Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Wasze ulubione gry

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Wasze ulubione gry

Nooo... Tm United Forever jest xtra . Ściągasz wozy z carparku ? Ja mam całkiem niezłą kolekcję ( Pescarolo , Audi R8 , Audi R8 [ Le mans ] , Mitsu Lancer ,Subaretka , Citroen C4 , Seat Leon , Corvetta Z06 Compuware i inne . Kumpel zrobił tor co jechał 6 min , a ja go opracowałem że w niecałą minutę przejechałem . Wszystko przez brak Czekpojntów . TDU jest świetną gierką , niestety już nie mogę w nią grac . Jedyny NFS który mi się spodobał to Porsze ew. Most Wanted . Teraz gram trochę w TM United no i Live For Shit ( tylko wersja Demo . S1 i S2 są dośc drogie )

Komentarz

Ja pogrywam teraz w Gothica

Komentarz

Ja ostatnio poznałem TDU - ta gra rządzi, przebija nawet GT.
        1+1=10

Komentarz

Zamieszczone przez ignac8
          Ja ostatnio poznałem TDU - ta gra rządzi, przebija nawet GT.
          Chyba w GT4 nie grałeś

Ja ostatnio gram tylko w GT4 i God Of War
          http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
          GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
          GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
          GranTurismo 5 99%
          GranTurismo 6 100%

Komentarz

Mi GT4 zbrzydło na początku super miasto i samo zwiedzanie świetne ale potem jak przejdziesz z trzy razy to już tak fajne nie jest :wink:

Komentarz

GT4 i miasto? Chyba coś pomyliłeś

Komentarz

Zamieszczone przez Nervx6
                GT4 i miasto? Chyba coś pomyliłeś
                Cyba chodziło mu o GTA4 :wink:

Komentarz

No tak przepraszam pomyliły mi się gry oczywiście chodziło mi o GTA 4

Komentarz

Wiem, że odświeżam, ale tutaj macie link do mojego toru w TrackManii
                    http://rapidshare.com/files/282675300/U ... e.Gbx.html

Wkleić albo do
                    X:\Program Files\TrackMania Nations ESWC\GameData\Tracks\Challenges\My Challenges
                    albo (w przypadku Track mani United) do
                    X:\Documents and Settings\Właściciel\Moje dokumenty\TrackMania\Tracks\Challenges\My Challenges

Komentarz

Z tych co są wymienione w ankiecie wybrałem Resident Evil 4. Pochłonęła mnie ta gra, chyba z 20 razy ją przeszedłem na PS2 i PC. Nawet wersję na GameCube zaliczyłem. Super duper piątka już mnie tak nie zachwyciła, choć Capcom poniżej pewnego poziomu nie schodzi i RE5 to gra wspaniała. Ale nie samym GT i Residentem człowiek żyje.

Moje ulubione gry/serie:

1: Gran Turismo (zwłaszcza GT4, liczę że pełne GT5 będzie jeszcze lepsze)
                      2: Resident Evil (zwłaszcza remake jedynki, dwójka i czwórka)
                      3: Half-Life (ten pierwszy, arcydzieło FPS jak dla mnie)
                      4: Unreal (jak wyżej)
                      5: Silent Hill (jedynka i dwójka rządzą, reszta niestety odstaje, choć da się grać i bać)
                      6: Metal Gear Solid (zwłaszcza jedynka i trójka, marzą mi się porządne remaki obu tych gier)
                      7: BioShock (przykład że da się jeszcze zrobić ambitnego FPS'a)
                      8: Call of Duty 4 MW (najlepszy CoD, po prostu szczyt szczytów + kultowy etap na Ukrainie)
                      9: Splinter Cell (zwłaszcza jedynka i Chaos, świetna seria popsuta troszkę przy DA, ale jest nadzieja wraz z SCC)
                      10: Halo (nie mam ulubionej część, w każdej jest coś fajnego, seria nie lubiana w polsce, ale mnie od początku wciągnęło)
                      11: Ninja Gaiden (genialny slasher, póki co tylko dwie części, ale liczę na trójkę, oczywiście bez cenzury jaka jest na PS3)
                      12: Dead Rising (hardcore od Capcomu, wzorowy survival horror, zombiaki w centrum handlowym, I Love it!)
                      13: GTA (zwłaszcza San Andreas i Liberty City Stories, ale wszystkie częśći są miodzik)

I to chyba tyle tych naj naj naj, pewnie o czymś zapomniałem, ale tyle starczy.

