Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Acura NSX Concept 2012

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Acura NSX Concept 2012

W tegorocznych targach motoryzacyjnych Honda poprzez swoją submarkę Acura przedstawiła samochód o którym wszyscy mówią od dłuższego czasu a nikt nie miał pojęcia jak będzie wyglądać. Do teraz. Mowa oczywiście o następczyni NSX. Z pewnością jest to ogromna niespodzianka dla fanów tego modelu (i nie tylko). Ze szczegółów dowiadujemy się że napędem będzie tak jak w poprzedniku centralnie umieszczone V6, ale wspomagać je będą trzy silniki elektryczne. Natomiast projektowana i produkowana będzie w Stanach Zjednoczonych, co budzi we mnie obawy. Chętni na zakup nowej NSX będą musieli poczekać do 2015. Czy warto? Zobaczymy
    [youtube:308slqbk]http://www.youtube.com/watch?v=BgFqgpoHQGM&feature=player_embedded[/youtube:308slqbk]

Re: Acura NSX Concept 2012

Niedługo sobie nim pośmigamy w GT5 :mrgreen:
    [youtube:2gx9s9cd]http://www.youtube.com/watch?v=08eA3364Hyk[/youtube:2gx9s9cd]

Komentarz

Hmm, śliczna jak na tego typu ukształtowane samochody, ale jednak wolę starą NSX, cudo.

@NSX w GT5
      Wiadomo czy będzie z DLC czy z aktualizacji? Prezentuje się równie pięknie jak na filmie Kyjgela

Komentarz

Na obecną chwilę to nic nie wiadomo, ale auto wygląda świetnie
        A-Spec- 40 lvl
        B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Niezła, ale jednak wg mnie lata 90 to jest to. Wszystko zmierza w stronę hybryd ;/ Ciekawe jak długo GT-R się utrzyma bez prądu
          Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
          B Spec - 40 level
          60 x Gold
          http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

1:39-1:47 nowa trasa w GT5? Co do samochodu to podoba mi się, ale nic nie przebije tej z lat 90.

Komentarz

Zamieszczone przez tata_arek
              1:39-1:47 nowa trasa w GT5? Co do samochodu to podoba mi się, ale nic nie przebije tej z lat 90.
              Wszystko wskazuje że to będzie Test Track w scenerii nadbrzeża, portu, żurawi i kontenerów. Jest jeszcze ogromny nadajnik/satelita. Gdyby to było prawdą to możemy dostać jeden z najbardziej oczekiwanych ficzerów.

Co do NSX, chyba nawet dobrze że nie odwołuje się stylistycznie do poprzednika, bo mogłoby to nie wyglądać zbyt interesująco, a nowy wygląd jest intrygujący, odkrywając kolejne detale i smaczki oglądając zdjęcia i filmy, ten samochód po prostu urzeka.

Komentarz

O dużo dałbym za test tracka z pomiarami prędkości max. i przyspieszenia :mrgreen:

Komentarz

Nic szczególnego. Podobnie jak Mclaren i Italia. Kolejny szybki (a może nie) bolid XXI wieku. AWD? No proszę was... Za jakie grzechy?

Komentarz

Nie wiem jak Wam, ale mnie przód kojarzy się z nową linią Mazdy - wloty pod światłami i grill a'la "LOL".
                    Ogólnie to szkoda, że w ogóle nie nawiązuje do poprzedniczki.

Komentarz

Ja z kolei mam mieszane uczucia... Technologiczne napchana jest dosłownie fajerwerkami,
                      design to typowy futuristic, typowy concept, z drugiej zaś strony to... w końcu nowy "NSX" :wink: Ciekawość jest ogromna i w sumie to będę nowej Acurze kibicował :wink:
                      Dodam tylko, że dla mnie, pierwowzór jest po prostu niedościgniony

Komentarz

Też nie wiem co myśleć w sumie to lubię takie futurystyczne wzory, koncept bardzo odważny. Ale zupełnie nie widzę i nie czuje ducha starego Nsxa który jest ideałem. Z przodu jakby Dualnote skrzyżowane z jakąś Mazdą a tył nieco jakby z Aston Martina. A wszystko zmiksowane japońską fantazją. Szkoda jednak że sie nie zachwyciłem na pierwszy rzut oka, muszę
                        przywyknąć do teho widoku. Poza tym to koncept więc w drodze na taśmę produlcyjną pewnie sporo się zmieni.

Komentarz

Bardzo podobna w niektórych miejscach do Hondy Dualnote concept . Niestety jak dla mnie to koło NSX nawet nie stało

Komentarz

Im wiecej razy ogladam trailer wozu do gt5 tym bardziej zaczyna mi siw podobac. btw.w tle leci zajebisty dubstepowy kawalek

Komentarz

To koło dubstepu nawet nie stało

Komentarz

Pracuję...
                              X