No ja w tą gierkę grałem ze 2-3 lata temu,ale tylko kampania i takie tam.A jakoś 2 tyg. temu brat sobie znów zainstalował i zaczęliśmy ze sobą przez lan grać.No a kilka dni temu zainteresowałem się Multiplayerem Więc na razie jestem kompletnym laikiem.Jeśli chodzi o mody to ściągam właśnie
BTRH 1.6b.Ale spoko pościągam te różne co są,bo się mogą przydać.
Terminator, ja akurat używam btrh 1.4 bo tam można sobie odblokować PzKpfw VII Maus'a Wystarczy żebym wysłał Ci odpowiedni plik, to zastąpisz nim ten stary i będziesz śmigał mausem w multi. Tylko że to nie działa z innymi graczami, bo wystąpi brak synchronizacji
Teraz jak mam czas,to nabijam level'e w Call of Duty: World at War.
Historyjka- grę dostał mój brat na urodziny w lutym bieżącego roku.Instalacja gry zakończyła się fiaskiem,gdyż przy ok. 10 % wyskakiwał jakiś błąd.Kolejne próby nie poskutkowały.Stwierdziłem,że coś nie tak jest z komputerem (laptopem) lub OS'em (Win7).Gra przez te wszystkie miesiące (i wakacje ) przeleżała w biurku.
Kilka dni temu zainteresowałem się grą ponownie,bo mówię sobie "jak ta gra do cholery nie może się zainstalować"."Wujkowi Google" zapodałem pytanie "Call of Duty: World at War na Win7".Po przeczytaniu kilku for znalazłem odpowiedz.Koleś (admin forum) napisał post "wystarczy płytę umyć wodą z mydłem lub płynem do mycia naczyń".Zrobiłem takie gały Bo nigdy nawet bym nie pomyślał,żeby płytę pod wodę wsadzić a co dopiero z płynem do mycia.Wczoraj jednak się za to zabrałem płytkę posmarowałem płynem (Pur cytrynowy ) i wypłukałem po chwili.Następnie wypolerowałem ściereczką z mikrofibry.Wkładam do napędu.Instalacja rozpoczęta.Po kilku minutach na ekranie widzę 80 % (uśmiech na mojej twarzy ).Instalacja zakończona sukcesem Fuck Yea...
Ja grywam po sieci w Live For Speed 0.6B i zbieram ludzi go zagrania na full przez hamaka, ktoś by był chętny?? GG 781386.
Siecie w hamachi jakby co ...
Komentarz