Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Co polecicie na PS2

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Co polecicie na PS2

Grałem w demko na PS3, bardzo fajne F1
    http://najalternatywniej.blogspot.com/
    keep calm & carry on
    digart - lastfm
    ---
    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

skołuj sobie moim zdaniem najlepsze tytuły jak : God Of War 1 i 2 (obie świetne), residenta 4 i fife street 2 a skoro masz już GT4 to zrób jeszcze inwest w Tourist Trophy pozdro

Komentarz

A teraz dwójeczka nie no spoko :-) no to na czarnulke polecam ssx one tour,fahrenheit(jesli szukasz czegoś orginalnego to polecam),pro evolution soccer 09,just cause,barnout 3,ghost hunter,mercenaries2,true crime:new york city,resident evil 4,baldurs gate dark alliance 2(polecam ! możliwość przejścia gry w dwie osoby),pirates of the caribbean,alone in the dark,god of war 1 2(hit polecam),prince of persia the two thrones,black(hit polecam najlepszą strzelanka fpp ma ps2),manHunt2,OBSCURE 1 2(polecam!możliwość przejścia gry w dwie osoby),silent hill 2 3 4,tekken5,metal gear solid 3,time splittess 1 2 (bardzo dobra strzelanla fpp ! możliwość przejścia gry w dwie osoby)POZDRAWIAM WSZYSTKICH GRACZY MIŁEJ GRY ŻYCZĘ

Komentarz

Seria dynasty warriors, dynasty warriors empire, warriors orochi, samurai warriors, dynasty warriors extreme (każda z tutaj wymienionych ma kilka części...)

Komentarz

Ja polecam tak:
            Tony Hawk Project 8, Resident Evil 4, Black, God of War 1 & 2, Metal Gear Solid 3, Burnout Dominator, Revenge, Takedown, Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3, Tekken 5, Killzone , Star Wars: The Force Unleashed , Red Faction, The Warriors , The Suffering, Silent Hill 2.

Pozdrawiam
            Dzień bez GT jest dniem straconym.

Komentarz

Zamieszczone przez adamfpp
              Tony Hawk Project 8,
              Co do tego to bym sie zastanowił mam na PS3 bo myślałem że będzie dobre a tu kicha. Wnioskuje że podobnie jest na PS2

Komentarz

Ja polecam THP8 (wreszcie jakieś wyzwanie od czasów dwójki z psxa), Shadow of the Colossus (gra klimatem miażdży, nie wiadomo do jakiego gatunku to przykleić ), Tourist Trophy (Gran Turismo 4 na motocyklach, ciekawy model jazdy), Black (tej gry chyba nie trzeba przedstawiać, 1 klasa), God Of War 1 i 2 (jak seria GT, ustanowiła nową jakość rozrywki), Prince Of Persia najlepiej Trilogy (też sztuka od Jordana Mechnera), Hitman: jakakolwiek część, każda to majstersztyk (największą radochę sprawia przechodzenie na poziomie Professional misji z rangą Silent Assasin), Auto Modellista [( ciekawa ścigałka z piękną rysunkową grafiką)około 100 licencjonowanych aut], różnorakie Dragon Balle ( dla fanów tego anime i bijatyk), Final Fantasy XII ( erpeg ze świetną fabułą, lecz nie miażdży tak jak to robiły części z psxa), Def Jam (znakomita bijatyka z różnymi znanymi raperami i zapaśnikami m.in. Snoopem, Sean Paulem), oczywiście w ciemno możecie brać jakąkolwiek część z serii Grand Theft Auto, The Warriors (fajnie przechodzi się tą grę na co-op). To wszystko. Troszkę się rozpisałem :mrgreen:
                GT5 = 68% GT4 = 100% GT4 = 100% GT3 = 100% GT:C = 100% GT2 = 100% GT = 100%

Komentarz

Kaido Racer 2 - fajne klimaty jak w Initial D

Komentarz

Polecić można na pewno dwie części świetnego Getaweya

Komentarz

Zamieszczone przez duffy20
                      Podobno świetną grą na PS2 jest seria Formula One. Sam poluję na edycję 06. Przymusowy tytuł dla każdego fana F1
                      Jestem wielkim fanem F1.Zkołuję sobie może tą giere albo poczekam aż dostanę PS3 i wtedy poszukam pewnie F1 09 lub F1 08.Ale zapewniam że jakiś tytuł F1 na 100% zdobędę.Od razu mówię że jak się w giere wczuję nakręce gameplaye z najlepszych moich przejazdów.A jest taka szansa ponieważ jeżdżę w gokartach od pewnego czasu i mój instruktor mnie chwali
                      Zawsze zapytaj,nie rób nic sam.

Komentarz

Witam.Co do gierek na ps2 to wybor jest przeogromny, i to wlasnie wedlug mojej opini jest najwiekszy plus tej konsoli, ja osobiscie polecam wszystkie czesci GT ale to chyba oczywiste poza tym smialo moge wam polecic roque galaxy, black, tekkena. I moze jeszcze turist trophy, gra jest bardzo wciagajaca i wedlug mnie obowiaskowa dla kazdego fana tworczosci firmy polyphony poza tym osobiscie staram sie nie szufladkowac gier i ogrywam wszystko co tylko wpadnie mi w rece.

Komentarz

Polecam Stuntman Inginition.Za to że jesteśmy kaskaderem filmowym

Komentarz

Tekken 5 NFS Most Wanted hmm.. the italian job

Komentarz

Pracuję...
                            X