Re: Praca moderacji - uwagi, skargi, zażalenia, odwołania,opinie
Obecnie mój poziom ostrzeżeń wynosi 1.
Ale brawa bo napracowałeś się.
Nie rozumiesz drogi Kyjgelu sensu mojej dyskusji. A niezależnie od pozycji dyskutanta i tak przedstawię swoje racje. Tym bardziej że do tego właśnie służy ten Topic.
Szanownego moda nie było na forum od niepamiętnych czasów,jednym słowem położył lachę. Po czym nagle się zjawia w "wielkim" stylu i uważa że ma najwięcej do powiedzenia. Robiąc z siebie bohatera narodowego.
Nie przebywa z nami na tyle długo (i nie mam tu na myśli daty rejestracji) by wiedzieć jakie istnieją zależności i stosunki między poszczególnymi użytkownikami. W takim momencie niema prawa oceniać.
Jak sam powiedział:
Więc po co wtrąca się w kompetencje osobie która ma większą wiedzę o obecnej sytuacji na forum.
Bo póki co,poza prężeniem się nie widzę sensownego zaangażowania w życie społeczności.
Zamieszczone przez bumekps2
Ale brawa bo napracowałeś się.
Zamieszczone przez kyjgel
Szanownego moda nie było na forum od niepamiętnych czasów,jednym słowem położył lachę. Po czym nagle się zjawia w "wielkim" stylu i uważa że ma najwięcej do powiedzenia. Robiąc z siebie bohatera narodowego.
Nie przebywa z nami na tyle długo (i nie mam tu na myśli daty rejestracji) by wiedzieć jakie istnieją zależności i stosunki między poszczególnymi użytkownikami. W takim momencie niema prawa oceniać.
Jak sam powiedział:
Zamieszczone przez bumekps2
Bo póki co,poza prężeniem się nie widzę sensownego zaangażowania w życie społeczności.
Komentarz