Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Praca moderacji - uwagi, skargi, zażalenia, odwołania,opinie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Praca moderacji - uwagi, skargi, zażalenia, odwołania,opinie

Ja sie zglaszam na ochotnika. Wywalic starych marudoratorow w koncu. Nic nie robia, a gdy juz z laski sie pojawiaja to sami robia wiekszy syf, niz jest.

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
      Co do Serwera się zgadzam - ale on po prostu już nie ma czasu bywać na forum i sprzątać, tak więc zrozumiałe.
      Ale przecież Serwer otwarcie powiedział że już nie moderuje, ale nikt mu tej rangi nie wyłączył

Komentarz

Tak więc jeśli chodzi o mnie to jest tak jak dread powiedział.
        Mam trochę zajebiozy wiecie nowe dziecko, praca no i teraz okres świąteczny.
        Podglądam was tylko z fona bo umnie lada dzień kończy się umowa o internet wiec będe miał przerwy w nadawaniu ale będę starał się jakoś być tu jako mod bo user aktywny jakoś narazie odpada.

Zamieszczone przez thooorn
        Ja sie zglaszam na ochotnika. Wywalic starych marudoratorow w koncu. Nic nie robia, a gdy juz z laski sie pojawiaja to sami robia wiekszy syf, niz jest.
        A co do ciebie drogi kolego najwidoczniej nie zasługujesz na moda jeśli ci go nie dano.
        Wywalić wszystkich i thooorn jedynym modem na forum to pasuje wszystkim.
        Czy tak wszystko wróci do porządku jak minie ten okres więc troszkę cierpliwości.

Komentarz

Zamieszczone przez JISAW

Wywalić wszystkich i thooorn jedynym modem na forum to pasuje wszystkim..
          Mialem oczywiscie na mysli igiego, bumeksa i jerrego, ale ty oczywiscie zawsze wiesz lepiej

Komentarz

dobra sorry ale tak to odebrałem wywalić wszystkich bo jesli sie pojawia to robia syf wiekszy niż jest oni się nie pojawiają od paru lat a ci co się pojawiają to tylko witek, ignac, serwer(co do niego to nie wiem bo ma kolorek ale gdzies pisano że mocy władania nie ma) i ja

więc mogłem to tak odebrać
            Ale sorry jeszcze raz jak to źle zabrzmiało.

Komentarz

Wracając do tematu,... zastanawia mnie dlaczego tak wszyscy się palą na stanowisko moda?? To jest wredna robota. Sztuką jest być modem i być lubianym na forum, do tego na forum na którym jest porządek.

Komentarz

Co do Serwera: ranga została wyłączona, ale potem była awaria forum i przywrócenie bazy danych jeszcze z czasów gdy tą range miał.

Edit: Naprawione.
                1+1=10

Komentarz

Zamieszczone przez Sqad
                  Wracając do tematu,... zastanawia mnie dlaczego tak wszyscy się palą na stanowisko moda?? To jest wredna robota. Sztuką jest być modem i być lubianym na forum, do tego na forum na którym jest porządek.
                  Ma się szaczunek wśród użytkowników, posiada się władzę, wie się rzeczy ,o których zwykły user by nie wiedział. :wink:

Komentarz

a ja napisze ze juz dzis reklama tego forum zostala dodana do strony http://www.interstacja.net (niegdys http://www.interstacja.pl ) jednego z najlepszych i znanych radi internetowych w polsce I Przy Okazji Zapraszam Rowniez Na Moje Audycje PP

Komentarz

Zamieszczone przez Quattro
                      Zamieszczone przez Sqad
                      Ma się szaczunek wśród użytkowników, posiada się władzę, wie się rzeczy ,o których zwykły user by nie wiedział. :wink:
                      Co w pewnych przypadkach przenosi się na "kozactwo" i totalną zmianę nastawienia do innych user'ów. Znałem jednego user'a jednego z największych forów o komputerach, naprawdę w porządku facet. Potem został mianowany moderatorem to aż człowiek bał się post'a napisać żeby nie było warn'a. Za byle pierdołę można było dostać kartkę, nie mówiąc już o tym że użytkownicy byli dość często zawieszani. Zmierzam do tego że na tym forum jest dość sympatyczna atmosfera i nie chciałbym tego zmieniać. Jako tako nie jestem tutaj zbyt długo ale nie czuje się zagrożony przez "wyjadaczy" komentarzami etc. (co mnie niezmiernie cieszy). Chciałbym również zapowiedzieć że zostanę tutaj na dłużej i chciałbym się w jakiś sposób przyczynić do rozwoju forum.

Poza tym, być moderatorem to wcale nie jest taka fajna rzecz. Teraz jest dużo wolnego więc każdy ma mnóstwo czasu który spędza na forum. Ale niedługo urlop się skończy (wiem sam po sobie) i trzeba będzie wrócić do pracy/szkoły/studiów. A wtedy nie jest łatwo brać udziału w czynnym rozwoju forum. Sam wiem po sobie jak to jest, teraz jestem w Polsce (na co dzień pracuję w Holandii po 12-14 godzin dziennie) i jak człowiek wraca zmęczony z pracy nie jest w stanie myśleć o złośliwych i pustogłowych noob'ach, bootach, poprawianiu post'ów i czuwaniu nad jakim takim porządkiem na forum.

Dlaczego proponowałem miejsce dla nowego moderatora? Bo wiem jaka to jest ciężka praca i chciałbym po prostu żeby dotychczasowym było luźniej. Nie mam na celu siania wrogiej propagandy przeciwko aktualnej administracji. Tak jak wcześniej pisałem, najpierw mogłoby być głosowanie, potem okres próbny (powiedzmy tydzień) a potem decyzja wśród zarządu czy rozwijać pomysł czy też go ubić. No ale decyzja nie należy tutaj do mnie.

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez Quattro
                        Ma się szaczunek wśród użytkowników
                        I bez zielonego nicka można go mieć...

Komentarz

Decyzja zostala juz podjeta

Jestem odpowiedzialny za GT1/GT2 + Offtopic, choc mam praktycznie pelnie wladzy jak Witek. IMO Witek i Ignac niezle sobie radza. Ja im bede tylko pomagal :mrgreen:

Komentarz

Czyli będzie czystka w dzialach GT1/2. :mrgreen:

Komentarz

Jesli nie bedziecie nadmiernie smiecic to nie bedzie :wink:

Dobra, dosyc tych pogaduch

Komentarz

Dobra, dosyc tych pogaduch
                                Loo zaczyna się Powaga już na starcie

Komentarz

Pracuję...
                                X