1. Jak wchodzę na stronę forum to nie wiem, czy jestem zalogowany, czy nie (obojętnie jak jest, zawsze jest napis "zaloguj" po prawej stronie). Inne fora mają taką opcję, że jeśli jestem zalogowany to wyświetla się mój nick, jeśli nie ma nicka to znaczy, że nie jestem zalogowany.
2. Kiedy wybieram opcję "pokaż wszystkie posty od ostatniej wizyty" i wchodzę w pierwszy przez mnie nieprzeczytany, to klikając następnie w przeglądarce "wstecz" nie można wrócić do spisu nieprzeczytanych tematów, bo zawsze wyświetla się komunikat jakoś tak: "nie ma żadnych wiadomości" czy coś w ten deseń.
3.
mianownik kto co: forum fora
dopełniacz kogo czego forum fór
celownik komu czemu forum forom
biernik kogo co forum fora
narzędnik z kim z czym z forum z forami
miejscownik o kim o czym o forum o forach
wołacz forum! fora!
sorry, ale już nie mogłem wytrzymać jak czytałem, choć rozumiem, że nie każdy może mieć smykałkę do pisowni języka ojczystego i bynajmniej się nie przywalam
2. Kiedy wybieram opcję "pokaż wszystkie posty od ostatniej wizyty" i wchodzę w pierwszy przez mnie nieprzeczytany, to klikając następnie w przeglądarce "wstecz" nie można wrócić do spisu nieprzeczytanych tematów, bo zawsze wyświetla się komunikat jakoś tak: "nie ma żadnych wiadomości" czy coś w ten deseń.
3.

mianownik kto co: forum fora
dopełniacz kogo czego forum fór

celownik komu czemu forum forom

biernik kogo co forum fora
narzędnik z kim z czym z forum z forami
miejscownik o kim o czym o forum o forach
wołacz forum! fora!
sorry, ale już nie mogłem wytrzymać jak czytałem, choć rozumiem, że nie każdy może mieć smykałkę do pisowni języka ojczystego i bynajmniej się nie przywalam
Komentarz