Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Praca moderacji - uwagi, skargi, zażalenia, odwołania,opinie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Praca moderacji - uwagi, skargi, zażalenia, odwołania,opinie

To teraz mu zdejmij.
    Jak mu przejdzie to sam zajrzy.

Komentarz

Dobra, zmieniłem okres na tydzień...
      http://najalternatywniej.blogspot.com/
      keep calm & carry on
      digart - lastfm
      ---
      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
        Popieram. Odebrac "moc" uzytkownikom, ktorzy juz od dawna tu nie zagladaja, a "wyeksponowac" aktualnych moderatorow (czyt. zielony nick).
        Popieram cie - w końcu część modów zapomniała chyba o tym forum. A co do zielonego - on jest tylko dla globalnych moderatorów, więc ja i jerry go nie możemy dostać.
        1+1=10

Komentarz

A ja dostac miałem, ale Piotr sie obijał ;P
          keep calm & carry on
          digart - lastfm
          ---
          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez ignac8
            Zamieszczone przez thooorn
            Popieram. Odebrac "moc" uzytkownikom, ktorzy juz od dawna tu nie zagladaja, a "wyeksponowac" aktualnych moderatorow (czyt. zielony nick).
            Popieram cie - w końcu część modów zapomniała chyba o tym forum. A co do zielonego - on jest tylko dla globalnych moderatorów, więc ja i jerry go nie możemy dostać.
            Ja bym na razie nie proponował wprowadzania nowych modów. Znów zrobi się zamieszanie a puki Ignac i Witek dają sobie rade niema co kombinować.
            A czym się różni normalny mod od globalnego?

#EDIT:
            Aha no dzięki już wiem

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
              A czym się różni normalny mod od globalnego?
              Tu chodzi o obszar działania - globalny moderuje całe forum, a np. Ignac tylko jakiś dział
              keep calm & carry on
              digart - lastfm
              ---
              REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez Biesiadnik
                Składam skargę na moderatora bumekps2 ...
                Powód
                Robi pierd*lonÄ… samowolkÄ™...
                Powinien zostać pozbawiony rangi moderatora, nie odwiedza forum, a jak już to robi burdel...
                To samo powinno się zrobić z innymi moderatorami którzy już tu nie zaglądają...
                Dokładnie, pomimo swoich rzadkich wizyt wpada i strzela banami.
                I właśnie w związku z moim otrzymaniem bana dostałem się na forum dopiero teraz.
                Dzięki interwencji Witka którego z miejsca tym razem chwalę.
                Jako moderator tłumacze sie tylko przed Piotrem i innymy Modami, zrobie wyjątek dla was.
                Po pierwsze jakość twoich postów pozostawia wiele do życzenia. wiec nagroda Jednodniowego Bana nie jest czymś złym. M ato dać Ci dobitnie do zrozumienia że robisz coś żle,
                Taka Praktyka jednodniowego bana to nic nowego na tym forum wiec spokojnie i siÄ™ nie unoÅ›.
                Co do czestości moich wizyt To moja prywatna sprawa. Zajmiesz się życiem na poważne to zrozumiesz. Teraz Głownie kotrole sprawuje Witek Enzo, który na wasze szczescie traktuje was umiarkowanie. To tyle z mojej strony. jesli czegoś nie zrozumiałem to napisz mi Pm'ke

Po drugie jaki jest sens usówania tytułu moderatorów, jaki to ma sens?? Żeby było zabanie domagają sie tego osoby ktore nie świeca przykładem na forum
                Gram, bo lubiÄ™!

Komentarz

Nie masz prawa oceniać jakości moich postów bo po zajrzeniu na kilka minut i przeczytaniu wyrywkowo kilku postów nie daje Ci obrazu całej mojej działalności. Rzadko zaglądasz bo nie możesz,czy tam Twoje życie prywatne...rozumiem ale skoro tak to odpuść sobie funkcję moda. Bo wpadasz jak filip z konopii :mrgreen: i sypiesz banami.
                  Podczas gdy na forum ani jednego sensownego posta nie napiszesz. To że tak jak mówisz główne kontrole sprawuje Witek a Ty zaglądasz sporadycznie tym bardziej stoi za tym byś nie zabierał głosu.Tym bardziej wyczyniał samowolkę.

