemy to większość odwiedzin stron pochodzi z Google. Niestety Google bardzo nie lubi nowych stron i bardzo powoli je dodaje do swojej bazy danych. Wiem bo tak było z http://www.granturismo-racing.com. Nareście po pół roku nas dodali i wtedy mieliśmy bardzo niskie rankingi mimo jesteśmy największym portalem GT w sieci. Dziś powoli zyskujemy na popularności i coraz więcej odwiedzin pochodzi od Google.

Z tego co wiem to Google w szczególności nie lubi for bo zalicza je jako komentarze bądź SPAM. Na Google istnieje wiele for, więc myśle że to jest kwestja czasu zanim do nas dotrzą. Natomiast mam plan by przyspieszyć tą działalność.

Zobaczymy co się stanie w przyszłości bo odwiedziny z Wirtualnej Polski z pewnością nie wystarczą a ja chce żeby Polscy użytkownicy nas mogli znaleść niemal wszędzie.

Wysłałem do Psx Extreme maila o forum, może coś wspomną na łamach gazety.

Komentarz

wÄ…tpie...

Komentarz

Are91 -- trza bylo zapodac zwykla poczta i gruba koperta wyslac
        All Gold Boy

Komentarz

O co wam chodzi? Przecież napisali/napisał (Gamera) o forum w kąciku wyścigowym.

Komentarz

Ja się ciesze że napisałeś do nich maila bo może o nas wspomną. Nie ma nic do stracenia, przecież tylko możemy zyskać.Jak nic nie będzie w nowym numerze PSX Extreme to trudno, spróbujemy z czymś innym. Trzeba poszukać. Spróbuje coś znaleźć!

Komentarz

Zamieszczone przez Tribal
              Ja się ciesze że napisałeś do nich maila bo może o nas wspomną. Nie ma nic do stracenia, przecież tylko możemy zyskać.Jak nic nie będzie w nowym numerze PSX Extreme to trudno, spróbujemy z czymś innym. Trzeba poszukać. Spróbuje coś znaleźć!
              Masz problemy z czytaniem?! Już wspomnieli o tym forum w numerze #98.

Komentarz

PracujÄ™...
              X