Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

First Person Shooter[FPS]

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• First Person Shooter[FPS]

W tym temacie rozmawiamy o naszych ulubionych FPS'ach.Bardzo proszÄ™ o nie spamowanie i off-topowanie.Tutaj wymienia siÄ™ opinie na temat strzelanek, a nie pisze co popadnie.
    Z góry dziękuje
    lord_andre

Ps.Ja, jako pierwszy chciałbym spytać co sądzicie o Battlefieldzie 2 ?
    Świerze zdjęcia gt4, polecam http://www.gthome.pl/forum/gt4-photo...c6405-105.html

Re: First Person Shooter[FPS]

Cóż moje główne FPS'y,to :
    - cała seria Call of Duty
    - Battlefield Bad Company 2 oczywiście
    - zamierzam kupić BF 1943 na PS Store,ale to za jakiś czas
    - obecnie mam Alien vs Predator na PS3

Grałem w np:
    - Devastation
    - Terrorist TakeDown 1 i 2
    - Fear 1 i 2
    - jakieś tańsze produkcje.których nazw nie pamiętam
    - no i w tym zestawieniu nie mogło zabraknąć nieśmiertelnego Counter Strike'a Kiedyś się grało

Więcej grzechów nie pamiętam... :mrgreen: Jak sobie przypomnę więcej tytułów,to dopiszę.

Jeśli chodzi o BF2,to szczerze mówiąc nie da się określić tej produkcji w kilku słowach Bo jest to po prostu fenomen wśród gier FPS.Ta gra daje niesamowity realizm pola walki.Oczywiście nie da nam tego co przeżywa prawdziwy człowiek w czasie wojny.Ale jest to bardzo dobre zobrazowanie działań wojennych.Takie dwie najlepsze rzeczy w tej grze,to Grafika (silnik graficzny Frostbite) i Dzwięki (miód dla uszu :mrgreen: ).Nie raz w multi jak budynek zaczyna się zawalać i słychać taki charakterystyczne piski i zgrzyty,to aż ciarki przechodzą No i ogólnie te wszystkie wybuchy,strzały czy przelatujące pociski pancerne.Można by tak pisać i pisać ...

Komentarz

Ja zauroczyłem się Resistance 2. Świetny klimat, z fabułą nieco gorzej, sporo oskryptowanych atrakcji. Ale gra mi się super i naprawdę polecam. Trofeum za 10,000 killsów w multi zrywa czapkę

Komentarz

-Quake 2,3,quakelive
        -Killzone 1,2
        -Kilka Call of duty
        -Medal of Honor
        -Fear 2

Jak mi siÄ™ przypomni to dopisze :wink:

Komentarz

Jeśli ktoś grywa na komputerze, szczerze polecam Tron 2.0. Przeszedłem kilka razy i wciąż mam ochotę na kolejny raz. Przede wszystkim świetny klimat, każda miejscówka jest wykonana z takim artyzmem, że chciało by się wskoczyć do monitora. Sama rozgrywka nie każdemu zapewne przypasuję, bo w trakcie gry zapomina się o rzucaniu dyskiem - "konwencjonalne" bronie są po prostu łatwiejsze w "obsłudze" ale zabierają sporo z klimatu

Komentarz

Kiedyś Counter Strike 1.1 potem 1.3 1.5 1.6 teraz cały czas gram w Source.
            Battelfildy mi się totalnie nie podobają. Kiedyś grałem ale w Coda 2 potem co część to gorzej się robiło. no może 4 była fajna. MW2 lubiłem pograć ale to dla odpoczynku bo raczej nawalanka fullauto niż myślenie. Black Opsa zwalili niemiłosiernie. Dla fabuły to seria half life ze wszystkimi dodatkami. Do postrzelania to jeszcze Quake 3 areana z CPMA i Warsaw .Net bo działa na linuksie :mrgreen:

Komentarz

Aaaa no i Bioshock, polecam dobra gra :wink:

