Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Praca moderacji - uwagi, skargi, zażalenia, odwołania,opinie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Praca moderacji - uwagi, skargi, zażalenia, odwołania,opinie

Zamieszczone przez bumekps2
    Dred sam sumiennie sobie zapracowałeś.
    Obecnie mój poziom ostrzeżeń wynosi 1.
    Ale brawa bo napracowałeś się.
    Zamieszczone przez kyjgel
    Dreadlock, przesadzasz. Wg mnie to i tak tutaj nie ma wielkiego rygoru, a jeśli ktoś dostanie bana czy ostrzeżenie to naprawdę musi Sobie zasłużyć, wiele rzeczy uchodzi nam płazem i trzeba to przyznać. Ciesz się że w ogóle możesz w taki sposób "dyskutować" z moderatorem, na innych forach dostałbyś bana na zawsze i do widzenia. Przemyśl to.
    Nie rozumiesz drogi Kyjgelu sensu mojej dyskusji. A niezależnie od pozycji dyskutanta i tak przedstawię swoje racje. Tym bardziej że do tego właśnie służy ten Topic.
    Szanownego moda nie było na forum od niepamiętnych czasów,jednym słowem położył lachę. Po czym nagle się zjawia w "wielkim" stylu i uważa że ma najwięcej do powiedzenia. Robiąc z siebie bohatera narodowego.
    Nie przebywa z nami na tyle długo (i nie mam tu na myśli daty rejestracji) by wiedzieć jakie istnieją zależności i stosunki między poszczególnymi użytkownikami. W takim momencie niema prawa oceniać.
    Jak sam powiedział:
    Teraz Głownie kotrole sprawuje Witek Enzo(...)
    Więc po co wtrąca się w kompetencje osobie która ma większą wiedzę o obecnej sytuacji na forum.
    Bo póki co,poza prężeniem się nie widzę sensownego zaangażowania w życie społeczności.

Komentarz

Średnio rozgarnięty człowiek rozkmini o co chodzi, więc nie bój się, doskonale rozumiem o co chodzi. Jakoś tylko Ty masz "ale" doBumka, większość zawsze narzekała że moderatorzy nie pilnują tutaj zbytnio porządku, a teraz jak Bumek wziął się do roboty to Cię to boli. W regulaminie nie ma nigdzie tego że trzeba się udzielać na forum jeśli jest się jego userem. Jego życie, jego sprawa czy jest tutaj, czy nie, niestety Ty nie decydujesz kto jaką funkcję tutaj pełni. Ja jestem jak najbardziej zadowolony że w końcu coś zaczyna się dziać w kwestii porządkowej tutaj, a Ciebie po prostu boli że dostałeś bana i tyle, bo nikt inny nie płacze z tego powodu.