Komentarz

Nie masz prawa oceniać jakości moich postów bo po zajrzeniu na kilka minut i przeczytaniu wyrywkowo kilku postów nie daje Ci obrazu całej mojej działalności. Rzadko zaglądasz bo nie możesz czy tam Twoje życie prywatne...rozumiem ale skoro tak to odpuść sobie funkcję moda. Bo wpadasz jak filip z konopii :mrgreen: i sypiesz banami.
                    Podczas gdy na forum ani jednego sensownego posta nie napiszesz. To że tak jak mówisz główne kontrole sprawuje Witek a Ty zaglądasz sporadycznie tym bardziej stoi za tym byś nie zabierał głosu.Tym bardziej wyczyniał samowolkę.
                    Uwazam ze jesteś nieodpowiednia osobą od decyzji o odbieraniu tytułu MOda, zachowujesz sie jak zbite dziecko zanim zobaczyc co robisz żle. Ban miał być sugestia dla Ciebie. WYLUZUJ.
                    Te funkcje nie otrzymuje sie z dnia na dzień, zapracowałem na nią tak jak reszta, tzn wykazaliśmy że na nie zasługujemy.
                    Masz słabe argumenty, a teraz bez obrazy :
                    mój dziadek mówił "jak gówno nie umie pływać to narzeka na wode"
                    Byłem tutaj na długo przed tobą, z wieloma prowadziłem dyskurs, wiec mi nie mów czy sie znam czy nie i jakie metody stosuje.

Powiem Ci jedno. Czasem na forum jest jak w stajni Augiasza. jeśli raz pozwolisz zrobiś syf na forum to zapanuje Chaos. Jeśli chcesz przebywać w takich warunkach to super.
                    Ja w swoim życiu nie dopuszczam do chaosu, nie dopuszczam aby ktoś w nim robił syf.

To wszystko z mojej strony.
                    Gram, bo lubiÄ™!

Komentarz

Zamieszczone przez bumekps2
                      Nie masz prawa oceniać jakości moich postów bo po zajrzeniu na kilka minut i przeczytaniu wyrywkowo kilku postów nie daje Ci obrazu całej mojej działalności. Rzadko zaglądasz bo nie możesz czy tam Twoje życie prywatne...rozumiem ale skoro tak to odpuść sobie funkcję moda. Bo wpadasz jak filip z konopii :mrgreen: i sypiesz banami.
                      Uwazam ze jesteś nieodpowiednia osobą od decyzji o odbieraniu tytułu MOda, zachowujesz sie jak zbite dziecko zanim zobaczyc co robisz żle. Ban miał być sugestia dla Ciebie. WYLUZUJ.
                      Te funkcje nie otrzymuje sie z dnia na dzień, zapracowałem na nią tak jak reszta, tzn wykazaliśmy że na nie zasługujemy.
                      Masz słabe argumenty, a teraz bez obrazy :
                      mój dziadek mówił "jak gówno nie umie pływać to narzeka na wode"
                      Byłem tutaj na długo przed tobą, z wieloma prowadziłem dyskurs, wiec mi nie mów czy sie znam czy nie i jakie metody stosuje.

Powiem Ci jedno. Czasem na forum jest jak w stajni Augiasza. jeśli raz pozwolisz zrobiś syf na forum to zapanuje Chaos. Jeśli chcesz przebywać w takich warunkach to super.
                      Ja w swoim życiu nie dopuszczam do chaosu, nie dopuszczam aby ktoś w nim robił syf.

