Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Portal granturismo.pl - rekrutacja chętnych

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Portal granturismo.pl - rekrutacja chętnych

1. Dodaj wpis

2. Wybierasz dodaj nowy

3. Wpisujesz tytuł i treść, obrazki w treści dodajesz za pomocą ikonki obrazka dostępnej w edytorze. Kategoria newsy musi być zaznaczona inaczej nie pojawi się na stronie.
    Obrazki (te szare pola to jakby bannery newsa) trzeba powklejać linki a obrazek musi być w tych wymiarach inaczej go obetnie do tych wymiarów. A jak go nie będzie to na stronie wyświetli się szare pole

Komentarz

Dobra powoli ogarniam. To mamy kategorie Newsy,Forum,Garaż, dodaj jeszcze Photo mode

Komentarz

Dreadlock widze ostro newsuje To fajnie bo coś się dzieje.
        Mała prośba skaluj fotki do wymiarów tam podanych bo się potem rozjeżdża strona. Poprawiłem to co było to zobacz jak to wyszło w edycji wiadomości. W lewym menu jest zakładka media tam możesz dawać fotki automatycznie robi też miniature 90x90 której link jest potrzebny.
        Wklejaj też "Post short description:" i "Blog post preview and featured News/Article description:" - to jest takie krótkie info które wyświetla się nad czytaj więcej

Komentarz

Squad-piszmy o tym tutaj:http://www.granturismo.pl/forum/view...da8de5553fe982
          Wybacz mi błędy jeszcze się gubię. Po napisaniu klikam "podejrzyj" i jeśli wszystko wygląda Ok biorę Opublikuj. Zwyczajnie się nie znam z czasem opanuje więc trochę cierpliwości i wyrozumiałości wobec moich starań :wink:
          Czy ostro nie powiedziałbym ale jak coś znajdę to staram się od razu umieszczać to na portalu

Komentarz

Witam, super stronka i dobrze wykonywana praca - gratuluje , brakuje tylko 1 turnieji i ligi .
            Jest polska strona poświęcona organizacją lig i turnieji , byli byście zainteresowani małą współpracą ? np -

Komentarz

Z mojej strony to jeśli będą ligi na pewno dodam info do portalu. Zresztą każdy zarejestrowany user może dodawać wpisy.

Komentarz

mvn-prace nad portalem zarzucone?

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                  mvn-prace nad portalem zarzucone?
                  Chwilowo muszę się przyznać, że tak - brak czasu.

Nowy wygląd portalu napewno pokaże. Myślę, że w najbliższych dniach. Zostało kilka poprawek + dorobić kilka dodatków

Komentarz

Sqad, a co to za wygląd strony? Nigdy takiego nie widziałem.

Komentarz

nie bardzo rozumiem pytanie ?

Komentarz

OK. Wiec udalo nam sie przeniesc forum na nowy serwer, oraz update'owac z phpbb3.0.0 na 3.0.8. No... z jakies 4 lata minelo miedzy czasie. Teraz sa wakacje wiec bede mial czas by zajac sie portalem i forum. Interest jeszcze nie wypalil, ale mam uzbieralem wlasne srodki miedzy czasie wiec jestem gotow zainwestowac!

Bardzo mi sie podoba gtchannel.com i mysle ze nasz blog mozna zrobic na temat GT oraz ogolnie o samochodach gdyz jak wiemy GT to jest 'real driving simulator' wiec nie zaszkodzi jak bedziemy pisac troche o swiecie samochodow.

Co wy na to?

Komentarz

Może pomóc przy stronie ?? Jak coś to PM lub gg

Komentarz

Zamieszczone przez Sqad
                            A ten koleś się akurat WYBITNIE zna na rzeczy (jak również i mvn), więc, Piotrze - warto by z nimi IMO porozmawiać.

Komentarz

Zamieszczone przez BelegU$
                              Zamieszczone przez Sqad
                              A ten koleś się akurat WYBITNIE zna na rzeczy (jak również i mvn), więc, Piotrze - warto by z nimi IMO porozmawiać.
                              Popieram, Sqad wydaje się dobrze zorientowany w temacie tworzenia stron etc. Warto połączyć siły żeby powstał portal na wysokim poziomie. Rąk do pomocy chyba nie brakuje bo z tego co widzę kilku kolegów ma pojęcie i chęci

Komentarz

Oprócz speców od robienia i ogarniania stron mamy na forum też kilku wspaniałych grafików.

Jeżeli chodzi o grafikę to proponuję zrobić konkurs na szatę graficzną naszego forum.
                                Osobiście jestem w stanie ufundować bardzo fajną nagrodę (info na PW lub GG) nie oczekując nic w zamian

Piotr pamiętaj, że jest wielu chętnych do zrzuty na utrzymanie serwera i kosztów z nim związanych, więc nie obciążaj tym tylko siebie
                                Moja firma (czyt. Ja) jest w stanie dorzucić kawał grosza.
                                Rozmawiałem też ze wspólnikiem i raz na jakiś czas możemy ufundować nagrody forumowiczom biorących udział w konkursach organizowanych przez Gran Turismo Center

Komentarz

Pracuję...
                                X