Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Nowy Nissan Skyline GT-R...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Nowy Nissan Skyline GT-R...

Model Skyline wylansowała już w 1957 roku firma Prince, która ze względów finansowych została w 1966 roku kupiona przez Nissana. Od tej pory nazwa Skyline była kojarzona z praktycznym sedanem o wyraźnie sportowych aspiracjach. Rzecz uległa jednak całkowitej zmianie w roku 1999 roku, kiedy zaprezentowano R34 GT-R. Bazujące na bryle sedana wyczynowe coupe wywróciło do góry nogami rynek samochodów sportowych w Japonii i USA, stając się obiektem marzeń wielu dorastających chłopców.

http://www.autogaleria.pl/news/index.php?id=388

14
    Zdecydowanie 6
    0,00%
    0
    No niezłe 5
    42,86%
    6
    No fajne ale coÅ› mu brakuje 4
    21,43%
    3
    eee...no niezabardzo 3
    28,57%
    4
    nie dla mnie 2
    7,14%
    1
    totalna klapa 1
    0,00%
    0
    Prosto jest zbyt prosto

No nawet fajny wózek, ale jakiś taki fikuśny Ja nigdy nie przepadałem za Nissanami...

Komentarz

Nowy Skyline to cudo! Wyglądem przynomina w pewnym stopniu starego Skyline. Jednak projektanci troszkę przesadzili z nowym designem. Przód powiniem być lekko mniej przerobiony. Jeżeli silniki będą oferować taką samą dynamikę co w starym Nissan'ie to jestem pod wrażeniem!

Komentarz

Przód przypomina TVR, i bardzo mi się podoba ta czysta agresywna sylwetka tego auta. Z tego co pamiętam to ten Skyline bedzie miał ok 500km, o ile się nie myle.

W GT4 to koncepcyjny pojazd nie miał żadnej dzióry turbo - zero lagu.

Poprostu non-stop przyspieszał.

Komentarz

TVR? Czyja wiem... Ten tego... Nie przypomina mi. Ale wygląda fajnie. Udane połączenie agresywnego stylu (przód) i subtelnej linii (tył). Mi przypomina takie połączenie 350Z z conceptem nowego Lancera (Mitsubishi X). Godny następca starszego modelu, ma świetny profil.

Komentarz

MajÄ… podobny styl - TVR Sagaris:

Komentarz

Pierwszy i ostatni Skyline jaki dzis mi sie podoba to R32 GT-R, potem tylko podchdzi mi giallo nismo 400R ale to nie jest prawdziwy skyline. Bardziej podobal mi sie koncept ktorym mozna poszumiec w GT4 (ver LM jest extra) ale on moim zdaniem bardzo slabo kontynuowal tradycje designu karoserii z versji R32-34. W liniach nadwozia da sie wyczuc podobne ispiracje co w nowym Misku jak to kolega are91 zauwazyl.
              I wcale mi nie przypomina TVR'a. Moim No1 jest ciagle NSX.
              All Gold Boy

Komentarz

NSX to moja ulubiona bryka z GT1,każdego nią przegoniłem,a co do Skylina to jest to auto minionej epoki,która mineła jakieś 10lat wstecz.

Komentarz

Tylko szkoda że zaprzestali produkcji NSX.

Komentarz

Zamieszczone przez Nismo
                    Tylko szkoda że zaprzestali produkcji NSX.
                    Zdecydowanie tak ! Zgadzam się ze sloganem, że NSX to japońskie Ferrari.

Komentarz

A ja myśle że jest dużo ładniejsze i funkcjonalniejsze
                      Prosto jest zbyt prosto

Komentarz

I co najważniejsze tańsze! A dzięki wspaniałych silnikom, które można idealnie wzmacniać ten samochód to klasyk.

Komentarz

Ogólnie wolę poprzedniego Skylina,chociaż nowy model nie jest zły.
                          Gran Turismo rulez!!!

Komentarz

ten model łaczy w sobie kilka aut bryła bardzo nawiazuje do z-350 zas przednie swiatla bardzo podobne sa do infinty g35 tylne swiatła do skyline konkretny mix z wygladu niepasuje do wczesniejszych agresywnych poprzednikow ktore ewoluowały z czasem swoja bryła tu zas najwiecej widze z-350

Komentarz

Fajny ten Skyline - niczego mu nie brakuje...Szczególnie podoba mi się przód.Jak na mnie to 6.
                              PS.Nie chodzi o to,że lubie Nissany
                              http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                              GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                              GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                              GranTurismo 5 99%
                              GranTurismo 6 100%

Komentarz

PracujÄ™...
                              X