Ogólnie wózek jest bardzo udany. Jeżeli chodzi o wygląd, to z boku i z tyłu prezentuje się bardzo ładnie, ale przód mógłby być w lepszym guście :wink: Pozdrawiam
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Nowy Nissan Skyline GT-R...
Zwiń
X
-
Macie:
http://www.autogaleria.pl/news/index.php?id=981
Trochę go zmienili ale jak dla mnie na gorsze...Prosto jest zbyt prosto
Komentarz
-
Re: Nowy Nissan Skyline GT-R...
Świetne autko ,ciekaw jestem ile kosztuje?
Jakbym miał wybierać to narazie R33Skyline ,kosztuje ok. 30 tys. Euro ,ma małe problemy z synchronizacją bieu 3 i 5 ,naprawa tego niedużo koszuje ,natomiast R32 kosztuje 10 tys. Euro ,ale w tym samochodzie "wybuchają" tarcze hamulcowe ,a wymiana jednego kosztuje 500 Euro ,więc niewarto! ,a R34 jest bardziej niezniszczalny od R33 i kosztuje 40 tys. Euro ,więc z ogólnego wniosku wybrałbym R33 Skyline, o prawda ma już parę ładnych latek ,bo 12! Ale i tak można poszalećTriatlonu LFS na demo< ZAPISY do 30 października!
Komentarz
-
Ja tak samo lubię futurystyczne kształty i też mi sie podoba ten tutaj przedstawiony nowy Skyline ,ale zauważ nie niektóre marki przesadzają i wyglądają jak spodki ,a nie jak auto.Triatlonu LFS na demo< ZAPISY do 30 października!
Komentarz
-
Nissan GT-R uzyskał czas 7:29:000 na "Ringu", jednocześnie bijąc swój własny czas (7:38:XXX), samochód używany do testów to seryjny Nissan GT-R na drogowych oponach i specyfikacji na Japoński rynek. Moim zdaniem to NIEWIARYGODNIE SZYBKO ! Filmik z przejazdem jest w sieci, wystarczy poszukać :wink:
Pozdrawiam
Komentarz
-
Dałem 6, ale:
nowy GT-R napewno miażdży konkurencje, ale za bardzo odcina się od poprzedników: jest zbytnio wystylizowany, po R32, R33 i R34 było widać, że to przypakowane wersje dość "normalnych" samochodów.
Poza tym miały taki typowo japoński design, niby proste linie, ale szczegóły budowały naprawde obraz muskularnego auta no i to "spojrzenie".
Cieszy oczywiście rozwinięcie technologii która tworzy to auto, w końcu chodzi o to żeby był szybki.
Ciekawe co by o nim powiedział Hoshino-san z Initial D
Komentarz
Komentarz