Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Nowy Nissan Skyline GT-R...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Ogólnie wózek jest bardzo udany. Jeżeli chodzi o wygląd, to z boku i z tyłu prezentuje się bardzo ładnie, ale przód mógłby być w lepszym guście :wink: Pozdrawiam

Komentarz

K.U.P.A
      NO VTEC-NO FUN

Komentarz

Auto jest ładne, ale to już nie jest ten Skyline.
        Honda

Komentarz

Ładny, ale ta sama sytuacja co z nową Imprezą ---> Zmienili znacznie auto, które nabrało stylu i jest lepsze technicznie, ale niestety straciło swoją dawną "dusze". Nigdy już nie będzie budził takich emocji jak dawniej... szkoda

Komentarz

Mi tam się podoba ten GTR,pomimo że nie jestem fanem Nissanów ma 3.5s do setki i 310km/h max w testach na Nurburgringu wykręcił lepszy czas od dotychczasowego rekordzisty toru czyli Porsche 911 Trubo...

Komentarz

Macie:
              http://www.autogaleria.pl/news/index.php?id=981
              Trochę go zmienili ale jak dla mnie na gorsze...
              Prosto jest zbyt prosto

Komentarz

GTR-auto marzenie, piękny

Komentarz

Re: Nowy Nissan Skyline GT-R...

Świetne autko ,ciekaw jestem ile kosztuje?

Jakbym miał wybierać to narazie R33Skyline ,kosztuje ok. 30 tys. Euro ,ma małe problemy z synchronizacją bieu 3 i 5 ,naprawa tego niedużo koszuje ,natomiast R32 kosztuje 10 tys. Euro ,ale w tym samochodzie "wybuchają" tarcze hamulcowe ,a wymiana jednego kosztuje 500 Euro ,więc niewarto! ,a R34 jest bardziej niezniszczalny od R33 i kosztuje 40 tys. Euro ,więc z ogólnego wniosku wybrałbym R33 Skyline, o prawda ma już parę ładnych latek ,bo 12! Ale i tak można poszaleć
                  Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Jak dla mnie to jest przepiękny lubię takie futurystyczne kształty może i to już nie ten sam Skyline ale idźmy z duchem czasu. Super bombowy jest!!

Komentarz

Ja tak samo lubię futurystyczne kształty i też mi sie podoba ten tutaj przedstawiony nowy Skyline ,ale zauważ nie niektóre marki przesadzają i wyglądają jak spodki ,a nie jak auto.
                      Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Jak dla mnie bardzo ładne auto, osiągi też ma bardzo dobre

PS:Wilku co z twoim serwerem TMNF ?? bo czekam od 20.00 i go nie ma

Komentarz

Nissan GT-R uzyskał czas 7:29:000 na "Ringu", jednocześnie bijąc swój własny czas (7:38:XXX), samochód używany do testów to seryjny Nissan GT-R na drogowych oponach i specyfikacji na Japoński rynek. Moim zdaniem to NIEWIARYGODNIE SZYBKO ! Filmik z przejazdem jest w sieci, wystarczy poszukać :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Dałem 6, ale:
                            nowy GT-R napewno miażdży konkurencje, ale za bardzo odcina się od poprzedników: jest zbytnio wystylizowany, po R32, R33 i R34 było widać, że to przypakowane wersje dość "normalnych" samochodów.
                            Poza tym miały taki typowo japoński design, niby proste linie, ale szczegóły budowały naprawde obraz muskularnego auta no i to "spojrzenie".

Cieszy oczywiście rozwinięcie technologii która tworzy to auto, w końcu chodzi o to żeby był szybki.
                            Ciekawe co by o nim powiedział Hoshino-san z Initial D

Komentarz

Pracuję...
                            X