Komentarz

Ja ostatnio gram w takie gry jak:

- Trackmania United / Nations Forever / Nations 1.7.5 en
                        - SpaceHaste 2[ przed pójściem do szkoły na rozruszanie mózgu ]
                        - Big Scale Racing
                        - Plane Crazy 2
                        - StuntGP

No i ostatnio emu do NESa ściągłem i grywam w :

- Road Fighter
                        - F1 Race
                        - Ferrari Grand Prix Challenge
                        - American Cup ,czy Road America ,w każdym razie gra pochodzi z 1991r.
                        - Road Blaster
                        - Excite Bike

Na PSXa:

- Spyro 2: Ripto's Rage
                        - Spyro The Dragon [rekordzista :mrgreen: co widać na podpisie]
                        - Gran Turismo 1
                        - Moto Racer 2
                        - Ridge Racer Type 4

Na moim komie Siemens A50:

- Stach Attack
                        - Baloon Shooter

Całkiem sporo tego chciałbym bardzo w Shifta zagrać i jednocześnie sie przygotować do turnieju już wspomnianego w innym temacie.
                        Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Witam! Jestem tutaj nowy.
                          Oprócz GT4 gram również w inne gry. Są to:
                          1.Spore i dodatki
                          2.Flatout apokalipsa
                          2.NFS MW, Carbon i Prostreet
                          3.Tekken 5
                          4.Empire Earth II i dodatek
                          Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

jednych z moich ulubionych gier sa: medal of honor, call of duty, battlefield nie byl zly, gta sa, desert storm, colin mckrae,

Komentarz

Głos oddałem na RE4

A teraz uzasadnienie. W gry typu survival horror (tak, wiem, RE4 juz troszke odstaje od tej zasady, ale o tym zaraz) pocinam zawsze chętnie, no i muszę się przyznać, jestem wręcz maniakiem serii RE ( fanowskie zloty, gadżety, nawet solva czwóreczki dla dużego serwisu skrobnąłem). W Residenty pocinam od '99, kiedy to wydano trójeczkę, która z miejsca stała się moją ulubioną grą (ustępując następnie miejsca Remake'owi na GC, który dzierży tytuł najlepszego dla mnie Resa ever), no i tak urzekł mnie jej klimat (strzelanie, zagadki) że do dzisiaj chętnie pogrywam w te starsze części (na memorce w PSP siedzą "skonwertowane" wszystkie części wydane na PSX'a). Oczywiście wtedy człowiek jarał się strzelaniem do zombiaków, flakami, krwią i fruwającymi fragmentami mózgów, no ale jak spojrzeć z perspektywy czasu, to mogę powiedzieć że RE5 ukończyłem w sumie tylko dla fabuły i niejako z "obowiązku" (grałem u kumpla, może jak juz będe miał własną konsole, to wsiąkna na dłużej i docenię tą gre). Czwóreczka, mimo że diametralnie różni się od poprzedniczek, potrafiła (i nadal potrafi) wciągnąc mnie na dłużej, mimo odkrytych już wszystkich niuansów fabuły i sekretów, może za sprawą dużej ilości broni i przeciwników, sam w sumie nie wiem...

Inne gry (serie), które lubię:

-MGS 3 i 1 (za opowiedzianą historię, poruszającą i dająca do myślenia, w mniejszym stopniu za gameplay)
                              -seria Silent Hill (za cholerne uczucie strachu, czasem nawet paniki, i, tak jak punkt wyżej, za fabułę)
                              -seria Final Fantasy (za setki godzin wyżartych z życiorysu (pedantyczny RPGowiec musi mieć namaxowane wszystkie postacie, wiadomo...)
                              -Gran Turismo 4 (za ogrom, przyjemność płynącą z zabawy i przystępność)
                              - seria Guitar Hero (dzięki tym grą pokochałem ostrą muzykę na gitarach elektrycznych)
                              - i wszelakie gry logiczne, przygodowe, platformerki itp.

No i żeby nie było tak słodko, dwa rodzaje gier, których nienawidzę (zdanie subiektywne, bez obrazy)
                              - wszelkie piłki nożne (co roku to samo, tylko ciut lepsza grafika, aktualne składy i kilka mało istotnych rozwiązań)
                              -większośc strzelanin FPP (bo nie potrafię w nie grać :wink: , wyjątki to Quake i Killzone)

No, to by było na tyle, sorki za przydługiego posta, ale nie chciałem ograniczać się do lakonicznego "lubie gre XYZ ponieważ bo tak"
                              A-Spec lvl- 16
                              B-Spec lvl- 4

Komentarz

OdnoszÄ…c siÄ™ do kolegi zdania:
                                Residenta przeszedłem 2,3,4,5 jednak największym sentymentem i za najlepszą z serii uważam chyba jednak 3 Nemesis.

MGS-Zdecydowanie najlepsza była 1. Jednak równie dobra okazała się 4. 3-Przeszedłem z wielkim bananem na twarzy. 2też ale rozczarowałem się kreacją postaci Raidena.
                                FF-Wiem powtarzam się ale zapewne będę to robił w nieskończoność. Przeszedłem Final Fantasy 9,10 i nadgryzłem 10-2 jednak ta część wypadła gorzej gdyż kojarzyła mi się bardziej z klimatami Aniołów Charliego.
                                Silent Hill-1-cała dwukrotnie (dwa różne zakończenia a dostępne były chyba 5). 3-ugrzęzłem w połowie ;/
                                Chyba FPS-first peron shooter
                                Te akurat lubię Killzone,Medal of Honor,Call of duty i Quake! Właśnie dobrze że mi przypomniałeś

Komentarz

PracujÄ™...
                                X