Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Muzyka jaka lubisz...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Muzyka jaka lubisz...

Zamieszczone przez thooorn
    Justina nie skomentuje

Goryli znam :mrgreen: mam wszystkie ich lepsze kawalki i klipy. 19/2000 ma zajefajny teledysk
    Nie wiem o co ci chodzi przecież każdy ma własne gusta więc takie uwagi zachowaj dla siebie

Komentarz

moje ulubione z ACDC to High Voltage, Girls Got Rhythm, TNT, Who Made Who, Thunderstruck...

Bon jest super. idealnie pasuje do ACDC. Brian tez dawal na poczatku czadu ...ale z wiekiem coraz trudniej go zrozumiec. uwielbiam tez Angusa :mrgreen: ten jego slynny "krok" taniec z gitara :mrgreen: na klipie Thunderstruck idealnie widac ten krok :mrgreen: wymiata

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil210
        Ja tam nadal Justin Timberlake
        Lubię Justina, czasem trzeba oderwac się od jednego gatunku i od czasu do czasu posłuchac czegoś innego
        http://najalternatywniej.blogspot.com/
        keep calm & carry on
        digart - lastfm
        ---
        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
          Brian tez dawal na poczatku czadu ...ale z wiekiem coraz trudniej go zrozumiec.
          To normalne. Na początku miał ostry głos, podobny do Bona, jednak już nie ten sam. Wraz z wiekiem jego głos sie "starzał" i nie był już w stanie wydobywac z siebie tak "ostrych" dźwięków, jak choćby na "Inject the Venom".

Jezeli chodzi o Angusa, to wogóle jego taniec z gitarą jest niezły, gdy byłem mały, lubiałem go udawać, raz się nawet przebrałem w garniak i krótkie spodenki. Ech, młody byłem i głupi. :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
            Ja tam nadal Justin Timberlake
            Lubię Justina, czasem trzeba oderwac się od jednego gatunku i od czasu do czasu posłuchac czegoś innego
            Ja nie lubię Justina to posrana komercja adresowana do dziewczyn w wieku 15-17lat.

Komentarz

i do pedałów.
              narancs alternativa

Komentarz

O boże czy ty nie czytasz postów przecież pisałem że każdy ma swoje gusta i nie mam ochoty o tym już dyskutować ani tym bardziej się kłócić

Komentarz

O boże czy ty nie czytasz postów przecież pisałem że każdy ma swoje gusta i nie mam ochoty o tym już dyskutować ani tym bardziej się kłócić
                  Masz racje każdy ma swoje gusta i nikt nie chcę się z Tobą kłucić. Ale powiedzmy sobie szczerze Justin to czysta komercja nic więcej.

PS:Boże się piszę z dużej litery,choćby z samego szacunku dla religii.

Komentarz

No można tak powiedzieć oczywiście nie że mój pokój jest cały w jego plakatach itd ale jakoś nie mam nic "upatrzonego" ewentualnie Grupa Operacyjna jakoś muzyka mnie nie kręci nawet w grze rzadko zwracam na to uwage głównie na reszte tzn odgłosy silników pisk opon itd ale koniec OT

Komentarz

Ja to wogóle ostatnioco chwila zmieniam wykonawców. Raz słucham AC/DC, potem przełączam się na Iron Maiden, później znowu co innego. I tak w kółko.

Komentarz

A mnie od jakiegoś czasu urzekają albumy liryczne Dan Hill'a ze wczesnych lat 90'tych - Po prostu poezja...

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                          A mnie od jakiegoś czasu urzekają albumy liryczne Dan Hill'a ze wczesnych lat 90'tych - Po prostu poezja...

Pozdrawiam
                          A tego nie słyszałem jaki to rodzaj muzyki?

A może ktoś słucha "Happysad" albo "grabarz i strachy na lachy"? :wink:

Komentarz

metal i wszystko co z nim związane osnatnio napadl mnie szal na disturbed :mrgreen:

Komentarz

Disturbed

a kto zna Ska-P? Hiszapanski zespol z Madrytu. graja ska z elementami punku :mrgreen:

Komentarz

Niestety nie słyszałem.

Komentarz

Pracuję...
                                X