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
        Średnio rozgarnięty człowiek rozkmini o co chodzi, więc nie bój się, doskonale rozumiem o co chodzi. Jakoś tylko Ty masz "ale" doBumka, większość zawsze narzekała że moderatorzy nie pilnują tutaj zbytnio porządku, a teraz jak Bumek wziął się do roboty to Cię to boli. W regulaminie nie ma nigdzie tego że trzeba się udzielać na forum jeśli jest się jego userem. Jego życie, jego sprawa czy jest tutaj, czy nie, niestety Ty nie decydujesz kto jaką funkcję tutaj pełni. Ja jestem jak najbardziej zadowolony że w końcu coś zaczyna się dziać w kwestii porządkowej tutaj, a Ciebie po prostu boli że dostałeś bana i tyle, bo nikt inny nie płacze z tego powodu.
        Niestety, ale nie o to chodzi...
        Porządek powiadasz Masz na myśli "zniszczenie" pierwotnego wątku "Praca moderacji - uwagi, skargi, zażalenia, odwołania,opinie" i danie na dzień dobry bana Dla mnie to żaden porządek... A jeśli chodzi o udzielanie się... Przeczytaj to co napisałeś i zastanów się... Jeżeli jest się zwykłym użytkownikiem, jasne nie ma problemu... Ale nie jeśli jest się moderatorem... Jak dla mnie moderator który od ponad pół roku nic nie robi powinien dawno zostać pozbawiony tej funkcji, nie dostał tej rangi żeby sobie wchodzić od czasu do czasu i wyżywać się na userach... Taki ktoś powinien pełnić swoją funkcje tak jak na moda przystało... A zasłanianie się życiem prywatnym... Beznadziejny pretekst... Każdy z nas je ma, i mogę zrozumieć że można przez tydzień nie znaleźć czasu żeby zaglądnąć na forum... Ale przez rok czy więcej... Wszystkim uchodzi... Tzn co masz na myśli Że jak napisze je*any bez * to mam dostać warna Poza tym, moderator nie jest jakimś bogiem żeby nie można było mu czegoś zarzucić... Bana za dyskusje z modem... Ludzie... Dajcie sobie spokój... Moderator ma nam służyć a nie my jemu... bumekps2,czemu tylko userzy którzy są na forum od ponad roku mogą się wypowiedzieć... Dyskryminacja Że jak jestem tutaj np. 8 miesięcy to się wypowiedzieć nie mogę Dlaczego niby Masz nadzieje na to że "starzy" userzy się za Tobą wstawią... Każdy ma prawo się wypowiedzieć czy tego chcesz czy nie... Taka jest funkcja Forum, jak byś zapomniał... Dla mnie to co zrobiłeś było samowolką, wchodzisz pierwszy raz od "100 lat" i sypiesz banami... Aktualnie nie masz pojęcia jaka jest sytuacja na forum, przypuszczam że nawet z regulaminem nie jesteś na bieżąco... Więc daj sobie siana... A tłumaczenie że "zasłużyłeś" sobie na te range... Jak dla mnie to już dawno zasłużyłeś na to żeby ją stracić... Albo zacznij się udzielać na forum i zachowywać jak przystało ( pozbądź się tego "kompleksu boga" )... Albo idź dalej udzielać się w życiu prywatnym i zostaw to Forum tak jak było... Cudów nie zdziałasz... Jedynie co pogorszysz sytuacje...

Jak na razie to na tyle...

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
          Chcialbym, zeby szanowne grono moderatorow zastanowilo sie nad problemem pewnej grupy uzytkownikow. Konkretnie chodzi mi o osoby, ktore byly tu ostatnio przed, powiedzmy, 1 stycznia 2008 roku. Widac, ze zapomnieli juz o tym forum, dlatego dobrze byloby zapomniec rowniez i o nich. Pomysl: usunac konta uzytkownikow, ktorzy odwiedzili ostatnio forum granturismo.pl przed 1stycznia 2008roku.
          Takie coś kosztowałoby sporo roboty, a nie miałoby żadnego sensu Nie ma żadnego powodu by usuwac konta, tych, którzy już nas nie odwiedzają Jeszcze by sie konto admina usunęło. :mrgreen:
          http://najalternatywniej.blogspot.com/
          keep calm & carry on
          digart - lastfm
          ---
          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
            Panowie, jesli macie cos sobie do udowodnienia to prosze Was, >>>czateria lub >>>PW
            Ty k*rwa dwulicowcu jeden! No jak wiatr zawieje zmienia zdanie! Jeszcze nie tak dawno czaterie chciałeś usunąć, a teraz do niej odsyłasz...
            Zamieszczone przez Biesiadnik
            Bana za dyskusje z modem...
            Zamieszczone przez Biesiadnik
            Dyskryminacja
            Tylko z jednym mi siÄ™ kojarzy.

Biesiadnik - popieram CiÄ™ w 100%

Komentarz

Kyjgel-Mylisz się nie ban mnie boli. Był jednodniowy więc szczególna krzywda się niestała. Chodzi o fakt,sposób postępowania,po prawie 10miesiącach kolega wchodzi z butami i bez słowa uzasadnienia podejmuje decyzje o zbanowaniu. Bo mu się kilka wyrywkowo przeczytanych postów nie spodobało.
              Gdyby to był Serwer to ok, chłopak zagląda i sprząta po nas od kiedy pamiętam. Miałem od niego 2 warny i kilka privów jednak tragedii nie robię,jak widać można się dogadać.
              Ok zwykły user może się zarejestrować i raz na zawszę opuścić forum,jego wola. Jednak w wypadku moda sprawa ma się nieco inaczej.