Komentarz

Czy słyszeliście o Mobile Forces? Gierka stara ale bardzo fajna. jest połączeniem CS i Unreal Tonrament'a.
                oto okładka tej gry:

Można ją kupić na allegro za 4 zł
                Świerze zdjęcia gt4, polecam http://www.gthome.pl/forum/gt4-photo...c6405-105.html

Komentarz

Pamiętam to, kiedyś z braku laku to zainstalowałem. Przez rzadkie sito może i by przeszło

Komentarz

Wpisuję tu tylko tytuły które mnie wciągnęły na dłużej bo generalnie w wiele gier się grało (FarCry, FEAR, CoD, BF, MoH i wiele innych) jednak tylko garstka zasłużyła na obecność w tym gronie

PC:
                    Aliens vs Predator 2 - moja ulubiona gra: 3 klasy postaci 3 rozbudowane kampanie i miodny filmowy klimat... nie to co w tym nowym AVP - od 10 lat gram aktywnie na multiplayerze to już jakiś znak, że giera dobra
                    NOLF 2 - Fajna strzelanka z jajem
                    CoD 4 Modern Warfare - widowiskowa gierka i swietne multi
                    Unreal Tournament - nic do pisania - gra legenda: muzyczka, szybki gameplay i fajne sposoby na exterminację przeciwników
                    SW Republic Commando - bardzo fajny klimacik bycia klonem + masa humoru
                    Half-Life 2 - grafika i KLIMAT! niewiele gier może się z nią równać pod względem klimatycznej rozgrywki - dodam że długo się przechodzi kampanię

PSOne
                    Medal of Honor + MOH Underground - eh... legenda - klimat i jeszcze lepsza muzyka!

PS2
                    BLACK - wg mnie fajnejsza od KZ i najlepszy FPS na PS2: klimacik, grafika + muzyka Michaela Giacchino

PS3
                    Modern Warfare 2 - to co w "jedynce" tyle że do kwadratu wiele godzin przegrałem online...
                    AVP - gram z powodu tego, że jestem fanem Obcego choć sama gra jest strasznie niezbalansowana na multi i generalnie mizerna - zero klimatu (klimat z filmów AVP i AVP Requiem to gniot w porównaniu z klimatem pierwszych Obcych i Predatora)
                    Killzone 2 - kupiłem po recenzji w Allegrze gierka fantastyczna, jeden z lepszych shooterów w jakie miałem przyjemność grać - (zwłaszcza jak ma się Frag FX'a - wtedy miód) - klimat, budująca atmosferę muzyka, dynamizm rozgrywki, futurystyczne bronie i grafika... odbicie czerwonych oczu wroga w rewolwerze mnie zatkało...

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                      Aaaa no i Bioshock, polecam dobra gra :wink:
                      Racja, klimat miażdży. Obecnie planuję zakup drugiej części na PS3

Komentarz

Gra ktoÅ› w Cs 1.6?
                        Jakiegoś dnia moźemy się spotkać na jakimć serwie i zagrać między sobą
                        GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
                        Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

PC:
                          Swat 3 i 4
                          Deer Hunter 2005 ( To polowanie ale nadal FPS na zwiezeta )
                          CS 1.6 za starych czasow

PS3:
                          BF Bad Company 2
                          MOH
                          COD MW 1 i 2
                          Bioshock 2 ( Jedna z najlepszych jakie gralem )
                          Fear 1 i 2 ( Moj ulubiony tytul z niecierpliwoscia czekam na 3 )
                          No i Ostatnie to Wolfenstein

Komentarz

Zamieszczone przez tycha
                            Gra ktoÅ› w Cs 1.6?
                            Jakiegoś dnia moźemy się spotkać na jakimć serwie i zagrać między sobą
                            W source moge pograć. 1.6 nie tykam

Komentarz

Na ps2: wszystkie call of duty i medal of honor na ps3: modern warfare i 2 Batllefield 2 i killzone 2 i 3

Komentarz

PracujÄ™...
                              X