moje ulubione z ACDC to High Voltage, Girls Got Rhythm, TNT, Who Made Who, Thunderstruck...
Bon jest super. idealnie pasuje do ACDC. Brian tez dawal na poczatku czadu ...ale z wiekiem coraz trudniej go zrozumiec. uwielbiam tez Angusa :mrgreen: ten jego slynny "krok" taniec z gitara :mrgreen: na klipie Thunderstruck idealnie widac ten krok :mrgreen: wymiata
Brian tez dawal na poczatku czadu ...ale z wiekiem coraz trudniej go zrozumiec.
To normalne. Na początku miał ostry głos, podobny do Bona, jednak już nie ten sam. Wraz z wiekiem jego głos sie "starzał" i nie był już w stanie wydobywac z siebie tak "ostrych" dźwięków, jak choćby na "Inject the Venom".
Jezeli chodzi o Angusa, to wogóle jego taniec z gitarą jest niezły, gdy byłem mały, lubiałem go udawać, raz się nawet przebrałem w garniak i krótkie spodenki. Ech, młody byłem i głupi. :wink:
O boże czy ty nie czytasz postów przecież pisałem że każdy ma swoje gusta i nie mam ochoty o tym już dyskutować ani tym bardziej się kłócić
Masz racje każdy ma swoje gusta i nikt nie chcę się z Tobą kłucić. Ale powiedzmy sobie szczerze Justin to czysta komercja nic więcej. PS:Boże się piszę z dużej litery,choćby z samego szacunku dla religii.
No można tak powiedzieć oczywiście nie że mój pokój jest cały w jego plakatach itd ale jakoś nie mam nic "upatrzonego" ewentualnie Grupa Operacyjna jakoś muzyka mnie nie kręci nawet w grze rzadko zwracam na to uwage głównie na reszte tzn odgłosy silników pisk opon itd ale koniec OT
Komentarz