Jeśli chodzi o Bumekps2a to niech zostawi domek dla lalek i pójdzie leczyć swoje kompleksy gdzie indziej,bo forum to nieodpowiednie miejsce na takie terapie.

Jestem identycznego zdania co towarzysz Biesiadnik
              PP89-Dobrze powiedziane :wink:

Komentarz

Jedno pytanie:

Skoro Dreadlock zrobił coś tak bardzo złego, co zasłużyło na bana, to czemu nie dostał go od któregoś z aktywnych moderatorów, tylko akurat Bumek sobie wszedł i poleciał po bandzie?

Skoro Witek nie dał bana, ba nawet zaistniałą sytuacją był zdziwiony, to po co wbijasz tutaj i robisz rewolucje?

Starasz się udowodnić, że jesteś maxi king?

Komentarz

Dred sam sumiennie sobie zapracowałeś.
                  Ale mógłbyś chociaż adresy IP pozamazywać w paincie.

Ogólnie to Biesiadnik dobrze pisze. Witek zauważył, że Piotr rzadko odwiedza forum. Ale jak już jest (a ostatnio był przez chwilę), to nie sypie żadnymi banami, ani warnami (a admin również ma tę funkcję oraz wieeeele innych). A jak mod zamierza sobie pójść w p*zdu z forum to niech poinformuje o tym i funkcja moderatora jest mu zdejmowana. Generalnie poprę zdanie Biesiadnika w całej rozciągłości.

Komentarz

chcialem podziekowac wszystkim ktorzy tworza to forum jest po prostu genialne;]

Komentarz

Uprzejmie proszę o "darowanie" bana dla janm7, za wprowadzanie na forum niepotrzebnych kłótni oraz spamowanie.

Pozdrawiam

Komentarz

Skoro ma być oficjalnie to proszę...

Wnioskuję o usunięcie tematu "Jak jesteś uzależniony od grania/od GT?" w przypadku jeśli nie będzie w nim żadnych odpowiedzi w przeciągu następnych 7 dni ponieważ :
                        Temat jest idiotyczny, ma bezsensowny system oceniania i jego popularność jest równa 0.
                        Witek, poparłeś się tutaj tym, że połowa tematów "Na luzie" musiała by zostać usunięta, otóż nie, nie można wrzucać wszystkich tematów do jednego worka... Tak samo jak był debilny temat z liczeniem który o dziwo usunąłeś ( 1,2,3... nosz kur*a... ) tak samo debilny jest ten, a Czateria i inne spełniają przynajmniej jakieś sensowne funkcje...

I prośba nr 2 to zrobienie ogólnego porządku w dziale "Na luzie", tematy które nie mają nic do znaczenia mogły by zostać usunięte, strasznie dużo śmieci tam jest...

ProszÄ™ o pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku :mrgreen:

Pozdrawiam :mrgreen:

Komentarz

Fakt, troche wyogólniłem... miałem na myśli np. Co o mnie wiesz Jednak sie nad tym zastanowie jeszcze Ale fakt jest faktem - porządki w Na Luzie zrobione byc muszą
                          keep calm & carry on
                          digart - lastfm
                          ---
                          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Ogólnie by się przydały "wiosenne porządki". Usunąć cały syf, który powstał, a pozostawiać to, co jest potrzebne, pomocne i aktualne tematy.

Komentarz

Zamieszczone przez Toyo
                              Ogólnie by się przydały "wiosenne porządki". Usunąć cały syf, który powstał, a pozostawiać to, co jest potrzebne, pomocne i aktualne tematy.
                              Oj, chciałbym. :mrgreen: Jest to ogrooomna robota, jednak kroczek po kroczku
                              keep calm & carry on
                              digart - lastfm
                              ---
                              REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Z checia pomoglbym w porzadkach na forum...

Komentarz

PracujÄ™...
                                X