Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

2 sprawy techniczne i 1 porządkowa ;)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• 2 sprawy techniczne i 1 porządkowa ;)

1. Jak wchodzę na stronę forum to nie wiem, czy jestem zalogowany, czy nie (obojętnie jak jest, zawsze jest napis "zaloguj" po prawej stronie). Inne fora mają taką opcję, że jeśli jestem zalogowany to wyświetla się mój nick, jeśli nie ma nicka to znaczy, że nie jestem zalogowany.

2. Kiedy wybieram opcję "pokaż wszystkie posty od ostatniej wizyty" i wchodzę w pierwszy przez mnie nieprzeczytany, to klikając następnie w przeglądarce "wstecz" nie można wrócić do spisu nieprzeczytanych tematów, bo zawsze wyświetla się komunikat jakoś tak: "nie ma żadnych wiadomości" czy coś w ten deseń.

3.
    mianownik kto co: forum fora
    dopełniacz kogo czego forum fór
    celownik komu czemu forum forom
    biernik kogo co forum fora
    narzędnik z kim z czym z forum z forami
    miejscownik o kim o czym o forum o forach
    wołacz forum! fora!

sorry, ale już nie mogłem wytrzymać jak czytałem, choć rozumiem, że nie każdy może mieć smykałkę do pisowni języka ojczystego i bynajmniej się nie przywalam
    Nurburgring:
    6.24 Jaguar szybki, ten za 50% gry
    6.43 SLR stock/slicks
    6.51 M5 stock/slicks
    6.54 NSX type R
    8.03 RS4 stock
    8.20 S4 98 stock

Z dwoma pierwszymi punktami to się w całości zgadzam...
    A trzeci to już mnie gryzł od łużeszego czasu

Komentarz

OK, dzisiaj naprawie to wszystko.

Komentarz

Chyba nadal jest tak jak było ....... : )

Komentarz

Tak przy okazji to chciałbym zauważyć że na stronie głównej (http://www.granturismo.pl) w dziale GT2,w spisie torów zabrakło toru kartingowego "Motor Sports Land".Jest on co prawda dostępny tylko na płycie "ARCADE" ale jest.
          P.S. Czy da się usunąć z forum niepotrzebne tematy?Chodzi mi o te ,które zakładają Amerykanie lub ktoś pod nich się podszywa.W każdym razie denerwują te tematy i przeszkadzają w przeglądaniu forum.
          Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Tak. Zajmuję się usuwaniem tych tematów kiedy tylko mogę i kiedy tylko je zauważę. Dla pewności proszę nie wchodzić w linki, które podają Spam-Boty. Staram się je usuwać jak najczęściej, ale jestem jeszcze uczniem więc nie mam tyle czasu na sprawdzanie tych topiców.

Moderator Serwer

Komentarz

Serwer zobacz to
              http://polish.spampoison.com/

Komentarz

Przydatne jednak na naszym forum chyba nie pobierają żadnych maili tylko podawają linki do różnych stron.

Komentarz

ok Jak co to zawsze moge pomódz przy serwisie

Komentarz

Pracuję...
                  X