A ja bardziej od FIFY i PES'a wolę Football Manager. To może jest zupełnie inna gra od FIFY, ale bardziej przypadła mi do gustu. Na początku myslałem, że to kicz, ale jak zagrałem, od razu mnie pochłonęła.
Jak dla mnie rządzi Pro Evolution Soccer. Najlepsza część jaka wyszła to 3(!) oraz 6. Oczywiście bardzo przyjemnie grało mi się również w PES 2
Fifa?? Od części 2004 do 2007 ciągle to samo...2008 jeszcze nie widziałem ale bardzo ciekawie zapowiada się Fifa 2009 (demo do pobrania na stronach EA)
Ogólnie za piłką na konsoli to średnio przepadam bardziej wyścigi mi podchodzą. Ale gdybym musiał wybrać to tylko PES w fife grałem jak byłem młodszy ale z wiekiem człowiek mądrzeje i na chwilę obecną jestem za PES. Ostatnio u kumpla grałem w 2008 i to nie było to samo tak jak bym po pysku dostał butelką. Nie zrobiła na mnie żadnego wrażenia. Teraz czekam za kasą i kupuje sobie PS3 i PES-a do tego też, a no i Gran Turismo 5P. to podstawa :mrgreen: :mrgreen: :wink: :wink: :mrgreen: :mrgreen:
duffy20, a ja kupiłem Fife i myśle, że mądrzej było zostać przy menadżerze którego mam na komórce Następną grą piłkarską na PS3 którą kupie, będzie napewno PES - to tak w związku z tematem
Ale zalety.PES ma np Lige Europejską i Ligię mistrzów.Ja byłem jeszcze niedawno zagorzałym fanem FIFY ale zagrałem w PES 2009 u kolegi na PS3 i zmieniłem zdanie.W PESie o wiele lepiej gra się na 2.FIFA dla mnie jest zbyt przewidywalna.Łatwiej też sztuczki wykonuje się na PESie
Tzn. bynajmniej dla mnie Fifa jest łatwiejsza, nie wiem jak to jest jest z najnowszymi Pes'ami, ale grałem we wcześniejsze wersje (2007,200 i wtedy dla mnei właśnie Fifa była bardziej do ogarnięcia. Ale każdy ma swoje zdanie na ten temat.
Komentarz