Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Co polecicie na PS2

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Co polecicie na PS2

Mimo, że orientuje się w temacie gier całkiem nieźle, to chciałbym dostać od was rade konsolowcy, jakie gry polecacie na PS2. Póki co mam GT4, PES'a i CMR05. Interesują mnie gry akcji, fps'y itp. Narazie chyba sprawie sobie SCCT na ps2 - bo na piecu ukonczylem go mnóstwo razy, a jak dobrze pójdzie to sobie całą trylogie sprawie Tak więc, jakie gry polecacie ?
    http://mwiszniewski.carbonmade.com/
    http://motoblog.blog.pl - Najświeższe njusy i ciekawostki ze świata motoryzacji widzianej okiem szarego ludzika.

Re: Co polecicie na PS2

Hitmana - najlepszą jego część czyli: 2 Silent Assassin

Gra się bardzo przyjemnie, choć sama rozgrywka jest nieco trudna i trzeba pogłówkować.
    Jednak kocham tÄ™ grÄ™ za klimat

Komentarz

Fifa 09

-nie wiem dlaczego ją lubię ,ale przypadła mi do gustu ,w przeciwieństwie do PES 09.Nie wiele się różni od 08 ,ale składy zespołów i gracze są "poprawione"

Komentarz

No na pewno dobrze wyglądają gry z serii Tony JASTRZĄB i jego triki na deskorolce bardzo lubię tę serię do Psx się zaczęło i ciągnie do teraz. Sam bym chciał uprawiać taki sport ale mam za ciężką dupę.

Komentarz

Hmm, a którą część Tonka Hołka polecicie ? Napewno nie american wasteland, bo ssie, myśle, że underground byłby dobry.
          http://motoblog.blog.pl - Najświeższe njusy i ciekawostki ze świata motoryzacji widzianej okiem szarego ludzika.

Komentarz

Tony AW mnie trochę śmieszył. Ale TH:U2 najlepiej poszedł jak na PS2 takie jest moje zdanie miałem obie wersje ale więcej grałem w U2.
            A jak dla mnie to liczą się tylko dwa tytuły TEKKEN i GTAN TURISMO są to dal mnie obowiązkowe gry na konsole PLAYSTATION i po tym jest długa przerwa dopiero zaś jakieś ciekawe gierki takie ja np. tony czy piłka nożna albo coś w stylu resident , silent hill.
            Skołuj sobie Metal Sluga ANTOLOGY :mrgreen:

Komentarz

Black
              Najładniej wyglądający FPS na tej platformie. Criterion stworzył genialny system zniszczeń - interakcja z otoczeniem stoi na bardzo wysokim poziomie. Do tego niezły gameplay, dobra fabuła (historia osadzona jest w Europie Wschodniej. Gracz wciela się w komandosa walczącego z terroryzmem). Wyrównany poziom trudności pozwala grać nawet początkującym wielbicielom FPS-ów.

Burnout Revenge
              Seria Burnount to klasa sama w sobie, wśród arcade’owych wyścigówek, a Revenge to najlepsza część wydana na PS2. Świetne wrażenia audiowizualne oraz równie dobry gameplay czynią z tej gry pozycję obowiązkową dla każdego fana zręcznościowych gier.

seria God of War
              Coś zdumiewającego - wielka, dynamiczna gra ze bardzo dobrą fabułą. Grafika wygląda świetnie - animacja jest płynna. Poza walorami wizualnymi GoW dysponuje świetnym gameplay’em. W starciach świetnie sprawdzają się combosy i brutalne akcje specjalne - np. wyrywanie ramienia itp.

seria Half-Life

seria F.E.A.R.

Far Cry

Counter-Strike

Komentarz

Zamieszczone przez Quattro
                Fifa 09

-nie wiem dlaczego ją lubię ,ale przypadła mi do gustu ,w przeciwieństwie do PES 09.Nie wiele się różni od 08 ,ale składy zespołów i gracze są "poprawione"
                nieee... tylko nie fifa, mam 08 i uważam, że to szmelc. Sterowanie jest kiepskie, grafika słaba, a sama gra często się tnie.

Mogę polecić Burnouta, mam 3:takedown i Dominatora, świetne gierki, w sumie to nawet bardziej je lubię niż GT4

Tony Hawk: mam Undergrounda 2 na ps2 i AW na PC. Osobiście bardziej spodobało mi się American Wasteland (ukończyłem całe), ale UG2 też jest super. Ma trochę nudniejszą fabułę od AW, no i nie można kupować ciuchów, ale to gierka warta polecenia.

Hitman, gra robi wrażenie, niesamowicie trudna, ćwiczy myślenie, gdyż trzeba rozwiązywać sporo łamigłówek. Mnie nie wciągnęła, gdyż nienawidzę poruszania się analogiem w tego typu grach. Gdybym miał wersję na PC - przeszedłbym całą

Niedługo pewnie kupię GTA Vice city stories i Liberty city stories, ponieważ jestem fanem Grand Theft Auto
                i tyle..

Komentarz

Właśnie jutro dobywam Hitmana Blood Money, w którego grałem na PC, zobaczymy jak to z tym pójdzie na PeeS. Następny będzie Splinter, może cała trylogia, no i chyba Black - wszyscy tak go chwalą.

Komentarz

PES - najciekawsza pilka
                    TOCA 3 - dobre wyscigi
                    Def Jam Fight for NY - dobra bijatyka

do tych tytulow przynajmniej ja najczesciej wracalem.
                    "If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti

Komentarz

A ja polecam Metal Gear Solid 3:Snake Eater
                      Bardzo fajna gra, grafika bdb, fajny system rozgrywki. Potrafi wciągnąć na długie godziny. Nie jest to typowe "walisz do wszystkiego co się rusza", czasami trzeba ciężko pomyśleć aby przejść dalej.
                      Dobre jest też Tomb Raider Anniversary (jest to powtórne wydanie 1-ej części Tomba,)
                      I ponoć jest TR Underworld na PS2, jednak ta gra jest podobno banalnie prosta.

Komentarz

Seria Ratchet & Clank

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                          Seria Ratchet & Clank
                          Mam teraz na PS3 i nie wiem co takiego fajnego jest w tej grze? To taka kreskówka dla 8 latka :wink: tak mi się wydaje

Zamieszczone przez cmlPL
                          Hmm, a którą część Tonka Hołka polecicie ? Napewno nie american wasteland, bo ssie, myśle, że underground byłby dobry.
                          Ja teraz jeszcze zamówiłem sobie Tony P8. i RE5. Nie grałem jeszcze w tą część tonego bo jak wyszedł na PS2 to ja konsoli już nie miałem :wink: Może będzie dobry :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                            Seria Ratchet & Clank
                            Dokładnie, grałem w 1 i 3 część - fajna grafika, przygoda, i ogólnie świetna gra.
                            Zamieszczone przez JISAW
                            Mam teraz na PS3 i nie wiem co takiego fajnego jest w tej grze? To taka kreskówka dla 8 latka tak mi się wydaje
                            No i przy tym pozostań

A poza tym oczywiście seria Metal Gear Solid.

Komentarz

Podobno świetną grą na PS2 jest seria Formula One. Sam poluję na edycję 06. Przymusowy tytuł dla każdego fana F1
                              i tyle..

Komentarz

PracujÄ™...
                              X