To wszystko z mojej strony.
                      Ty zachowujesz się jak sfrustrowany klasowy kozioł ofiarny.W realu Cię dojadą to w necie kiełki pokażesz.Więc weź kilka wdechów i pobiegaj sobie.
                      To ja też bez obrazy "W dupie byłeś,gówno widziałeś,z chu.jem gadałeś" Masz nikłe pojęcie o obecnej sytuacji na forum.
                      Ja również uważam że jesteś nieodpowiednią osobą by tu kogokolwiek oceniać. I jeśli chodzi o ścisłość to ja wyraziłem niezadowolenie z przeprowadzonej przez Ciebie samowolki. A nie składałem wniosku o zdymisjonowanie Cię z tej funkcji. Choć jestem za,tak jak duża część forumowiczów. Widać problemy z czytaniem ze zrozumieniem.
                      Słabe argumenty masz Ty,przychodzisz sobie od tak jakby nigdy nic i mieszasz pod pretekstem robienia porządku. Się szanownemu panu przypomniało o forum.
                      Zbytnią aktywnością i zaangażowaniem nie świecisz.

I nie obchodzi mnie to w jaki sposób "zapracowałeś" u Piotra na rangę... mało też mnie interesuje o ile dłużej jesteś zarejestrowany.

Ja też powiem Ci jedno:
                      Jak się w czymś nie pomaga i nie angażuje to po co palce wtykać? Jeszcze życie Cię na nauczyło? "Kibic z dala się nie wpier.ala"-jak to się mówi.
                      Próbujesz być nad wymiar elokwentny nie wychodzi Ci więc próbuj pouczać kolegów na Politechnice.

Skoro w swoim życiu nie dopuszczasz to tego czy owego to gratuluje i zarazem proponuje. Wyloguj się i dalej zajmuj się swoim prywatnym życiem jak robiłeś to do tej pory.
                      Jak widać Twoja osoba nie jest konieczna do funkcjonowania forum a na własnym podwórku póki co dajemy sobie rade. Nie miej pretensji o poziom dyskusji gdyż sam takowy narzuciłeś.

Uważam to za koniec rozmowy.

Komentarz

Mała podpowiedz
                        Jeśli twoje ego nadal czuje się urażone to napisz do admina
                        Co do mojej pracy najlepiej niech wypowiedzą sie inni userzy którzy sa tutaj od ponad roku.
                        Gram, bo lubiÄ™!

Komentarz

Mała podpowiedz
                          Jeśli twoje ego nadal czuje się urażone to napisz do admina
                          Widać że masz zapędy na konfidenta. Ty zawsze latasz na skargę?
                          Epic Fail.
                          Co do mojej pracy najlepiej niech wypowiedzą sie inni userzy którzy sa tutaj od ponad roku.
                          http://proces.wordpress.com/2009/03/22/wirtualne-paly/-Polecam lekturÄ™.

Komentarz

Panowie, jesli macie cos sobie do udowodnienia to prosze Was, >>>czateria lub >>>PW.

Chcialbym, zeby szanowne grono moderatorow zastanowilo sie nad problemem pewnej grupy uzytkownikow. Konkretnie chodzi mi o osoby, ktore byly tu ostatnio przed, powiedzmy, 1 stycznia 2008 roku. Widac, ze zapomnieli juz o tym forum, dlatego dobrze byloby zapomniec rowniez i o nich. Pomysl: usunac konta uzytkownikow, ktorzy odwiedzili ostatnio forum granturismo.pl przed 1stycznia 2008roku.

Komentarz

Dred sam sumiennie sobie zapracowałeś.
                              Gram, bo lubiÄ™!

Komentarz

Dreadlock, przesadzasz. Wg mnie to i tak tutaj nie ma wielkiego rygoru, a jeśli ktoś dostanie bana czy ostrzeżenie to naprawdę musi Sobie zasłużyć, wiele rzeczy uchodzi nam płazem i trzeba to przyznać. Ciesz się że w ogóle możesz w taki sposób "dyskutować" z moderatorem, na innych forach dostałbyś bana na zawsze i do widzenia. Przemyśl to.

Komentarz

PracujÄ™...
                                X