Mi tam nie przeszkadza że jest po angielsku. I tak nie ma tam zbyt dużo tekstu. Tylko tyle że opisy części i modyfikacji... Ale i tak po bliższym zapoznaniu się z serią i ogólnie motoryzacją wszystko staje się jasne. Tak w ogóle to przez granie na konsoli straciłem chęć na granie w polskie wersje gier. Dobrze jak są, ale język oryginalny też powinien być. Preferuję wersje kinowe po prostu
Ja tam nie wiem jak wygląda Gran Turismo 4,ale pamiętam,że w Gran Turismo 1 jak się wchodziło w wyścig,to był jego opis,a jak się chciało kupić auto,to można było przeczytać jego opis.Fajnie by było,gdyby GT było po Polsku,albo gdybyśmy znali chiński
Mogłoby być po polsku, ale dodając już nową wersję językową powinni dodać też licencje na rodzime wózki, w tym klasykę, czyli m.in. Syrenę, Warszawę, Poloneza (tutaj wersja "zwykła" i Caro), Fiata 125p i w końcu naszego kochanego pięknego i najlepszego Fiata 126p, obowiązkowo z kilkoma wariantami wyścigów tylko dla tego modelu. No i jeszcze Tarpan w kategorii Sport Truck Race ;]
Komentarz