Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Portal granturismo.pl - rekrutacja chętnych

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Portal granturismo.pl - rekrutacja chętnych

Zamieszczone przez thooorn
    Jesli juz tworzymy to prosilbym Admina o nowszy, bardziej rozbudowany edytor postow, chocby ten z GTplanet
    Dobrze gada i wgranie nowych tagów takie jak chociażby You tube by wrzucając link odtwarzacz był od razu w poście.

Komentarz

I automatyczne skalowanie obrazków, ograniczenie wielkości obrazów w podpisie jak już rozmawiamy o forum :mrgreen:

Komentarz

sory że post pod postem.
        Ale dobrze gdybyśmy przyspieszyli prace nad portalem bo już depcze nam po piętach poważny konkurent.
        Polecam sprawdzić:
        Gtplanet.pl

Komentarz

"Strona w budowie" fakt... jest tuż za nami :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez AroVW
            "Strona w budowie" fakt... jest tuż za nami :mrgreen:
            Dlatego mówię o tym już teraz Jeśli to realny Polski odłam Gtplanet to uwież że mogłoby lub będzie ciężko rywalizować. gtplanet to jedna z większych i uznanych stron o gt.

Komentarz

No właśnie na Waszym miejscu już zacząłbym coś robić. Trzeba pomyśleć nad grafiką portalu i już pisać artykuły. Ja osobiście polecam Wordpress albo PHP Fusion. Raczej Wordpress. Są to bardzo dobre CMSy. Wygląd bardzo łatwo zaprojektować, a artykuły i newsy można pisać od razu. To by naprawdę baaardzo dużo dało. Bo tak to dużo ludzi wchodzi na granturismo.pl widzi tylko forum i zaraz wychodzi. Strona z przyciągającą grafiką na pewno zaowocowałaby większą ilością użytkowników.

Komentarz

Wszyscy sa chetni do pomocy, ale nie ma nikogo, kto by sie konkretnie za cos zabral. Normalka :wink:

Komentarz

Jakby co to ja mogę spróbować zaprojektować wygląd. Tylko niech ktoś mi narysuje w paincie rozkład strony. Gdzie ma być logo, gdzie i jakie panele, logowanie, wielkość poszczególnych części itp. Ja mogę spróbować. Tylko, że zakodować musiałby prawdopodobnie ktoś inny, bo w kodowaniu znam tylko podstawy.

Komentarz

Z tego co wiem to przecież Mvn i Piotr już nad tym pracują.

Komentarz

Projekt strony bazujacej na tym co pokazal Piotr bedzie w najblizszych dniach, poprostu taki okres teraz dosc napiety. Odwiedzajcie ten temat za niedlugo cos sie tu pojawi

Komentarz

Szukamy ludzi ktorzy sa bardzo dobrzy z PHP/MySQL i XHTML/CSS. Wiec jak znacie jakiegos fana GT to prosze was zebyscie go skontaktowali z nami.

Komentarz

Puki nie ma strony od Piotra mam coś do zaproponowania. Nie jest to żadna konkurencja jak można zauważyć. Wszystkie linki prowadzą do forum i do strony na facebooku. Czy ktoś jest chętny pomóc na razie w Newsach. Ewentualnie jakieś pomysły na działy,... co zmienić co usunąć co dodać ect. To jest wczesna waza na treść proszę nie zwracać wybitnie uwagi. http://www.granturismo.info.pl/

I moje pytanie do Piotra czy jest szansa na jakiś alias w domenie granturismo.pl ?? np. portal.granturismo.pl lub tym podobne z przekierowanie na dnsy serwa gdzie stoi strona ?? potrzebował bym też jeśli jest taka możliwość adres bazy danych i nazwa bazy bo chciałem zrobić sidebara z ostatnimi tematami forum,... hasło mi nie potrzebne zresztą nie śmiałbym prosić o nie. Co prawda to nie jest jakoś ekstremalnie konieczne. Można wygenerować chyba ze strony kod html gotowy z ostatnimi topicami.

Trzeba by coś pomyśleć bo konkurencja nie śpi

Komentarz

sqad-na budowaniu stron się nie znam. Kiedyś napisałem własną w htmlu Ale w newsach chętnie pomogę.

Komentarz

Wystarczy się zarejestrować, tak ustawiłem rejestracje aby od razu można było pisać newsy i inne arty. Jak brakuje kategorii jakiejś to proszę pisać dodam.
                              Potem będzie dużo łatwiej skopiować cały materiał na portal Piotra.
                              Zachęcam do rejestracji.
                              No i ponawiam pytanie czy coś zmienić w układzie strony np. aby strona startowa to były newsy czy zostawić tak jak jest.

Komentarz

Dobra zalogowałem się itp. ale teraz łopatologicznie bo ten panel to czarna magia. Jak się tam newsy man pisze?

Komentarz

Pracuję...
                                X