Oczywiscie GT 2 , 3 , 4 . World of Warcraft ( 3 lata wyrwane z zycia ) , Transport Tycoon ( najlepsza strategia ekonomiczna choc troszke stara ) , Final Fantasy X , X-2 , XII ( uzekajaca fabula ) , Burnout 3 , Revenge , Paradise ( rozwalka <3 ) , no i oczywiscie GTA SA i GTA IV. No jak narazie to chyba na tyle by bylo
zdecydowanie gra ktora najbardziej wplynela na moje zycie to Quake 2 / Quake 3 / Quake 1 ( wlasnie w takiej kolejnosci )chcoiaz moze i bardziej World of Warcraft sam niewiem
ale napewno obojetnie nie sa mi : (postaram sie w kolejnosci od najwazniejszej )
Diablo 1 / 2
Warcaft 1/2/3
Civilizacje ( praktycznie wszytskie)
Wolfenstein 3d
Stunts
Doom 1/2 (moja pierwsza gra na mp )
GTA ( najbardziej 1 potem 4 nastepnie 2 a najgorsza imo byla 3 )
Serie CMRR 1/2
Settlers 1 ! i 2
Transport Tycoon
Sim City (wszystkie z wyjatkiem Societes )
Toca 1/2 , Race Driver 1/2/3
Life for Speed
NFSy do czasu Porsche , to byl najlepszy NFS i ostatni ktory byl wartosciowy wg mnie
Test Drive 1/2/3
Worms 1/2
Baldurs Gate
Starcraft
Pontifex 2 ( z kumplem wymyslalismy sobie zawody i wysyllismy srednio 3 razy w tyg swoje nowe mosty mailem )
Street Rod 1/2 ! ( wciaz czekam na jakas wartosciowa kontynuacje ! ! ! ! )
Syndicate 1 ! i 2
F22
F117A
Red Baron 1/2
Secret of Monkey Island
Call of Duty 4 ( MW )
Black & White 1
Assasins Creed
Crysis
generalnie moglbym mnozyc i pewnie polowy swietnych gier ktore uwielbiam zapomnialem ale napewno bylo ich duzooo
w kazdym razie musze przyznac ze gry nie daja mi juz takich emocji i funu jak kiedys , nie wiem dlaczego moze bylem dzieckiem gry sa coraz mniej miodne
Komentarz