Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

GT w języku polskim?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• GT w języku polskim?

Fajnie by było gdyby takie było.
    5
    Tak
    0%
    0
    Nie
    100,00%
    5
    Prosto jest zbyt prosto

no szkoda ze jest po chińsku.Tez chce po polsku !!! :]
    zxl Audi RS4 - 8'836

Komentarz

Mi tam nie przeszkadza że jest po angielsku. I tak nie ma tam zbyt dużo tekstu. Tylko tyle że opisy części i modyfikacji... Ale i tak po bliższym zapoznaniu się z serią i ogólnie motoryzacją wszystko staje się jasne. Tak w ogóle to przez granie na konsoli straciłem chęć na granie w polskie wersje gier. Dobrze jak są, ale język oryginalny też powinien być. Preferuję wersje kinowe po prostu

Komentarz

Dobrze że chociaż niemiecki jest bo troche tam umiem.
        Prosto jest zbyt prosto

Komentarz

igi - masz dziwne metody nabijanie skilla postów...

Komentarz

Ja tam nie wiem jak wygląda Gran Turismo 4,ale pamiętam,że w Gran Turismo 1 jak się wchodziło w wyścig,to był jego opis,a jak się chciało kupić auto,to można było przeczytać jego opis.Fajnie by było,gdyby GT było po Polsku,albo gdybyśmy znali chiński
            Gran Turismo rulez!!!

Komentarz

Język angielski jest spoks, bo to współczesne esperanto, ale fakt, brakuje mi w gt4 opisów aut i ich historii... To był fajny wkręt...
              Sprzedam Audi S4 Biturbo 1999r za sensowną kasę

Komentarz

Mogłoby być po polsku, ale dodając już nową wersję językową powinni dodać też licencje na rodzime wózki, w tym klasykę, czyli m.in. Syrenę, Warszawę, Poloneza (tutaj wersja "zwykła" i Caro), Fiata 125p i w końcu naszego kochanego pięknego i najlepszego Fiata 126p, obowiązkowo z kilkoma wariantami wyścigów tylko dla tego modelu. No i jeszcze Tarpan w kategorii Sport Truck Race ;]
                Podpis będzie jak wymyślę coś fajnego ;]

Komentarz

Pracuję...
                X