Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Praca moderacji - uwagi, skargi, zażalenia, odwołania,opinie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Praca moderacji - uwagi, skargi, zażalenia, odwołania,opinie

no właśnie, nie odkopujcie starych rzeczy.

Zamieszczone przez kyjgel
    Może taka mała pierdoła, ale dobrze byłoby gdyby w topicu "Przywitaj się" pisały tylko nowi użytkownicy forum. (Krótkie przedstawienie swojej osoby).
    Też sie zgadzam - niepotrzebne jest od razu 5 postów w którym każdy zaprezentuje inny sposób powitania.
    http://najalternatywniej.blogspot.com/
    keep calm & carry on
    digart - lastfm
    ---
    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

zgłaszam że moderatorzy spamują w tym wątku viewtopic.php?f=51&t=5433

Komentarz

Nie przesadzaj, to nie PurePC, gdzie nawet lekko nie mozna odstapic od tematu. Tu jest dosyć luźno i niech tak zostanie :wink:
        http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
        GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
        GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
        GranTurismo 5 99%
        GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez janki96
          zgłaszam że moderatorzy spamują w tym wątku viewtopic.php?f=51&t=5433
          już pisałem Ci na PW - nie raportuj co drugiego posta. Naprawdę przesadzasz i tylko wzbudzasz zamieszanie, a lekki off-topic to nie spam.
          keep calm & carry on
          digart - lastfm
          ---
          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Co z moderatorami igi, bumekps i jerry? Mozna ich w koncu usunac z listy. Serwer podobno od dawna nie jest moderatorem, a wciaz jest liderem grupy. Proponowalbym Witka na ten stolek.

Komentarz

Nie było nigdy lidera grupy jeszcze - po prostu ktoś zawsze musi być szefem grupy w skrypcie i po prostu jest nim Serwer, ale nigdy nie było takiego czegoś, że on jest naczelnym albo coś.

Co do modów nie aktywnych - prosiłem, na pewno będzie po powstaniu strony to załatwione, mam także inny pomysł co do tego, ale jeszcze go nie przedstawilem.
              1+1=10

Komentarz

Prosze moderatorow odpowiedzialnych za dzial GT4 o zrobienie porzadku w nowych/aktualnych tematach i nagrodzenie odpowiednio autorow postow.

Komentarz

Dział GT5 licencje oraz News'y na głównej forum...z góry dzięki śliczne.

Komentarz

Zamieszczone przez rafell626
                    Dział GT5 licencje oraz News'y na głównej forum...z góry dzięki śliczne.
                    ale co, bo nie rozumiem? :mrgreen:
                    keep calm & carry on
                    digart - lastfm
                    ---
                    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

• Re: Praca moderacji - uwagi, skargi, zażalenia, odwołania,opinie

Witam.

Jakie warunki muszę spełnić aby mieć możliwość "nagradzania" spamerów i dzieci Neo ? Szlag mnie już trafia jak czytam milionowy raz identyczne pytanie napisane byle gdzie. Z chęcią i przyjemnością pomógłbym oczyszczać forum ze zbędnych postów, przenosiłbym pytania do odpowiednich działów.
                      Chciałbym mieć dostęp przynajmniej do działu Gran Turismo 5 nad innymi też chętnie pomogę zapanować.
                      Byłem już moderatorem na forum Vectra Klub Polska ( http://www.vectraklub.pl ) i zarząd nie miał zastrzeżeń do mojego moderowania.
                      Proszę o odpowiedź od kolegów zarządzających tym forum.

Pozdrawiam
                      Angello

Komentarz

W newsach już jest ok. W temacie licencje widziałem 3 identyczne posty, jeden po drugich.
                        Może warto dodać kogoś kto jest aktywny na forum do ekipy moderatorów? Chociaż dać komuś szansę bo ostatnio to nowi ostro jadą z koksem...

Komentarz

Przede wszystkim.. wszyscy jesteście nowi, więc takie kozaczenie po napisaniu 40 postów też nie jest na miejscu, tak więc proszę wszystkich o wyrozumiałość - zarówno nowych userów, jak i forumowych weteranów.

A co do następnego moderatora... myślę, że gdyby już ktoś taki miał być to na pewno byłaby to osoba z dużym stażem forumowym, ale to już nie sprawa do mnie.
                          keep calm & carry on
                          digart - lastfm
                          ---
                          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Rozumiem Będę obserwował i w przyszłości ponowię swoją prośbę

Komentarz

Imo moderatorów jest wystarczająco. Problem w tym że są mało aktywni. Tu od razu przepraszam Witka bo jego pracę widać gołym okiem. Co do Jisawa to sprawa jest osobliwa,podejrzewam że teraz z powodów osobistych nie może poświęcać forum tyle czasu co kiedyś. Ogólnie to mogę być w błędzie bo panowie pracują "za kulisami" więc nie wiemy ile kto wkłada pracy. Igi np.dawno opuścił forum. Racja że głupie tematy się mnożą. Osobiście (ewentualnie) widziałbym spowrotem Serwera. Facet miał jaja, ale sam zrezygnował i rzadko bywa. Jeśli nie, to imo w grę wchodzi stara gwardia która nawet w czasach suszy robiła swoje.

Komentarz

O Ignacu bym jeszcze nie zapominał, bo jest i moderuje nam na bieżąco.
                                Co do Igi'ego.. chyba nawet w miare forum odwiedza, ostatnio nawet zrobił troche bałaganu w dziale GT5 łącząc pare tematów, ale raczej też pozostaje niewidzialny..
                                Co do Serwera się zgadzam - ale on po prostu już nie ma czasu bywać na forum i sprzątać, tak więc zrozumiałe.
                                keep calm & carry on
                                digart - lastfm
                                ---
                                REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Pracuję...
                                X