Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

W jakie gracie gry w sieci?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: W jakie gracie gry w sieci?

Zamieszczone przez Kamil 12
    Sobota wieczór? W tygodniu średnio pasuje, a w piątek mam inne zajęcia :mrgreen:
    Ja będę w Ostrowie Wlkp. więc odpada...

Komentarz

Ja obecnie w wolnych chwilach pykam na multi w Soldiers: Ludzie Honoru.Uwielbiam wszystko co związane z II ŚW

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil 12
        Sobota wieczór? W tygodniu średnio pasuje, a w piątek mam inne zajęcia :mrgreen:

Hmm, mi nie do końca odpowiada, może lepiej byłoby w niedziele popołudniu, tylko pasowałoby żeby więcej osób było...

Komentarz

Zamieszczone przez TERMINATOR
          Ja obecnie w wolnych chwilach pykam na multi w Soldiers: Ludzie Honoru.Uwielbiam wszystko co związane z II ŚW
          Też to mam, polecam mod BTRH 1.4 . Może zagramy kiedyś? Sobotę albo w niedzielę?

Komentarz

Zamieszczone przez cichy45
            Też to mam, polecam mod BTRH 1.4 .
            No ja w tą gierkę grałem ze 2-3 lata temu,ale tylko kampania i takie tam.A jakoś 2 tyg. temu brat sobie znów zainstalował i zaczęliśmy ze sobą przez lan grać.No a kilka dni temu zainteresowałem się Multiplayerem Więc na razie jestem kompletnym laikiem.Jeśli chodzi o mody to ściągam właśnie
            BTRH 1.6b.Ale spoko pościągam te różne co są,bo się mogą przydać.

Zamieszczone przez cichy45
            Może zagramy kiedyś? Sobotę albo w niedzielę?
            Bardzo chętnie :wink:

Komentarz

A co Kyjgel robisz u mnie w mieście?

Wyszło dlc do l4d2 - a wiem, że paru tu gra. Szczerze mówiąc niezbyt mi się podoba, poprzednie było lepsze.

1+1=10

Komentarz

Platne DLC! Debile! Mialo byc darmowe!

Komentarz

Darmowe na PC i Maca, 560 MSP na X360. Nie pierdol...
                  1+1=10

Komentarz

-

Komentarz

Zamieszczone przez ignac8
                      Darmowe na PC i Maca, 560 MSP na X360. Nie pierdol...
                      19zl

Komentarz

Terminator, ja akurat używam btrh 1.4 bo tam można sobie odblokować PzKpfw VII Maus'a Wystarczy żebym wysłał Ci odpowiedni plik, to zastąpisz nim ten stary i będziesz śmigał mausem w multi. Tylko że to nie działa z innymi graczami, bo wystąpi brak synchronizacji

Komentarz

Ciekawe, ze sciagnelem za darmo...
                          1+1=10

Komentarz

Teraz jak mam czas,to nabijam level'e w Call of Duty: World at War.

Historyjka- grę dostał mój brat na urodziny w lutym bieżącego roku.Instalacja gry zakończyła się fiaskiem,gdyż przy ok. 10 % wyskakiwał jakiś błąd.Kolejne próby nie poskutkowały.Stwierdziłem,że coś nie tak jest z komputerem (laptopem) lub OS'em (Win7).Gra przez te wszystkie miesiące (i wakacje ) przeleżała w biurku.

Kilka dni temu zainteresowałem się grą ponownie,bo mówię sobie "jak ta gra do cholery nie może się zainstalować"."Wujkowi Google" zapodałem pytanie "Call of Duty: World at War na Win7".Po przeczytaniu kilku for znalazłem odpowiedz.Koleś (admin forum) napisał post "wystarczy płytę umyć wodą z mydłem lub płynem do mycia naczyń".Zrobiłem takie gały Bo nigdy nawet bym nie pomyślał,żeby płytę pod wodę wsadzić a co dopiero z płynem do mycia.Wczoraj jednak się za to zabrałem płytkę posmarowałem płynem (Pur cytrynowy ) i wypłukałem po chwili.Następnie wypolerowałem ściereczką z mikrofibry.Wkładam do napędu.Instalacja rozpoczęta.Po kilku minutach na ekranie widzę 80 % (uśmiech na mojej twarzy ).Instalacja zakończona sukcesem Fuck Yea...

Komentarz

Ja grywam po sieci w Live For Speed 0.6B i zbieram ludzi go zagrania na full przez hamaka, ktoś by był chętny?? GG 781386.
                              Siecie w hamachi jakby co ...

BSRPL-valvetron
                              propop-kubica
                              Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

W sumie to czasami grywam w Frangorie. Kiedyś grałem w WoWa i pełno różnych gier na przeglądarkach.
                                A-Spec- 40 lvl
                                B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Pracuję...
                                X